• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

aaaaşşkııımmm ben seni çookkkk özledimmmm sakın yorulma bugün emi ben yormak istioorrruummm öptüümmm seniii en kokulusundaaaaannnn dedimmmmm :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

kıslar kuscam artık bu kadınların üstüne yaaaa aaaa aaaa aaaaa aaaa

oo tamam çook uzun zaman oldu makarna yemeyeli 1 ayı geçti hatırladığım kadarıyla tamamdır bugünüde böyle geçirelim.bıktım valla hergün ne yicez diye düşünmekten ev kendi evin değil ne alsan laf söylüyor eve benden önce gidiyor bişey yapmıyor zaten yapsada benimki yemiyor beğenmiyor.haydee ben giderken hergün ya tavuk ya et taşıyorum.bi pazar günleri var buranın pazarı o akşam sebze yapıyorum haftanın diğer günleri ya dışardan ya da işte dediğim gibi tavuk,et falan filan.çok düzensiz bi hayatımız var yaa :105: Evde yemek yapmak istemiyorum o da yicek diye o kadar tiksinti gelmiş artık içime ben böyle değildim sağolsun :105:
haklısın guselım bızı bu hale getırenler utansınn terbıyesızler emınım senınkıde modern gorunuslu kokoş bi tiptirrr
kendı evıne geç tez zamanda ınsallah guselm
ne dedin kıııız seni seni :126::126::126:

Hiç hoş değil insan evladı karısıyla kavga etti diye sevinirmi yaa.hoş benimkide öyle geçen gün benimki annesine öyle deme ona bundan sonra herkes kendi kullandığı alanı temizlicek ne yediyse onun bulaşığını kendi yıkıcak dedi de sadece bana değil karınada söyle diyor hey allam yaa :104:
esın pek hos adam ıyı valla benımkı bunu dıyecek haaa tobeler olsun benım adamı manda dotune sokar benımkı
etmedıgını koymazz cok fena cok tahmın ettıgınız gıbı degıl

aaaaşşkııımmm ben seni çookkkk özledimmmm sakın yorulma bugün emi ben yormak istioorrruummm öptüümmm seniii en kokulusundaaaaannnn dedimmmmm :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

kıslar kuscam artık bu kadınların üstüne yaaaa aaaa aaaa aaaaa aaaa

ohhh iyi demişsin.akşam olsa da ben de kocamın yanına sokulsam :106: sonrası malum :17:
bugün yine kızların günü :9::9::9:

haydı kıslar bütün kkıslar toplandık toolandık :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:

haklısın guselım bızı bu hale getırenler utansınn terbıyesızler emınım senınkıde modern gorunuslu kokoş bi tiptirrr
kendı evıne geç tez zamanda ınsallah guselm

esın pek hos adam ıyı valla benımkı bunu dıyecek haaa tobeler olsun benım adamı manda dotune sokar benımkı
etmedıgını koymazz cok fena cok tahmın ettıgınız gıbı degıl

aynen öyle tatlım dışı güzel olsa neye yarar içi fena :22::22::22::22:..amin canım en kısa zamanda umarım :21:
benimki iyidir ya o konuda çok sağolsun konu ne olursa olsun beni savunur her zaman herkese karşı ama sadece annesine değil yanii :98::98::98::98::98:

çok geçmiş beeee maçtan önce siz maç yapın
valla ıyı olurdu ama mınık ergen var bıtane ya evde kendını ergenlıge gırdı sanıyo kanımca 11,30dan once uyumuyo esek sıpası o ıs yass yoksa pek ıyı olurdu:16:
maçtan sonra çok zor olmuyor tatlım :100::100::100:

Evet bak o olur maç öncesi ısınma turları atın :17:

ahahahh keşkeeee:31:

valla ıyı olurdu ama mınık ergen var bıtane ya evde kendını ergenlıge gırdı sanıyo kanımca 11,30dan once uyumuyo esek sıpası o ıs yass yoksa pek ıyı olurdu:16:

ahahahh keşkeeee:31:

ergenliğe girdi ha teyzesinin kuzuzu yerim bn onu ya ergenim ben ne çabuk büyüdü amma yaşlandık desene çatlattın gülmekten :55::55::55::55::55::55: çabuk odana oyna sen bakimmmmm :55::55::55: ıııııı iğne yapcak annen babana yaramazlık yapmışşşşşş

ergenliğe girdi ha teyzesinin kuzuzu yerim bn onu ya ergenim ben ne çabuk büyüdü amma yaşlandık desene çatlattın gülmekten :55::55::55::55::55::55: çabuk odana oyna sen bakimmmmm :55::55::55: ıııııı iğne yapcak annen babana yaramazlık yapmışşşşşş

iğne mi :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: koptummmmm

Son düzenleme:

çatlak kızz valla bak debelenıyo elınde bı yastık yok uyumıycam dıe yırtıyo kendını:18:
keske dımı o gunlerde gelcekk

ben dışarda sokakta gezmekte falan bişiler yapım balık beyinlimi kızdırcak eğilir kulağıma ewe gidince yandın cezalısın iğne yapıcam sana der ben de bi kahkaha patlatırım:23::23::23:

Back
X