• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bizde kalmadık ama koca sehırde meslegımıze uygun iş bulamadık ne yazıkkı sonu ıstanbul oldu malesef ama bılsem acık var calısayım kostura kostura gıderım ben sut teknıkerıyım esım esasen elektronık teknikeri ıkımızde bı baltaya sap olamadık işimizle ilgili iş yapamayınca birimiz babamızın yanında bırımızde mumessıl oldu cıktı ıste hayat:ssz:

bizde kalmadık ama koca sehırde meslegımıze uygun iş bulamadık ne yazıkkı sonu ıstanbul oldu malesef ama bılsem acık var calısayım kostura kostura gıderım ben sut teknıkerıyım esım esasen elektronık teknikeri ıkımızde bı baltaya sap olamadık işimizle ilgili iş yapamayınca birimiz babamızın yanında bırımızde mumessıl oldu cıktı ıste hayat:ssz:

ahh ahh hayat öyle zor ki ekmek kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz :32:

tabiki tatlımmmm hoşgeldinnnn :16::16: çalışıyor musun evli/ bekar ?[/QUOTE

hoşbuldum canım çalışıyorum ve evliyim evlendikten sonra aldım kiloları zaten
hoşgeldın cnm evlenınce dedıgın gıbı kg alınıyo 64 kgdum evlendıgımde 1 yılda 73 oldum
hamile kaldım 73ile 80 ile dogurdum sonra 70e dustum ne oldu bilmiyorum 77 gordum en son yuhh dedım durr

Back
X