• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza yeni bir Ben... Hedef fit ve siki bir vücut!

Mutluluktomurcugu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
2
0
6
35
- Yurtdışı
Merhaba Arkadaslar,

ben yeni üye oldum. Burdaki paylasimlari görünce bende burada destek alarak yaza kadar zayiflayabilirim diye düsündüm.
Suanda 59 kiloyum, hedefim 49 kilo olmak. Boyum 157 cm.

Aslinda asiri kilolu göstermiyorum, ki bazen 28 beden kotlara bile sigabiliyorum. Ancak üst bedenimde asiri yaglanma var. Dar giyindigimde cok kötü bir görüntü olusuyor, sirf bu yüzden bir beden büyük kiyafet almak bile cok zoruma gidiyor. Nisanliyim yaza dügünüm var ve ardindan balayi. Bu bile benim icin büyük bir motivasyon kaynagi. Bikinimi bile utanmadan, sikilmadan giyinmek istiyorum. Heleki esimin yaninda!

Suanda boyuma ve kiloma bakaraktan, normal kilolu gösteriyorum, ancak bir on kilo daha verirsem iyi olacak, ama öncelikli düsüncem sikilasmak ve fit bir görüntüye sahip olmak. Kollarim ve karnim cok gevsek. Bunlari sikilastirmak istiyorum. Ayni zamanda sirt bölgemde asiri yaglanma var.

Hedefime nasil ulasmak istiyorum?

Saglikli ve dengeli beslenme ve siki bir spor programiyla.

Spor:

Spor salonuna falan gitmeyecegim, kendim evde yapacagim.
Haftada dört gün tempolu acik havada yürüyüs, haftada iki gün herhangi bir dans videosu, ve hergün secitli bölgeler icin egzersiz mesela; gögüs, kol, migde, sirt vs vs.

Beslenme:

Protein agirlikli ve az karbonhidratli.
Saat 19 dan sonra yemek yemeyecegim.
Sabah (07.30), ögle (12.30), Aksam (18.00) olmak üzere sadece üc ögün tüketecegim.
Hayatimdan üc beyazi olabildigince azaltacagim.
Bol su, soda, yesil cay icecegim. Günde 2-2,5 litre.
Hazir gida ve icecek tüketmeyecegim.
Uyku düzeni saglayacagim sabah 06.00 kalkis ve aksam 23 de yatis.

Alti ay gibi bir sürede böyle fit bir görüntüye ulasabilirmiyim sizce?

Simdilik yazacaklarim bunlar, sizlerinde katilimini ve önerilerini bekliyorum.:21:

05.02.14: 59kg
12.02.14: ??kg
19.02.
26.02.
05.03.
12.03.
19.03.
26.03.
02.04.
09.04.
16.04.
23.04.

Son düzenleme:
Bu motivasyonu kaybetmezsen programına sadık kalırsan tabiki zayıflamak senin elinde

bence ara ogun olarakta lıstene bıseyler eklemelısın. lıstenı kendın hazırlaman en guzelı cunku kendını en ıyı sende tanırsın.Mesela zayıflamak ıstıyorum dıyınce herkes ekmegı kes dıyor ıyıde ben zaten ekmegı genelde pazardan pazara sabah aılecek yapılan kahvaltılarda yıyoum :)) onun dısında canım fast food cekerse yemıs bulunuyorum. ama bende dun bır dıyete basladım ve az once kendıme bı konu actım gaza gelmek ıcın arkadaslara ıhtıyacım var. :) hayatımdan pılavı kesınlıkle cıkartıp makarnayı uzaklıstırmayı dusunuyorum. cunku her allahın gunu ya makarna yada pılav her yemegın yanında yıyordum.

Back
X