yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Ama en azından 55 e az kaldı 65 tim ilk başaldığım da şimdi 60 yni 55 e az kaldı ama hiç kimse yok burda ben detek başıma biliosunuz gerginim yeterince zaten balık beyinlimi öldürüp ewde cam mezarlık ta saklamayı düşünüorum kimse görmesin kimseye bakmasın mutlu mesut yaşayalım :46::46::46::46::84::84::84::84::119::119::119::119::119:
ne oldu yıne aşkitommmm yaaaa:51::52:

ne oldu yıne aşkitommmm yaaaa:51::52:

ya fabrika okul çocuklarına etkinlik düzenlio bunuda görevli yazmışlar istemiorum orda bi sürü kızo lucak laskısım istemiorum gitmesini :14::14::14::14::14::14: Ikimizde 5 kg daha versek dioruz farkındamısın son 1 çılbır denesek mi acaba :31::31::31:

ya fabrika okul çocuklarına etkinlik düzenlio bunuda görevli yazmışlar istemiorum orda bi sürü kızo lucak laskısım istemiorum gitmesini :14::14::14::14::14::14: Ikimizde 5 kg daha versek dioruz farkındamısın son 1 çılbır denesek mi acaba :31::31::31:

kız bırak gitsin kıskanma bu kadarrrrrrr:16::16:

hadi kız verek pazartesi başlayalım olur mu?

kız bırak gitsin kıskanma bu kadarrrrrrr:16::16:
Ama sabah 7 den akşam kaça kadar sürer bilmem belki dee taaa gece gelir laskısım ya deliriorum ona bişi demedim ama anlıo beynim uğuşuo artık düşünmekten ona bişi demedim işte burda sizlerin söleddiklerinizi düşünerek ama napıcam daha 4 gün war içim içimi bittirdi
hadi kız verek pazartesi başlayalım olur mu?
=
canım zaten ben bırakmadım aynen dewam ederim sende nie pazartesi yi bekliosuun ki başla bu gün öğle yemeğinden tatlım ...........

haftasonu kaynanada yemek var:16:

nie öle çorba olmuş yazdıklarım ya.....sen bilirsin madem ki pazartesi başla hani pazartesi şartlanıp kötü psikola başlanır ya ondan dedim......napalım neye ağırlık werelim bu hafta ekmek hamur tatlı zaten yok ta kayısı mı eklesek bağırsakları çalıştırırmıs

nie öle çorba olmuş yazdıklarım ya.....sen bilirsin madem ki pazartesi başla hani pazartesi şartlanıp kötü psikola başlanır ya ondan dedim......napalım neye ağırlık werelim bu hafta ekmek hamur tatlı zaten yok ta kayısı mı eklesek bağırsakları çalıştırırmıs

Canım hemen gelicem bi yemeklere bakıp şunlar cumaya gitmeden

olur canım ekleyelim iyi gelırmış:16:

olur canım ekleyelim iyi gelırmış:16:

hem tatlı ihtiyacımıza hem de sindriim sistemimize hemde bağırsaklara faydası varmış
sabah bi simit
aralarda hiçbişi yiemedim
öğlen bi kase çorba 5 yemek kaşığı kadar bulgur yedim geldim :)
akşamada çorbam war ewde annem yollamış düğün çorbası birde laskısım domates çok faydalımış yaaaaaaaaaa

Back
X