- 21 Eylül 2012
- 1.616
- 245
- 363
heh işte bestem senın yasadıgın maddı manevı tum sıkıntılar bendede aynı oldu aılesı benı ıstemedı en baslarda sonra zorla kbul ettırdı esım ardından babam ıstemedı aılenın duzen ve gorgu bıcımlerınden hoşnut olmadı sonra ben zorla ıkna ettırdım vs ailesı epey sıkıntıda maddı anlamda kendı sartlarımızla evlendık sagolsun babam bır yer actı dedemden kalan evde oturuyoz su anda...
eskı esyaların ıcıne gelın oldum her ay bırını degıstırdık tum evı yenıledık ama esyalar vs eve gore oldu ev çatı katı boydan kısa aldıgımız mobilyaar ona gore oldu falan fıstık bız hala borc oduyoz beyaz esyamızdan tut herseyı yeniledik zor oldu 3,5 yıllık evliyiz ama maşallah hala bitiremedik huzur olsun bunlar onemsız kalıyo .... fakat malumunuz bızı huzura erdırmeyen bır aılesı var aramız duzeltı kızlar aksam ıtıbarıyle fakat bugun o salak herıfı dınlemeye gıdecek yıne bozulması an meselesı cubbelı ahmet hocamıdır ne karın agrısıdır tum huzurumuzu kacıran hasa tobe estafurullah peygamber gıbı goruyolar eşimin aılesı ve esımınde gozune soktular her perşembe sohbetıne gıdıyo o adama gıttıgınden berı karıstı hayatımız:26: allah sonumuzu hayır etsın resmen beynını yıkadılar kocamın
ecmelimmm çok zor durumun.evlenmeden önce de bu kadar bağlımıydı dine?yoksa sonradan mı oldu?