- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) canımsın kızzzzzzzznasi bildim![]()
kepekli bi bisküvi eti formlar olabilir galeta vs... diyet biişi yeee normal cubuk kraker deılkızlar ben çok acıktım karnım gurulduyor dışarıdan bile duyuluyor aperatif ne yiyebilirim sizce?çubuk kraker alsam?
10 gundur evde yanlızım yeterınce dusunmeye vaktım oldu kocamla oglum ızmırdelerdı eşimin sınavlarından sebepte o ara ne olduysa hersey tartısmaya doner oldu konusamıyoz ses tonları yukselıp kavgaya donuyo ya ben suscamm hep o zaman on numara ama haklıykende susamıyom kııı kahretsın pıs huyumm benden ozur dılememı beklıyomus onca laftan sonra onun benden dılemesı gerekırkenTrakya iyidir, güzeldir. üj-bej'siz bi ayat, ayat değildir beyaaa!
aaaa sus bakayım.ne o öyle çözülmeyecek falan. konuşup anlaşmak lazım. bak sen bi kendini iyice bi toparla yani düşünce açısından, süslen püslen (ayarında tabi) sonra bi tatlı tatlı muhabbete gir.
bakma o da yoruluyordur çalışıyorsa. o yüzden karşılıklı anlayış gerek. siz de biliyorsunuz bunları ama dışarıdan biri söyleyince daha motive oluyo insan.![]()
:) canımsın kızzzzzzzz![]()
kepekli galete al tatlımmm![]()
kepekli bi bisküvi eti formlar olabilir galeta vs... diyet biişi yeee normal cubuk kraker deıl
10 gundur evde yanlızım yeterınce dusunmeye vaktım oldu kocamla oglum ızmırdelerdı eşimin sınavlarından sebepte o ara ne olduysa hersey tartısmaya doner oldu konusamıyoz ses tonları yukselıp kavgaya donuyo ya ben suscamm hep o zaman on numara ama haklıykende susamıyom kııı kahretsın pıs huyumm benden ozur dılememı beklıyomus onca laftan sonra onun benden dılemesı gerekırkenamannn beaa ıste bole elbet duzelır duzelmessede kendı bılır durduk yere tartısma cıkaran ben degılım kı hal hatır soruyom sanane dıe bır cevap cocuk degıl kı dovım aklı basında koca adam ızınlı zamanında kafası bosken bunları yapması saçmalıktan ote bısı degıl
![]()
sende bi tanemyerim seni göbiş tarafından
![]()
iyiki doğmuş tatlım senın gibi dünyalar tatlısı bir evlat doğurmuşben bı markete ınıp geleyımm pasta tabanı alayım dun aksam pasta yapcaktım moralım bozuk olunca yapamadım sımdı barı kekını yapmaya ugrasmıyım annemın dogum gunu onun ıcın pasta yapcam aksama gelıcem canlar 30dkya![]()
ohh be yedim hem de hepsini ağzıma tıkarcasına..eti form limonlu ve küçük süt![]()
saat 3 te meyve salatası yemiştim ne oldu ki bana niye bu kadar acıktımm :105:
acık bizede ayırsaydın kuşum azar azar yeseydinnnnn![]()
canım belkı meyvedendir çok şeker var ya içinde![]()
olabilir şeker yükledim bi anda sonra etkisi kayboldu ve şekerim düştü acıktım..evet evet kesin böyle oldu..demek ki meyve salatası yememek lazımmış![]()
Bugün bana bir şeyler oldu ya açlıktan gözlerim kararıyor.
Evde de misafir var onların yanında tepinemiyorum sporu aksattım
Eğer bugün de yapamazsam yarın sıfırdan başlıcam mecbur :26:
son 3 faturam allah a şükür bütün yoğunluk bitti sayılır