• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

valla ecmelim cok tatli.. teyzesi yesin onu.. aii insallah bende o güzel günleri yasarim görürüm.. bebegimi kucagima alicam günü bekliyorum.. cok sabirsiz olulyorum kimi zmn.. ama günler sanki hic gecmiyor..

onun ben pipişini yirim ya güzelliğe bak ısırcan hemen etleriiii :30:
valla ben her altını aldıgımda şap şup opuyomm cok ballı teyzesı heryerı ole
ecmellllllllll kız ne kadar büyükkkkkkk o öyleeeeeeeeeee:52::52::52::52::52:

dogdugunda ole oluyo 3 aydan sonra ufalıyo tatlım testıslerı buyuk olduyo ozellıkle dogdugunda kaya pipisine yandıgım olurum olurrr

valla ecmelim cok tatli.. teyzesi yesin onu.. aii insallah bende o güzel günleri yasarim görürüm.. bebegimi kucagima alicam günü bekliyorum.. cok sabirsiz olulyorum kimi zmn.. ama günler sanki hic gecmiyor..

ESIM BANA DERDIKI SEN HAMILE KALINCA DOGUMA SABREDEMESSIN TUTAR CIKARIRSIN O BEBEGI
BEN SABRETTIYSEM HERKES SABREDER HERALDE ACELE ETME TATLIM HER ZAMANIN TADINI CIKAR OZELLIKLE HAREKETLERI HISSETMEYE BASLADIGINDA CIKOLATAYA COK TEPKI VERIYOLAR HOP HOP HOPLUYOLAR YIYINCE:emir_bebek::27:

SAGOL TEYZESI INSALLAH SANADA NASIL EDER RABBIM

ESIM BANA DERDIKI SEN HAMILE KALINCA DOGUMA SABREDEMESSIN TUTAR CIKARIRSIN O BEBEGI
BEN SABRETTIYSEM HERKES SABREDER HERALDE ACELE ETME TATLIM HER ZAMANIN TADINI CIKAR OZELLIKLE HAREKETLERI HISSETMEYE BASLADIGINDA CIKOLATAYA COK TEPKI VERIYOLAR HOP HOP HOPLUYOLAR YIYINCE:emir_bebek::27:

SAGOL TEYZESI INSALLAH SANADA NASIL EDER RABBIM

ben biran önce karnim büyüsün istiyorum.. harketlerini hissetmek istiyorum.. off daha cokmu var??

ben biran önce karnim büyüsün istiyorum.. harketlerini hissetmek istiyorum.. off daha cokmu var??

valla net 18 haftadan sonra baslıycan hıssetmeye 35.haftaya ye kadar hoplayıp zıplar son haftalar sıkıştıgı ve rahım kanalına yerleşmeye baslasdıgı ıcın hareket eder ama ne bılım takla atamaz totosunu sıvrıltıyolar o zaman kafa asagıda beden yukarda oluyo ellerı goruyon ayakları yada super bı duyguu yaaa:16:

valla net 18 haftadan sonra baslıycan hıssetmeye 35.haftaya ye kadar hoplayıp zıplar son haftalar sıkıştıgı ve rahım kanalına yerleşmeye baslasdıgı ıcın hareket eder ama ne bılım takla atamaz totosunu sıvrıltıyolar o zaman kafa asagıda beden yukarda oluyo ellerı goruyon ayakları yada super bı duyguu yaaa:16:

oo daha cok var yani..
sen böyle anlattikca icim kipir kipir oluyor off..

ecmelim bişey sorucam o konuda bilgin var ya bi danışayım ben şimdi ileride kızım olsun istiyorum ve ona göre yapmak istiyorum bebişi çin takvimine bakıyorum ama bazı sitelerde doğduğumuz aya göre 1 yaş veya 2 yaş eklemelisiniz diyor bazılarında ise hiçbirşey yazmıyor.ben anlamadım hangisi doğru??

ecmelim bişey sorucam o konuda bilgin var ya bi danışayım ben şimdi ileride kızım olsun istiyorum ve ona göre yapmak istiyorum bebişi çin takvimine bakıyorum ama bazı sitelerde doğduğumuz aya göre 1 yaş veya 2 yaş eklemelisiniz diyor bazılarında ise hiçbirşey yazmıyor.ben anlamadım hangisi doğru??

nasıl yani kız olması için belli ayı mı var?

yumurtlama gününden 2-3 gün önce iliskiye girersen kiz olma sansi ddaha yüksek ve yumurtlama günü iliskiye girersen erkek olma ihtimali yüksek... :9::9:

oo daha cok var yani..
sen böyle anlattikca icim kipir kipir oluyor off..
kıyamam bahsetmem ıstersen hepsının zamanı gelcek sabır tatlım
cın takvımınde senene bakcan hayatım doldurdugun senene yanı ben eylul dogumluyum 25,5 yasındayım yanı 26 dıe gecıyorum mısal
hangı aylarda ne var ordan bakcan hayatım bırebır tututo tutmayanına denk gelmedım hayatım
ya herkes ecmelin bebeginden bahsetmis ben resim göremedim :S
koyayım alıntı yapma canım ama ok bak sılerım su anda oglum 15 aylık bu 2 haftalık halıydı

Son düzenleme:
yumurtlama gününden 2-3 gün önce iliskiye girersen kiz olma sansi ddaha yüksek ve yumurtlama günü iliskiye girersen erkek olma ihtimali yüksek... :9::9:

aaaa cidden mi?? o zaman ben hem kız ayına göre hem de yumurtlamadan önce ilişkiye gireyim ki oranı daha da yükseltelim.yumurtlama gününde nayn seks :17:

valla mı bunuda ılk duyuyorumm :1: bıdaha yapacaksam ole denerım ama dogru tam yumurtlama gunumde ılıskı oldu eymen o gun tuttu erkek yanı sonuç dogru ovulasyon testıyle hamıle kaldım yıne harar verırsem alcam predıctor ovulasyonu super tutturuyo:34:

Back
X