• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Günaydın canlar….

Sabah;
1b ardak süt

Ara ; yeşilçay

Öğlen;
1kase yoğurtlu garnitür

Ara;
Erik

Akşam;
4 adet istavrit
Bol salata
:52::52::52:
Bana motivasyon verin kızlar sporu yapmadım kızıyorum kendime

darıcaya mı gittiniz tatlımmmmmmmm
ahahahah ayy guldum lazkızım ya koca ıstanbulda hayvanat bahcesı yok bılmem kac km uzaga gıtcez ınsallah bu ay sonuna dogru ıstıyom gıtmeyıı oglusum hayvancıkları tanısıın ellesın sevsın :16:
sasalıya gittik kuzum :1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben gıdemedım oraya cok buyuk ve gusel dıolar dogrumu gofredom

ahahahah ayy guldum lazkızım ya koca ıstanbulda hayvanat bahcesı yok bılmem kac km uzaga gıtcez ınsallah bu ay sonuna dogru ıstıyom gıtmeyıı oglusum hayvancıkları tanısıın ellesın sevsın :16:

ben darıcaya bi kere gittim canım gayet güzel :16:

evet tatlım epey büyük ve güzel ama bu ara hayvanların bakımını ihmal etmişler sankim ilk açıldığı zamanlar daha güzeldi..
sabah sabah hafif bi kaza atlattım kızlar :D minibüse hafif çarptım
aaa geçmiş olsun tatlım hayırdır nasıl oldu?

evet tatlım epey büyük ve güzel ama bu ara hayvanların bakımını ihmal etmişler sankim ilk açıldığı zamanlar daha güzeldi..

aaa geçmiş olsun tatlım hayırdır nasıl oldu?

bizim buranın minibüs şöforleri zaten dengesiz sağa dönecektım adam öyle hızlı gelıyorkı son anda durdum hafif çizdi

ben darıcaya bi kere gittim canım gayet güzel :16:
bende lise 1deyken okulla gıtmıstım gusel yer genıs bı arazı uzarınde pıknık alanları fılanda vardı cok hosuma gıttıydı bakalım oglumla esımle gıdıyım bıde...
bizim buranın minibüs şöforleri zaten dengesiz sağa dönecektım adam öyle hızlı gelıyorkı son anda durdum hafif çizdi

geçmiş olsun guselımm yaaa o mınıbus soferlerını varyaa ıstanbulda kaç ınsana kaç kaza yaptırıolar devlet kaldırsın sunları yaaa sende bısı yok dımı

dün öğle :56:

ıspanak
2 dilim kepek ekmeği
dondurma

dün akşam :56:

zeytinyağlı bamya
2 kaşık pilav
3 köfte
çok az (3-4 lokmalık) ekmek

bu sabah :56:

henüz ne yiyeceğime karar veremedim. :44::44::44::44::44:
kg werdikçe daha azimli oldun demi :13::13::13::13:
slm kizlar! :3:
dün doktora gittmisdim ya... bana hamilelikden önce kac kiloydunuz dedi bende 64kg dedim simdi dedi 64kg dedim.. doktor tuaf tuaf bakdi.. :9::9: dedi siz hic kilo almamissiniz bende evt dedim..
aii bir yandan kilo almadima seviniyorum diyer yandanda kötümü acaba diye düsünüyorum..
sizce ???
bi tanem olur mu hiç öle şey çok güzel bence her bayanın isticeği biişi bu...dr un bebeğin ağırlığının gelişiminin normal olduğunu sölediği sürece bence hiç bi problem yokkk..eeee dr bey dde boşuna mı takılıoz zayıflama topiğine bende hamiş olsam da bırakmam burayı sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeme neden oldu burası birden zayıflayamasamda daha ii hissediorum kendimi....velasılın zaten bebiş büyüdükçe onun ağırlığı eklenicek tir.:22::22::22: tecesi yer onu bıcırıkım bnm
hoşgeldin tatlımmmm :16: biz de çok özledik seni...

ooooo çok güzel haberler alıyorum bugün çok mutlu oldm canım senin adına..mutluluk sizden yana olsun :16:

uy uy yirim onu ben ya minnacıkta elleri minnacıkta ayakları varmış bebiş :16:

günaydın tatlımmmm

kızlar dün epey gezdik ben kahvaltı yaptım sadece evden çıkmadan önce yediğimde 2 dilim kepekli ekmeğin üzerine peynir kesip fırına atmıştım onu yedim çıktım.eve gelirken gece 11de bişey yemediğimizi farkettik :1: benim aç koca dominosa soktu bizi 2 parça pizza yedim.sonra da eve gelip cup yatağa atladım uyudum hemen.sabahta çok üzüldüm,dün evden çıkmadan önce balığım çok durgundu yem yemedi bu sabah çıkarken baktım ölmüş :14:
hoşgeldin kuşum naber gofrodommmmm
sabah sabah hafif bi kaza atlattım kızlar :D minibüse hafif çarptım
geçmiş olsun öküz kısım bunlar yaya geçidinde bile yol wermezler can taşıdıklarını unuturlar sen ii sen boşwer gerisini sana bişi olmasın kuşummmmm nazara mı geldin aklın eniştemizde mi kaldı :13::13::13: he seni gidi gidi
:27:

bende lise 1deyken okulla gıtmıstım gusel yer genıs bı arazı uzarınde pıknık alanları fılanda vardı cok hosuma gıttıydı bakalım oglumla esımle gıdıyım bıde...

geçmiş olsun guselımm yaaa o mınıbus soferlerını varyaa ıstanbulda kaç ınsana kaç kaza yaptırıolar devlet kaldırsın sunları yaaa sende bısı yok dımı

hiç sorma canım ya bide kalkmış bağırıyo öküzzzz

kg werdikçe daha azimli oldun demi :13::13::13::13:

bi tanem olur mu hiç öle şey çok güzel bence her bayanın isticeği biişi bu...dr un bebeğin ağırlığının gelişiminin normal olduğunu sölediği sürece bence hiç bi problem yokkk..eeee dr bey dde boşuna mı takılıoz zayıflama topiğine bende hamiş olsam da bırakmam burayı sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeme neden oldu burası birden zayıflayamasamda daha ii hissediorum kendimi....velasılın zaten bebiş büyüdükçe onun ağırlığı eklenicek tir.:22::22::22: tecesi yer onu bıcırıkım bnm

hoşgeldin kuşum naber gofrodommmmm

geçmiş olsun öküz kısım bunlar yaya geçidinde bile yol wermezler can taşıdıklarını unuturlar sen ii sen boşwer gerisini sana bişi olmasın kuşummmmm nazara mı geldin aklın eniştemizde mi kaldı :13::13::13: he seni gidi gidi

:27:
nazar nazar :) aklım aşkımda :nazar: :9::16:

hay aşkını yediğimmm senin ben yaaaa maşallah kuşummmm

gofredom başın sağolsun bu arada :14::14: bn bütün hayvanları sewerim

ben de bestem çok üzüldüm dün anladım veterinere de götürülmüyorki balıklar offf çok üzgünüm diğeri yanlız kaldı :14::14::14::14:

Back
X