• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Geçer kuşum geçerr....

Kız anladım walla yaaa losalıktan öncekiler daha koyu bu maşa yaptığın fot.süper bayıldım ötekilerden çok farklı duruosun...ozman sen alttan al tatlım hem oğlunu görünce o da toparlar belki işte bişi sıkılmıştır sen o terslesede içinde şarkılar söle mesala çakkıdı çakıdı oynayalım kız hop dönelim kız....tabi içinden söle ki bana nüspet mi yapıon die de kızmasın enişte :9::9::9::9::9::9::1::1::1:

ECMELİM LAZKIZIM YA İÇİMDE Bİ SIKINTI WAR MI SANKİ BİŞİ WAR TA ŞURUMDA:37::37::37::37::45::45::45::45: ÇOK GARİBİM

CKbeautyandsheer SEN NERDE OTURUOSUN HANGİ ŞEHİR

Tekirdağ beyaa :9::9::9:

o sıkıntı bende 10 gundur varr eşimle aramız hala limoni adama buyu mu yaptılar ne anlamadım kı yıne dogumdakı gıbı manyadı:5:

oku sen ona arada belli olmaz. herkesin gözü "göz" değil. bi de konuşun derdiniz varsa çözün.
ama herkes de oluyo ufak tefek şeyler çok da takma kafana.:31:

Geçer kuşum geçerr....

Kız anladım walla yaaa losalıktan öncekiler daha koyu bu maşa yaptığın fot.süper bayıldım ötekilerden çok farklı duruosun...ozman sen alttan al tatlım hem oğlunu görünce o da toparlar belki işte bişi sıkılmıştır sen o terslesede içinde şarkılar söle mesala çakkıdı çakıdı oynayalım kız hop dönelim kız....tabi içinden söle ki bana nüspet mi yapıon die de kızmasın enişte :9::9::9::9::9::9::1::1::1:
sağol cnmmm begendıgıne sevındım..
bilmiyom valla guselım ıs zamanı daha ıyı bos durmak yaramıyo bu adama skıntıdan bana sarıyo alttan ala ala ulser olcam yakında sınırlendıgımde mıdeme vuruyo wcden cıkamıyom :26: tamam bakalım ole yapalımm hadı aman kalk oynayalım kızzz :32: ınsanın ıcı gulmeyınce dışı nasıl gulsunn beeee:5:

Tekirdağ beyaa :9::9::9:

oku sen ona arada belli olmaz. herkesin gözü "göz" değil. bi de konuşun derdiniz varsa çözün.
ama herkes de oluyo ufak tefek şeyler çok da takma kafana.:31:
aaneamm 3-5 geldi benımde ana tarafı trakya beaa
ah be guselım kucuk sorunlar her zaman cozulurde konusarak cozemeyecek kadar buyumeye basladı bu aralar kafaya takılmayacak gıbı degıl:44:

tekirdağ beyaa :9::9::9:

Oku sen ona arada belli olmaz. Herkesin gözü "göz" değil. Bi de konuşun derdiniz varsa çözün.
Ama herkes de oluyo ufak tefek şeyler çok da takma kafana.:31:

aaaman be ya benim eşim askerliğini tekirdağ çerkez köyde yaptı çokkkkk geldim ben

Yapma böle ama aşk olsun bak ewe gidince boş zamanında bi yasin oku bu kenzül arş die dua war ben hep sıkıldığımda okurum oku bi abdest alıp ne olcak bak için rahatlar ille wardır sebebi ama dışardan ama ew halinden hep yaşadığımz sorun bunlar biliosun

Yapma böle ama aşk olsun bak ewe gidince boş zamanında bi yasin oku bu kenzül arş die dua war ben hep sıkıldığımda okurum oku bi abdest alıp ne olcak bak için rahatlar ille wardır sebebi ama dışardan ama ew halinden hep yaşadığımz sorun bunlar biliosun
haklısın bebeğim öle yapmak lasımm bu akşam okuyum kocam gelmeden içim daraldıı be beste amann geçer inşallah

aaneamm 3-5 geldi benımde ana tarafı trakya beaa
ah be guselım kucuk sorunlar her zaman cozulurde konusarak cozemeyecek kadar buyumeye basladı bu aralar kafaya takılmayacak gıbı degıl:44:

Trakya iyidir, güzeldir. üj-bej'siz bi ayat, ayat değildir beyaaa! :9::9::9::9::9::9::9:

aaaa sus bakayım. :20::20::20::20: ne o öyle çözülmeyecek falan. konuşup anlaşmak lazım. bak sen bi kendini iyice bi toparla yani düşünce açısından, süslen püslen (ayarında tabi) sonra bi tatlı tatlı muhabbete gir.

bakma o da yoruluyordur çalışıyorsa. o yüzden karşılıklı anlayış gerek. siz de biliyorsunuz bunları ama dışarıdan biri söyleyince daha motive oluyo insan. :31:

Back
X