• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

merhaba bayanlar bende kilo vermek istiyorum :) bu sabah kahvaltılık buğday gevreğimi yedim ve yeşil çayımı yudumluyorum yeşil çayı hiç sevmiyorum umarım alışırım :( :)

kiraz saplı çilekli doğadan lar war yeşil çayın portakallısı war c witaminli çok güzel kokuo sen iste yeteki seçenek bolllll

ay başlicam yaaaa ben 20 gün yapsam yeter çok kilom yok çünkü :))
bu program kg verdırmıyo sıkılastırıyo tatlım sen dıyetle desteklersen kg verirsin ancak sen bi baslada bakalım bırakabılcen mı :ssz: sıgara gıbı tıryakılık yapıo yapmayınca kendını suclu hıssedıyosun

kiraz saplı çilekli doğadan lar war yeşil çayın portakallısı war c witaminli çok güzel kokuo sen iste yeteki seçenek bolllll

alışsam çok iyi olacak çok faydalıymış herkes öyle söylüyor bugün ilk kez içiyorum içtim :) limonlusunu da meyveli olanları da deneyeceğim :) teşekkürler

bu program kg verdırmıyo sıkılastırıyo tatlım sen dıyetle desteklersen kg verirsin ancak sen bi baslada bakalım bırakabılcen mı :ssz: sıgara gıbı tıryakılık yapıo yapmayınca kendını suclu hıssedıyosun

baya aşka geldim ben hemen eve gitmek istiyorumm :52::52::52::52:

bende dogusun yeşil cayını içiyorum yeşil elmalı super kokuyo nargile gıbı bu arada 2 yıldır nargıle ıcemıyom burnumda tutuyo kokusu :16: oglumsuz bır yere gıtmıyom oda solusun ıstemıyom kotu :50:anne olamam

bende dogusun yeşil cayını içiyorum yeşil elmalı super kokuyo nargile gıbı bu arada 2 yıldır nargıle ıcemıyom burnumda tutuyo kokusu :16: oglumsuz bır yere gıtmıyom oda solusun ıstemıyom kotu :50:anne olamam

bence de içme annesi kıyılır mı hiç ona can o cannn :16::16::16:

kesınlıkle canım sağlıklı beslenme + spor.... izne çıktığımda jillianı akşamları yine devam edicem gündüzleride koşuya çıkıcam :16:

hele bi yaz gelsin ben de yüzmeye gidicem her pazartesi..yüzmek benim için vazgeçilmez :21: tabiki bu arada jilliana devam :118::118::118:

Son düzenleme:
Back
X