- Konu Sahibi fasulye9185
-
merhaba bayanlar ben uzun süredir sitenin takipçisiyim ama yeni üye oldum bu konuyu paylaşmak için.6 yıllık bir ilişkim var nisanda sözlendik ekimde ise nişanlanacağım kısmetse.amaaa aklımdaki sorular içimdeki şüphe beni tüketiyor.ailem başından beri sözlüme karşı.ben iü.de öğretmenlik okuyorum son sınıfım sözlümse lise mezunu muhasebeci olarak çalışıyor ve benden 6 yaş büyük.
bir kültür farkı bariz bir şekilde var.
sözlümle aşılabilecek bir durumda ama ailesiyle imkansız görünüyor ne kadar zaman geçti annesine anne bile demedim daha sevemedim kadını her lafı her hareketi ters bana.abisi sorumsuz.kuzenleri vs. kimse ile uyuşamadık kaldıki kuzenleri bizim birlikte olmamızı istemiyor olsaki beni her gördüklerinde sözlümle ilgili sinir olacağım şeyler anlatıyorlar.sözlüme gelinceeeee bana bakarken içi gidiyor kalbini tutupp içini çekerekk ahh bi anlasan diyor sürekli kaç yıldır hep fedakar hep cömert hep uyumlu hep alttan alan oldu.ben çok bitsin dedim ama o elimi hiç bırakmadı.ailesiyle ilgili durumları onla da paylaştım tabiki. sadece sen önemlisin dio sadece sen ve ben olucaz. istemediğin herkesten herşeyden uzakta kalıcaz dio. ben eminim dizinin dibinden ayrılmayacağıma çok mutlu olacağımıza dio. ailesindeki yanlışları çoğunlukla o da yanlış olarak görüyor ben farklıyım sen sadece bana bak diyor. bilmiyorum bayanlar, çok kararsızım
kendime güvenen başarlı idealleri olan çevresinde aklıbaşında kaliteli olarak tanınan biriyim. insanların kendimi harcadığımı düşündüklerini hissediyorum. ama ondan da vazgeçemiyorum. ona ve aşkına kıyamıyorum.
ama bigün insanlar ve ailem haklı çıkar diye de çok korkuyorum. nişan hazırlıkları içindeyim sözlüm bir dediğimi iki etmedi aileme karşı hep saygılı hep iyi davranıyor,annemle arası da iyi gibi şu aralar.gelecekle ilgili planlarımız ortak, şehr dışına atanırsam benmle gelmeyi bile kabul etti. sizce ne yapmalıyım sözlümü korkularım uğruna harcamalımıyım? ailesiyle durumumuz sonrasında problemler çıkarır mıı? lütfen bir şeyler söyleyin çünkü sadece sizle paylaşabildim bunlarııı
bana bakarken içi gidiyor kalbini tutupp içini çekerekk ahh bi anlasan diyor sürekli kaç yıldır hep fedakar hep cömert hep uyumlu hep alttan alan oldu.ben çok bitsin dedim ama o elimi hiç bırakmadı.ailesiyle ilgili durumları onla da paylaştım tabiki. sadece sen önemlisin dio sadece sen ve ben olucaz. istemediğin herkesten herşeyden uzakta kalıcaz dio. ben eminim dizinin dibinden ayrılmayacağıma çok mutlu olacağımıza dio. ailesindeki yanlışları çoğunlukla o da yanlış olarak görüyor ben farklıyım sen sadece bana bak diyor. bilmiyorum bayanlar, çok kararsızım kendime güvenen başarlı idealleri olan çevresinde aklıbaşında kaliteli olarak tanınan biriyim. insanların kendimi harcadığımı düşündüklerini hissediyorum. ama ondan da vazgeçemiyorum. ona ve aşkına kıyamıyorum. ama bigün insanlar ve ailem haklı çıkar diye de çok korkuyorum. nişan hazırlıkları içindeyim sözlüm bir dediğimi iki etmedi aileme karşı hep saygılı hep iyi davranıyor,annemle arası da iyi gibi şu aralar.gelecekle ilgili planlarımız ortak, şehr dışına atanırsam benmle gelmeyi bile kabul etti.ı
merhaba bayanlar ben uzun süredir sitenin takipçisiyim ama yeni üye oldum bu konuyu paylaşmak için.6 yıllık bir ilişkim var nisanda sözlendik ekimde ise nişanlanacağım kısmetse.amaaa aklımdaki sorular içimdeki şüphe beni tüketiyor.ailem başından beri sözlüme karşı.ben iü.de öğretmenlik okuyorum son sınıfım sözlümse lise mezunu muhasebeci olarak çalışıyor ve benden 6 yaş büyük.bir kültür farkı bariz bir şekilde var.sözlümle aşılabilecek bir durumda ama ailesiyle imkansız görünüyor ne kadar zaman geçti annesine anne bile demedim daha sevemedim kadını her lafı her hareketi ters bana.abisi sorumsuz.kuzenleri vs. kimse ile uyuşamadık kaldıki kuzenleri bizim