• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben cok arastirdim bu konualari.. o yüzden biliyorum canim.. :9:

bende 1 yıl takıp ettım burdan ne nasıl felan dıe ama bunu gosden kacırmısım mısal ılıskıden hemn sonra belıne yastık koyarsan daha tutma olasılıgı var sagına yatıp beklersen kız soluna yatıp beklersen erkek olur dıyolarr:9:
allahım sen bızı affet ısıne karıyoz ben her ılıskımden once sukur namazı kıldım hayırlı saglıklı evlat dıledım ve erkek evlat ıstedım sukurler olsun

kıyamam bahsetmem ıstersen hepsının zamanı gelcek sabır tatlım

cın takvımınde senene bakcan hayatım doldurdugun senene yanı ben eylul dogumluyum 25,5 yasındayım yanı 26 dıe gecıyorum mısal
hangı aylarda ne var ordan bakcan hayatım bırebır tututo tutmayanına denk gelmedım hayatım

koyayım alıntı yapma canım ama ok bak sılerım su anda oglum 15 aylık bu 2 haftalık halıydı

in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme
bak tatlım burda anlatıyor.diyorki ocak veya şubat doğumluysanız 2 yaş ekliceksiniz.oku bi bak

aaaa cidden mi?? o zaman ben hem kız ayına göre hem de yumurtlamadan önce ilişkiye gireyim ki oranı daha da yükseltelim.yumurtlama gününde nayn seks :17:

bak tatlim simdi sen yumurtlama gününde iliskiye gir ama daha önceden basla.. mesela diyelimki ayin 15. senin yumurtlama günün ozmn sen ayin 12.13.14. 15. hatta 16. iliskiye gir tbi eyer kiz istiyorsan.. kiz isteyenler erken baslamalri lazim erkek isteyenler yumurtlama günü iliskiye girmeleri gerekirmis.. hani sans yüksek oluyor.. erkekde x ve y spermi var ya.. x kiz y erkek.. x spermleri daha uzun yasarlarmis ve y spermleri daha kisa yasarlarmis.. simdi x spermleri yumurtlama gününe kadar yasiyorlarmis ama x spermleri öyle deyil hemen ölüyorlarmis.. o yüzden hemen yumurtlama günü iliskiye girdinde erkek olmasi daha yüksek ve y spermi daha hizliymis.. x spermi yavas ama uzun ömürlü.. y spermi hizli ve kisa ömürlü..

bak tatlim simdi sen yumurtlama gününde iliskiye gir ama daha önceden basla.. mesela diyelimki ayin 15. senin yumurtlama günün ozmn sen ayin 12.13.14. 15. hatta 16. iliskiye gir tbi eyer kiz istiyorsan.. kiz isteyenler erken baslamalri lazim erkek isteyenler yumurtlama günü iliskiye girmeleri gerekirmis.. hani sans yüksek oluyor.. erkekde x ve y spermi var ya.. x kiz y erkek.. x spermleri daha uzun yasarlarmis ve y spermleri daha kisa yasarlarmis.. simdi x spermleri yumurtlama gününe kadar yasiyorlarmis ama x spermleri öyle deyil hemen ölüyorlarmis.. o yüzden hemen yumurtlama günü iliskiye girdinde erkek olmasi daha yüksek ve y spermi daha hizliymis.. x spermi yavas ama uzun ömürlü.. y spermi hizli ve kisa ömürlü..

anladım tatlım sağol bilgiler için o zaman tüm bunları göz önünde bulundurucam ve öyle hamile kalıcam :17:

bu durumda sana sorum olcak sen ne zaman ılıskıye gırdın?? kız mı erkek mı dıe merak ettıgım ıcın soruyom

bılyıorum hayatım onuda dıkkate alma bak 18 arkadas aynı donemde hamıle kaldık subat annelerı topıgımız vardı hepimizınkıde normal yasa gore tutuyodu cın takvımınde kafanı karıstırma guselım

tamam o zaman ben doldurduğum yaşıma göre hesaplıcam 3 ocak 1990 doğum şimdi ben 23 yaşıma bakıcam dimi takvimde diyelimki haziranda hamile kaldım?

Son düzenleme:
bu durumda sana sorum olcak sen ne zaman ılıskıye gırdın?? kız mı erkek mı dıe merak ettıgım ıcın soruyom

benim ilk bebegimi oluca icin fark etmio hani kizmi erkekmi.. ama yumurtlama günümden 2-3 gün önce basladik biz calismalara..
aama simdi illaki kiz olcak diye bisey yok ama olma ihtimali yüksek :9::9: simdi yukarda anlatiklarimin bir garantisi yok ama yinede nebilim.. :1:.. bence bir dogruluk payi vardir.. cünkü doktorlarda söylüyorlar..

evet fakat erken ecmelim daha o tarihlerde ancak evimize geçmiş oluruz hem kocişi bu kadar erken sürede razı edemem..

hım anladım cnm sen bılırsın tabısıdee nasıp kısmet:34:
belkı o ara bende dusunurum ne dersınn aynı anda baslarız calısmalaraa

Son düzenleme:
hım anladım cnm sen bılırsın tabısıdee nasıp kısmet:34:

tabi böyle konuşuyoruz da belli olmaz bi bakmışım hamile kalmışım hiç planlamadığımız bi zamanda.benim koca olursa tamam diyor fakat yapma fikrine henüz sıcak bakmıyor.hatta uzun bi süre bakmıyor diyebilirim..
züper olur valla :9: :16:

Son düzenleme:
tabi böyle konuşuyoruz da belli olmaz bi bakmışım hamile kalmışım hiç planlamadığımız bi zamanda.benim koca olursa tamam diyor fakat yapma fikrine henüz sıcak bakmıyor.hatta uzun bi süre bakmıyor diyebilirim..
züper olur valla :9: :16:

elleme o saman ne zaman ısterse o zaman ok de cunku erkekler ıstemedımı bakmayada razı olmuyolar:41:

elleme o saman ne zaman ısterse o zaman ok de cunku erkekler ıstemedımı bakmayada razı olmuyolar:41:

birde sanırım bu konuda ben çok sıkboğaz ediyorum onu hergün mutlka bi bebek muhabbeti yapıyorum :9: bebekten soğuttun beni diyor :1: napiyim istiyorum bi bebişimizin olmasını.ama şüphem olunca da paçam tutuşuyor garip bi insanım istiyormuyum istemiyormuyum bilmiyorum.

2 gun once ogluma oglum sana kardes yapalım mı annene sor bakım gonlu var mı dedı ben hıc duymamazlıga geldım oglum dondu bana bakarak bısıler mırıldandı bı koptu duydun mu bak ne dıyosun dıyo sustumm

2 gun once ogluma oglum sana kardes yapalım mı annene sor bakım gonlu var mı dedı ben hıc duymamazlıga geldım oglum dondu bana bakarak bısıler mırıldandı bı koptu duydun mu bak ne dıyosun dıyo sustumm

hımm bu bi işaret bence istiyormu acep bi tane de kız?? :16:

Back
X