merhaba arkadaşlar. ben de zayıflama günlüğü tutmaya karar verdim. bugün diyetimin 20. günü ve 61 kiloyum. 20 gün önce 66 kiloyu gördüm tartı da ve kilo vermem gerektiğine karar verdim. çünkü en fazla çıktığım kilo 63 kiloydu ve bu kış maalesef 66 yı gördüm
hedefim 2 ayda 10 kilo vermek yani 51 yada 52 kiloya düşmek istiyorum. umarım sizin desteğinizle bu istediğim kiloya ulaşırım :) her gün yaptıklarımı yazarsam benim için daha yararlı olacağına ve daha hırslanacağıma eminim. günlük menümü şimdiden yazıyorum.
uyanış (08:00)
bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi
sabah kahvaltısı(08:30)
1 tane rafadan yumurta
1 tane üzerine kuru nane ekilmiş domates
1 dilim tam buğday ekmeği (kızartılmış)
1 bardak şekersiz çay
öğlen(12:00)
1 porsiyon et sote
1 kase yoğurt
ara öğün(15:00)
1 adet yeşil elma
2 yemek kaşığı yoğurt
akşam(18:00)
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt
yemekten yarım saat sonra 1 bardak forum çay içiyorum. ve günde 45 dakika tempolu bir şekilde yürüyorum, yürümeden önce bir fincan Türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırmak için. gün boyunca pek yerimde oturmuyorum genelde hareketliyim onunda büyük faydası var. birde arkadaşlar şu zamana kadar hiç kaçamak yapmamıştım ta ki dün akşama kadar dün dayanamadım ve fazla yedim
bu yüzden o kadar çok pişman oldum ki rahat uyumak için kalktım yatmadan 45 dakika daha tempolu bir şekilde yürüdüm ve rahat uyudum :) bundan sonra ayda bir kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum. yoksa her şeyden mahrum kalarak iki ay geçmek bilmez. bu zayıflama yolculuğunda benimle birlikte yürümek isteyen varsa buyursun arkadaşlar bu şekilde hepimiz daha mutlu ve azimli bir şekilde kilo verebiliriz :)

uyanış (08:00)
bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi
sabah kahvaltısı(08:30)
1 tane rafadan yumurta
1 tane üzerine kuru nane ekilmiş domates
1 dilim tam buğday ekmeği (kızartılmış)
1 bardak şekersiz çay
öğlen(12:00)
1 porsiyon et sote
1 kase yoğurt
ara öğün(15:00)
1 adet yeşil elma
2 yemek kaşığı yoğurt
akşam(18:00)
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt
yemekten yarım saat sonra 1 bardak forum çay içiyorum. ve günde 45 dakika tempolu bir şekilde yürüyorum, yürümeden önce bir fincan Türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırmak için. gün boyunca pek yerimde oturmuyorum genelde hareketliyim onunda büyük faydası var. birde arkadaşlar şu zamana kadar hiç kaçamak yapmamıştım ta ki dün akşama kadar dün dayanamadım ve fazla yedim