birlikte olmamızı istemiyor olsaki beni her gördüklerinde sözlümle ilgili sinir olacağım şeyler anlatıyorlar.sözlüme gelinceeeee bana bakarken içi gidiyor kalbini tutupp içini çekerekk ahh bi anlasan diyor sürekli kaç yıldır hep fedakar hep cömert hep uyumlu hep alttan alan oldu.ben çok bitsin dedim ama o elimi hiç bırakmadı.ailesiyle ilgili durumları onla da paylaştım tabiki. sadece sen önemlisin dio sadece sen ve ben olucaz. istemediğin herkesten herşeyden uzakta kalıcaz dio. ben eminim dizinin dibinden ayrılmayacağıma çok mutlu olacağımıza dio. ailesindeki yanlışları çoğunlukla o da yanlış olarak görüyor ben farklıyım sen sadece bana bak diyor. bilmiyorum bayanlar, çok kararsızım kendime güvenen başarlı idealleri olan çevresinde aklıbaşında kaliteli olarak tanınan biriyim. insanların kendimi harcadığımı düşündüklerini hissediyorum. ama ondan da vazgeçemiyorum. ona ve aşkına kıyamıyorum. ama bigün insanlar ve ailem haklı çıkar diye de çok korkuyorum. nişan hazırlıkları içindeyim sözlüm bir dediğimi iki etmedi aileme karşı hep saygılı hep iyi davranıyor,annemle arası da iyi gibi şu aralar.gelecekle ilgili planlarımız ortak, şehr dışına atanırsam benmle gelmeyi bile kabul etti. sizce ne yapmalıyım sözlümü korkularım uğruna harcamalımıyım? ailesiyle durumumuz sonrasında problemler çıkarır mıı? lütfen bir şeyler söyleyin çünkü sadece sizle paylaşabildim bunlarııı
merhaba bayanlar ben uzun süredir sitenin takipçisiyim ama yeni üye oldum bu konuyu paylaşmak için.6 yıllık bir ilişkim var nisanda sözlendik ekimde ise nişanlanacağım kısmetse.amaaa aklımdaki sorular içimdeki şüphe beni tüketiyor.ailem başından beri sözlüme karşı.ben iü.de öğretmenlik okuyorum son sınıfım sözlümse lise mezunu muhasebeci olarak çalışıyor ve benden 6 yaş büyük.bir kültür farkı bariz bir şekilde var.sözlümle aşılabilecek bir durumda ama ailesiyle imkansız görünüyor ne kadar zaman geçti annesine anne bile demedim daha sevemedim kadını her lafı her hareketi ters bana.abisi sorumsuz.kuzenleri vs. kimse ile uyuşamadık kaldıki kuzenleri bizim birlikte olmamızı istemiyor olsaki beni her gördüklerinde sözlümle ilgili sinir olacağım şeyler anlatıyorlar.sözlüme gelinceeeee bana bakarken içi gidiyor kalbini tutupp içini çekerekk ahh bi anlasan diyor sürekli kaç yıldır hep fedakar hep cömert hep uyumlu hep alttan alan oldu.ben çok bitsin dedim ama o elimi hiç bırakmadı.ailesiyle ilgili durumları onla da paylaştım tabiki. sadece sen önemlisin dio sadece sen ve ben olucaz. istemediğin herkesten herşeyden uzakta kalıcaz dio. ben eminim dizinin dibinden ayrılmayacağıma çok mutlu olacağımıza dio. ailesindeki yanlışları çoğunlukla o da yanlış olarak görüyor ben farklıyım sen sadece bana bak diyor. bilmiyorum bayanlar, çok kararsızım kendime güvenen başarlı idealleri olan çevresinde aklıbaşında kaliteli olarak tanınan biriyim. insanların kendimi harcadığımı düşündüklerini hissediyorum. ama ondan da vazgeçemiyorum. ona ve aşkına kıyamıyorum. ama bigün insanlar ve ailem haklı çıkar diye de çok korkuyorum. nişan hazırlıkları içindeyim sözlüm bir dediğimi iki etmedi aileme karşı hep saygılı hep iyi davranıyor,annemle arası da iyi gibi şu aralar.gelecekle ilgili planlarımız ortak, şehr dışına atanırsam benmle gelmeyi bile kabul etti. sizce ne yapmalıyım sözlümü korkularım uğruna harcamalımıyım? ailesiyle durumumuz sonrasında problemler çıkarır mıı? lütfen bir şeyler söyleyin çünkü sadece sizle paylaşabildim bunlarııı
evlilik hiçbir zaman sadece erkekle olmuyor. ailesiyle de evleniyorsun. bunu bil gerisi sana kalmış. yok ailesinin fikirlerine karşı yok ailesini yanlışbuluyor yok şöyle .. hepsi bir yere kadar. dinlemekten yorulunca yani bir limiti var kadın ailesini anlatma konusunda o limiti doldurunca erkek karşı tarafa savunma tarafına geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?