ben geldım kızlar eskı bıldırımlerımı arıyodum adetıme 4 gun kala test yapmısım tum kayıtlarıma ulaştım sizlerlede paylaşayım
leader
Kapsama Alanı Dışında !
Kızlar müjde hamileyimmmm !!!
Kızlar çok mutluyum allah senden razı olsun dünyam80 seni gazına geldim özel mesaj atmış kızlar bana git gebelik testi yap gel benim 4 gün önce çıktı seninde çıkar gibisinden evde vardı bir test yaptım hemde hiç umutsuz inanın ki çıktı inanamadım gittim bi tane daha aldım oda çıktı hemde daha belirgin çok mutluyum bebekim geliyo
alın bide resimleri
Eki Görüntüle 211859
Eklenmiş Resmin önizlemesi
o Beğen
2. 17-06-2011, 15:59Konu Sahibi : Saruboceq#31982
Dunyam80
Eşime ve Oğluma Aşığım <3
Giriş tarihi
May 2011
leader kullanıcısından alıntı
Kızlar çok mutluyum allah senden razı olsun dünyam80 seni gazına geldim özel mesaj atmış kızlar bana git gebelik testi yap gel benim 4 gün önce çıktı seninde çıkar gibisinden evde vardı bir test yaptım hemde hiç umutsuz inanın ki çıktı inanamadım gittim bi tane daha aldım oda çıktı hemde daha belirgin çok mutluyum bebekim geliyo
alın bide resimleri
Eki Görüntüle 211859
Ay resmen ben burdayım anne diyo yaaaaaaa
Allah hepimizden razı olsun bitanem..
Düzenleyen: Dunyam80 Düzenleme Tarihi : 17-06-2011 Düzenleme Saati

59
o Beğen
3. 17-06-2011, 16:00Konu Sahibi : Saruboceq#31983
funda30
hadi meleğim gell..
Giriş tarihi
Oct 2010
oleyyyyyyyy Gözün aydın bitanem çok sevindim yaaa..Ben hamile kalsam anca bu kadar olurdum yaniii
o Beğen
4. 17-06-2011, 16:01Konu Sahibi : Saruboceq#31984
funda30
hadi meleğim gell..
Giriş tarihi
Oct 2010
leader kullanıcısından alıntı
alın bide resimleri
6
Dunyam80
funda30 kullanıcısından alıntı
Valla bağırıyor burdayım diyeeeee
Valla aglıyorum yaaa yok boyle bisey kendi test cubugumu gordugumde bile boyle olmamıstım bennnnn
o Beğen
7. 17-06-2011, 16:03Konu Sahibi : Saruboceq#31987
melek63
bu muhteşem bi haber ya tatlım inan açıp böyle bi haberle karşılaşacagımı bilmyrdm harikayım şu an
o Beğen
8. 17-06-2011, 16:03Konu Sahibi : Saruboceq#31988
leader
Kapsama Alanı Dışında !
3,044
Sağolunnnn kızlar allah sizdende razı olsun hepinziden yanımda olduğunuz için benden ateş çıkıyor resmen sevinçten ne yapacağımı bilemedimmmmm Sizi çok seviyorummmm eşimede dedim oda uçuyoooooo
melek63
funda30 kullanıcısından alıntı
Valla bağırıyor burdayım diyeeeee
yaşasın sonunda birini verdk ekipten allahıma şükürler olsn
melek63 kullanıcısından alıntı
bu muhteşem bi haber ya tatlım inan açıp böyle bi haberle karşılaşacagımı bilmyrdm harikayım şu an
Bombayız valla güzelimmmm... BEBİK GELİYOOOOOOOO

duygulandım valla ne güzel yaa şimdi doğdu büyüdü koca adam oldu eymen kuzuuu..