hooopppsss daha çok war izne çalış bakimmm![]()
10 gün var nasıl geçer ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hooopppsss daha çok war izne çalış bakimmm![]()
spor yaparak10 gün var nasıl geçer ki![]()
spor yaparakUyuyarak gezerekk ahh bekar olcaktım kıı
![]()
spor yaparakuyuyarak gezerekk ahh bekar olcaktım kıı
![]()
ECMELİM LAZKIZIM YA İÇİMDE Bİ SIKINTI WAR MI SANKİ BİŞİ WAR TA ŞURUMDAÇOK GARİBİM
CKbeautyandsheer SEN NERDE OTURUOSUN HANGİ ŞEHİR
o sıkıntı bende 10 gundur varr eşimle aramız hala limoni adama buyu mu yaptılar ne anlamadım kı yıne dogumdakı gıbı manyadı![]()
geziyom ki![]()
sağol cnmmm begendıgıne sevındım..Geçer kuşum geçerr....
Kız anladım walla yaaa losalıktan öncekiler daha koyu bu maşa yaptığın fot.süper bayıldım ötekilerden çok farklı duruosun...ozman sen alttan al tatlım hem oğlunu görünce o da toparlar belki işte bişi sıkılmıştır sen o terslesede içinde şarkılar söle mesala çakkıdı çakıdı oynayalım kız hop dönelim kız....tabi içinden söle ki bana nüspet mi yapıon die de kızmasın enişte![]()
aaneamm 3-5 geldi benımde ana tarafı trakya beaaTekirdağ beyaa
oku sen ona arada belli olmaz. herkesin gözü "göz" değil. bi de konuşun derdiniz varsa çözün.
ama herkes de oluyo ufak tefek şeyler çok da takma kafana.![]()
fotolarda senin halin en son hangisi kızım ya kızıl mı sarı mı siyah mı saçların senden de beğenim bicik
tekirdağ beyaa
Oku sen ona arada belli olmaz. Herkesin gözü "göz" değil. Bi de konuşun derdiniz varsa çözün.
Ama herkes de oluyo ufak tefek şeyler çok da takma kafana.![]()
aaaman be ya benim eşim askerliğini tekirdağ çerkez köyde yaptı çokkkkk geldim ben
haklısın bebeğim öle yapmak lasımm bu akşam okuyum kocam gelmeden içim daraldıı be beste amann geçer inşallahYapma böle ama aşk olsun bak ewe gidince boş zamanında bi yasin oku bu kenzül arş die dua war ben hep sıkıldığımda okurum oku bi abdest alıp ne olcak bak için rahatlar ille wardır sebebi ama dışardan ama ew halinden hep yaşadığımz sorun bunlar biliosun
haklısın bebeğim öle yapmak lasımm bu akşam okuyum kocam gelmeden içim daraldıı be beste amann geçer inşallah
ole dıyelım bestecımm rabbım ferahlatsınwalla inan aynıyım bnde allahım hayırlara çıksın dielim
spor yaparakuyuyarak gezerekk ahh bekar olcaktım kıı
![]()
aaneamm 3-5 geldi benımde ana tarafı trakya beaa
ah be guselım kucuk sorunlar her zaman cozulurde konusarak cozemeyecek kadar buyumeye basladı bu aralar kafaya takılmayacak gıbı degıl:44:
kepekli galete al tatlımmmkızlar ben çok acıktım karnım gurulduyor dışarıdan bile duyuluyor aperatif ne yiyebilirim sizce?çubuk kraker alsam?
kızlar ben çok acıktım karnım gurulduyor dışarıdan bile duyuluyor aperatif ne yiyebilirim sizce?çubuk kraker alsam?