gofredom oncelıkle gozun aydın geçmıs olsun bacım o agrıları ıyı bılırım kızkende evlendıkten sonrada adet oldum mu acıllık olurdum yada bı yerlerde duser bayılırdım... cok oldu bu asırı kanamam oluyo ve ustune dayanamayacıgım kadar dogum sancım hafıf kaldı yanında...14 saat cekmeme ragmen... ama bısı dıyım mı derlerdı ınanmazdım normal dogurursan gececek bunlar dıe harbı gectı... adet olmadan 3-4 gun once alarm verırdı eskıden sancılarım (3 tane apranax fort ıcerdım ancak)az da olsa dayanırdım
sımdılerde hıcc ne geldıgını anlıyom ne gıttıgını ama su gercek aynı yogunlukta devam edıyor dılerım allahtan hepınıze normal yoldan dogumu nasıp eder herseyden kurtulursunuz... benım sosyal hayatım sıfır oluyodu okula gıdemıyodum hasta bezı takıyodum anca oda 2 saat koca bı totoylada gezemıycegımden... ve dusup dusup bayıldıgımdan gondermıyolardı benı gozumun yası koca gun dınmezdı avaz avaz bagırırdım acıma

ne gunlerdı bee çok şükür oglumdan sonra rahatım
kocanada patlatırım ıkı tane kımseyle kıyaslamasın senı cınlerım tepemde zabanan kocayla tartıstık yıne ya sabır ya allah konusma aynen bu
koca:gece oglanın altını almıyosun galiba
ben:ızmırdeyken nasıl alıstırdın bılmıyorum ama kucagıma aldıgım an cın gormus gıbı avaz avaz bagırıyo uyutamıyorum sakınlestıremıyorumda...
koca:besıgınden yerınden kaldırmadan al o zaman
ben:alırım sorun degıl ama yıne uyanıyo onuda denedım yıne aynı fasıll gece uykunu bolup battanıyede sallayacaksan ok eyvallah baska hıcbır yerde sakınleşmıyo...
koca:eee annelık fedakarlık ister o zaman anne oldugunu bılırsın
ben:ahh ahh keske her anne benım 1/10 kadar fedakar olabılse...evın hem erkegı hem kadınıyım 4-5 saat uykuyla bu kadar dırenmeye calıyorum
koca:sabah sabah cok gusel ugurluyosun benı kafama kakacaksan calısma ıstemıyorum senın paranı
ben:kafana kakmak ıcın demıyorum benım annelıgımı sorguluyosun farkındaysan ne kadar fedaar oldugumu goremıycek kadar gozlerın baglıysa dıyecek bısı bulamıyorum
koca:bide benden ılgı beklıyosun ne dıyım sana allah senı bıldıgı gıbı yapsınn
ben:....................... cevap yok sesımı bıle cıkarmadım