kızlar bozmayın moralinizi aman beee bende 5 erkek var büromda biri babam malı musavırım olur kendısı 2 stajyer 1 kidemli abimiz var nalii kel nalii

sonra 2 arkadaşız aynı kulvarda emin olun bu buro sahibinin kızı olmamda bişi değiştirmiyo yanlız iş yapmaktan asla gocunmayın ben copte topluyom wcde temizliyom evim gibi goruyorum ben yaptıkça mutlu oluyorum cunku bende kullanıyorum buroyu...
yanlız su bi gerçek stajyerlere tabiri caizse cirkin bi tabir olcak ama daha alt basit işleri veriyoz sagı solu onlar bızden daha fazla topluyolar... bu boyle hangi musavırlık burosuna gıdersenız gıdın sonuc asla degışmıyo ...
ama her sabah yaptıgımız iş... once elektirik süpürgesi acılır masalar monitorler nemli cam beziyle silinir yerlere hafif camasr suyu ile paspas yapılır ayda bir bardaklar çamasır suyuna basılır haftada bir arka bahce yıkanır ve wc çamasır suyuyla guselce temizlenir 2 gunde bir copler dokulur... herkes sırayla bişi yapar erkegı kadını yok bu işin fakat malesefkı erkekler bu konuda cok ustun koru yapıyolar ben ozellıkle her işi sırayla yaptırıyorum kı hepsine bir kere elim degsın yoksa allah kerım

bız ayakkabılarımızı kapıda cıkarıyoruz ev ayakkabısı yada terlıgı getırıyoz senede 3 kere tum klosorlerı ındırıyoz bole ama cok memnunum evım gıbı oylekı bazen oglum gelıyo yerlerde emekliyo emeklesın hıc sorun degıl bılıyom kı hergun temızlenıyo ve evim gibi