ya ne fanteziler ne fanteziler gördün mü![]()
gordum hadı bakalımmm hayırlısı bebıs yakındırr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne fanteziler ne fanteziler gördün mü![]()
nerdesiniz beee aaaaaa kızıom ha bende giderim wallaaa![]()
gordum hadı bakalımmm hayırlısı bebıs yakındırr![]()
gordum hadı bakalımmm hayırlısı bebıs yakındırr![]()
kızlar sanayi pat die gelirse çıkarsam şimdiden öcürr
bnm hiç arkadaşim yok biliomusunuz çok yanlızım aslındauçem yanınıza
evet kızlar hastalıklarım nedeniyle ile hiç başlığa uğrayamaz oldumama merak etmeyin diyete ve jillian devam
![]()
aynen cnm benımde normal hayatta gorustugum sayılı kısı var onlarda ısten gucten ayda yılda bıı gıdıyomm whatsapp sagolsun ordan yazısıyoz hepsı o kadanbnm hiç arkadaşim yok biliomusunuz çok yanlızım aslındauçem yanınıza
evet kızlar hastalıklarım nedeniyle ile hiç başlığa uğrayamaz oldumama merak etmeyin diyete ve jillian devam
![]()
aynen cnm benımde normal hayatta gorustugum sayılı kısı var onlarda ısten gucten ayda yılda bıı gıdıyomm whatsapp sagolsun ordan yazısıyoz hepsı o kadangel kollarımıza ıcınde bebek olmasınn
selam cnm gecmıs olsun nasılsın nasıl oldun bakalım...
aferın sana ıstıkrarlı gordum
geçmiş olsun canım..
günaydın kızlar hemen dünkü bildirimi yapayım;
SABAH
1 kepekli simit
peynir
1 büyük bardak şekersiz limonata
ÖĞLE
roka,domates,mısır,ton balığından oluşan salata
1 kase yoğurt
ARA
1 elma
ARA
1 küçük light süt
ARA
3 adet limonlu form bisküvi
AKŞAM
yağsız 1 kepçe makarna
yoğurt
ARA
çiğdem
kızlar ne yazık ki yine jillianı yapamadım bildiğiniz sızmışım tv karşısında eşim de uyandırmamış üstümü örtmüş sadece.gitti yine jillian umutları kahretsin çok üzgünüm :105:
kendi kendime karar aldım sabah,şimdi sıkı bi diyetle önce zayıflıyorum 1 ay boyunca 60 kiloya indikten sonra da jilliana başlıyorum hem iznime denk gelir belki daha rahat tamamlarım..
saolun canlarım ya nasıl olayım daha koşuşturuyorum hastane yollarında sabah alerjim için göz doktoruna gittim . haftaya kbb falan var ayrıca bi jinekoloğa görünmem lazım
günaydın tatlım walla bu sefer ecmelden koru kendini ne der bilmem ama yemeklerden biraz sonra yapsan bari olmaz mı erteledikçe ertelenir gider die düşündüm ama ben dün yazmıştım bildirmi mi zaten bugünüde yazarım yemek gelince......saolun aksam tam kucak açmısınız ben gitmişim
bestem olmuyor işte bi türlü uyuyp kaldım düzen yokki evde ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım 1 odaya tıkıldık kaldık ee eşimin bilgisayarda işi vardı bitir ben spor yapıcam dedim uzandım uyuyup kalmışım işte..ecmel kızmasa bari yaa :105: