vallahi herşeyi yapcaz diyorlar bende madem öyle işte böyle diyorum çatır çatır sayıyorum istediklerimihiçde utanmıyorum :) yüzsüz oldum heeeeeee
![]()
bu yüzsüzlük deyil cnim senin hakkin bir kere evleniyorsun demi yani.. yapdir her istedini..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi herşeyi yapcaz diyorlar bende madem öyle işte böyle diyorum çatır çatır sayıyorum istediklerimihiçde utanmıyorum :) yüzsüz oldum heeeeeee
![]()
bu yüzsüzlük deyil cnim senin hakkin bir kere evleniyorsun demi yani.. yapdir her istedini..![]()
valla ben her altını aldıgımda şap şup opuyomm cok ballı teyzesı heryerı oleonun ben pipişini yirim ya güzelliğe bak ısırcan hemen etleriiii![]()
ecmellllllllll kız ne kadar büyükkkkkkk o öyleeeeeeeeeee![]()
valla ecmelim cok tatli.. teyzesi yesin onu.. aii insallah bende o güzel günleri yasarim görürüm.. bebegimi kucagima alicam günü bekliyorum.. cok sabirsiz olulyorum kimi zmn.. ama günler sanki hic gecmiyor..
ESIM BANA DERDIKI SEN HAMILE KALINCA DOGUMA SABREDEMESSIN TUTAR CIKARIRSIN O BEBEGI
BEN SABRETTIYSEM HERKES SABREDER HERALDE ACELE ETME TATLIM HER ZAMANIN TADINI CIKAR OZELLIKLE HAREKETLERI HISSETMEYE BASLADIGINDA CIKOLATAYA COK TEPKI VERIYOLAR HOP HOP HOPLUYOLAR YIYINCE
SAGOL TEYZESI INSALLAH SANADA NASIL EDER RABBIM
ben biran önce karnim büyüsün istiyorum.. harketlerini hissetmek istiyorum.. off daha cokmu var??
valla net 18 haftadan sonra baslıycan hıssetmeye 35.haftaya ye kadar hoplayıp zıplar son haftalar sıkıştıgı ve rahım kanalına yerleşmeye baslasdıgı ıcın hareket eder ama ne bılım takla atamaz totosunu sıvrıltıyolar o zaman kafa asagıda beden yukarda oluyo ellerı goruyon ayakları yada super bı duyguu yaaa![]()
valla net 18 haftadan sonra baslıycan hıssetmeye 35.haftaya ye kadar hoplayıp zıplar son haftalar sıkıştıgı ve rahım kanalına yerleşmeye baslasdıgı ıcın hareket eder ama ne bılım takla atamaz totosunu sıvrıltıyolar o zaman kafa asagıda beden yukarda oluyo ellerı goruyon ayakları yada super bı duyguu yaaa![]()
ecmelim bişey sorucam o konuda bilgin var ya bi danışayım ben şimdi ileride kızım olsun istiyorum ve ona göre yapmak istiyorum bebişi çin takvimine bakıyorum ama bazı sitelerde doğduğumuz aya göre 1 yaş veya 2 yaş eklemelisiniz diyor bazılarında ise hiçbirşey yazmıyor.ben anlamadım hangisi doğru??
ecmelim bişey sorucam o konuda bilgin var ya bi danışayım ben şimdi ileride kızım olsun istiyorum ve ona göre yapmak istiyorum bebişi çin takvimine bakıyorum ama bazı sitelerde doğduğumuz aya göre 1 yaş veya 2 yaş eklemelisiniz diyor bazılarında ise hiçbirşey yazmıyor.ben anlamadım hangisi doğru??
nasıl yani kız olması için belli ayı mı var?
kıyamam bahsetmem ıstersen hepsının zamanı gelcek sabır tatlımoo daha cok var yani..
sen böyle anlattikca icim kipir kipir oluyor off..
cın takvımınde senene bakcan hayatım doldurdugun senene yanı ben eylul dogumluyum 25,5 yasındayım yanı 26 dıe gecıyorum mısalecmelim bişey sorucam o konuda bilgin var ya bi danışayım ben şimdi ileride kızım olsun istiyorum ve ona göre yapmak istiyorum bebişi çin takvimine bakıyorum ama bazı sitelerde doğduğumuz aya göre 1 yaş veya 2 yaş eklemelisiniz diyor bazılarında ise hiçbirşey yazmıyor.ben anlamadım hangisi doğru??
koyayım alıntı yapma canım ama ok bak sılerım su anda oglum 15 aylık bu 2 haftalık halıydıya herkes ecmelin bebeginden bahsetmis ben resim göremedim :S
tabi tatlım çin takvimini duymadınmı yaş ve hamile kaldığın aydaki cinsiyete bakıyorsun %90 doğruluk payı olduğu söyleniyor.
yumurtlama gününden 2-3 gün önce iliskiye girersen kiz olma sansi ddaha yüksek ve yumurtlama günü iliskiye girersen erkek olma ihtimali yüksek...![]()
yumurtlama gününden 2-3 gün önce iliskiye girersen kiz olma sansi ddaha yüksek ve yumurtlama günü iliskiye girersen erkek olma ihtimali yüksek...![]()
ecmelcim gördüm cok tatlımış oglusun
bu arada llazkizi34 sende kız bebek mi istiyorsun :)