• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

normal yemek yediğim zaman niyeyse spor yapmak gelmiyo içimden:52:
İlla diyet yapıcam. Allahım akıl fikir ver sen Yarabbim:26:

Sen de çok güzel zayıflamışsın. spor da yaptın mı peki?

neler yiyorsun öğünlerinde :39:
ben ilk hafta 3 kilo verdim sonra bi hafta ara verdim vücudum kiloma alışsın diye sonra yine devam ettim. :D 2 haftada verdim yani vereceğimi.
sabah kahvaltı yapmadım. çünkü zamanım olmuyo zaten kahvaltı sevmiyorum. :D
yeşil çay içtim sabahları ve acıktığımda. tok tutuyo cidden. ekmeği az yedim. sulu yemekler yedim.
okuldan eve yürüdüm bol bol su içtim. :D
bende spora yeni başladım 3. gün bugün ve yaptım sporumu baya gözle görülür bir fark var. :D

ben ilk hafta 3 kilo verdim sonra bi hafta ara verdim vücudum kiloma alışsın diye sonra yine devam ettim. :D 2 haftada verdim yani vereceğimi.
sabah kahvaltı yapmadım. çünkü zamanım olmuyo zaten kahvaltı sevmiyorum. :D
yeşil çay içtim sabahları ve acıktığımda. tok tutuyo cidden. ekmeği az yedim. sulu yemekler yedim.
okuldan eve yürüdüm bol bol su içtim. :D
bende spora yeni başladım 3. gün bugün ve yaptım sporumu baya gözle görülür bir fark var. :D

maşallah 7 kilo az buz değil
:46:
ama kahvaltıyı atlatma canım en önemli öğün biliyorsun:53:

bende yeşil çayı gün içinde en fazla 3 4 kez içebiliyorum. birde yeşil çayın içine limon doğruyorum çay bitince onları afiyetle yiyorum :1:

akşam yemek yiyor musun peki
:56:

maşallah 7 kilo az buz değil
:46:
ama kahvaltıyı atlatma canım en önemli öğün biliyorsun:53:

bende yeşil çayı gün içinde en fazla 3 4 kez içebiliyorum. birde yeşil çayın içine limon doğruyorum çay bitince onları afiyetle yiyorum :1:

akşam yemek yiyor musun peki
:56:
yiyorum ama çok az sebze yemeği :D

günaydın fıstıklarımmmmmmmm

sabah;
2 adet közlenmiş biber
1 domates
3 zeytin
peynir
şekersiz çay

öğlen;
çorba

ara;
7 adet badem

akşam;
haşlanmış bezelye
1kase yoğurt

level 1 /10. gün bitti.... yuppiiiiiiiiiiiii

bugün level 2 yegeçiyorum kızceler :) ayran diyetini unuttum yaaa şimdi geldi aklıma pehhhhhh yaaaaaaaaa :) yarın başlarım artık :)

Bugün de yaptım. Her gün 30 dakikayı tamamlıyorum ama bazı hareketleri onlar 10 yapıyorsa ben 5 yapıyorum. O çok sorun olur mu?

Bir de spordan sonra hiçbirşey yemeyin demişler ama ben yiyorum :26:

Bu arada artık çikolatayı da yemiyorum
:1: Senden azarı yiyince bıraktım. Böyle toplu diyet çok iyi oluyor :1:
bestekız adımı gardıyan koydu yaa azarlıyom dıe ben gardıyanmıyım kız dedım de gargı dıyo sımdılerde :9:
şimdi hareketleri ne kadar birebir yaparsan sıkılaşman incelmen o kadar çok olur tatlım mumkun mertebe zorla kendini faydası sana olur yani...
sporu ne cok yokken nede cok acken yapacaksın yemekten 2 saat sonra yaparsan spordan sonra aclık hissetmessin...
çikolata muthış cal alımı demek jıllıanı 2 partı yapsan bile ondan aldıgın kalorıyı veremıyosun oyle dusun ve kendını oyle motıve et

selamlar kızlar

hafta sonu kuzenim bendeydi jıllıan sporu 1 gece yapamadım :26:lak laka dalıp oturunca unuttum saat gecenın 2 si oluncada hoplayıp zıplayıp apartmanı sallamak ıstemedım...

sabah
1 haşlanmış yumurta,1 kase lıght sutle yulaf kepeği

ara öğün
15 adet çilek,1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.:40:
Ne güzel zayıflamışsınız. benim de 5 kilo fazlam var.
Pazartesi günü elma diyetine başladım ilk 3 günde 2 kilom gitti.:1:
Diğer günlerde dikkat ettim fakat dün biraz kaçırdım verdiğim 1 kiloyu geri aldım.:47::47:
Siz neler yiyorsunuz elmadan sıkıldım çünkü.
Elmayı çok seven ben nefret edicem yakında :52::52:

tatlım hoşgeldin aramıza:16::16:

Back
X