yazacak başlık bile bulamadım derdime...

adzeynep

Zahmetle gelen rahmet ❣
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
7.062
7.279
398
34
merhaba arkadaşlar.
kayınvalidem eltisiyle birlikte köyde aynı evde yaşıyor.kayınpederim vefat etmiş.kayınvalidemin eltisininde bir oğlu var,bi kaç sene sonra düğünü olacakmış,düğünü şehirde düğün salonunda yapacaklarmış.gelin benim evime gelecekmiş,yemekte benim evimde verilecekmiş.kayınvalidem ile eltisi öyle diyor.ayyy deliricem yaaaa...tamam daha seneler var zaten iznim olmadan böyle birşey olmaz (asla izin vermem)ama böyle bişeyi düşünmeleri beni çıldırttı. bu arada gelin başka bir şehirde yaşıyor.eşime söyledim güldü geçti öyle şeymi olur diye.sanırım birazda hormonlardan dolayı herşşeyi fazla takıp sinirleniyorum.sizce?

merhaba arkadaşlar.
kayınvalidem eltisiyle birlikte köyde aynı evde yaşıyor.kayınpederim vefat etmiş.kayınvalidemin eltisininde bir oğlu var,bi kaç sene sonra düğünü olacakmış,düğünü şehirde düğün salonunda yapacaklarmış.gelin benim evime gelecekmiş,yemekte benim evimde verilecekmiş.kayınvalidem ile eltisi öyle diyor.ayyy deliricem yaaaa...tamam daha seneler var zaten iznim olmadan böyle birşey olmaz (asla izin vermem)ama böyle bişeyi düşünmeleri beni çıldırttı. bu arada gelin başka bir şehirde yaşıyor.eşime söyledim güldü geçti öyle şeymi olur diye.sanırım birazda hormonlardan dolayı herşşeyi fazla takıp sinirleniyorum.sizce?

sürekli sizde kalmıcaklar ki. yardımcı olsanız ne olucak ki

sürekli sizde kalmıcaklar ki. yardımcı olsanız ne olucak ki

hanımefendi düğün benim evimde olacakmış.oldu,düğün sahipleri el gibi gelip düğün yapsınlar bende eşimin amcasının oğlunun düğününü evimde yapayım,her türlü zahmeti ben çekeyim.

merhaba arkadaşlar.
Madem öyle köy düğünü yapsınlar ne gerek var sizi zahmete sokmaya

yani ben sadece yemek olayı var sandım. düğünü de taşıcaklarsa fazla tabiki

düğün salonunda düğün olacakmış ama gelin benim evimde olacakmış ve yemek verilecekmiş.onların düğünleri kalabalık olur,en az 200-300 kişi yemeğe gelir.

bencde,zaten söyledim.köyünüzde yapın düğünü millet ne der,elin evinde düğün yapılıyo demezler mi dedim ama laftan anlayan kim?
Ya da yemeği de düğün salonunda versinler millet niye sizin eve gelip evinizi kirletsin ki? Birde eşinizin daha kuzeni enteresan valla..

düğün salonunda düğün olacakmış ama gelin benim evimde olacakmış ve yemek verilecekmiş.onların düğünleri kalabalık olur,en az 200-300 kişi yemeğe gelir.

yok artık. ben gelin olucak bir de damat aile olarak düşünmüştüm. bu şekilde düşünmeleri çok saçma nasıl ağırlıcaksınız. hakkaten haklısınız

Ya da yemeği de düğün salonunda versinler millet niye sizin eve gelip evinizi kirletsin ki? Birde eşinizin daha kuzeni enteresan valla..
değil mi?işte bazı insanlar çok gamsız oluyorlar.ölsem aklıma gelmez çocuğumun düğününü eltimin gelininin evinde yapacağım.
Tepkinizi sertçe bildirin
o zaman bir gelsin,aynı şeyi bir daha tekrarlarsa görecekler tepkiyi.
yok artık. ben gelin olucak bir de damat aile olarak düşünmüştüm. bu şekilde düşünmeleri çok saçma nasıl ağırlıcaksınız. hakkaten haklısınız

öyle olsa başımla beraber.

değil mi?işte bazı insanlar çok gamsız oluyorlar.ölsem aklıma gelmez çocuğumun düğününü eltimin gelininin evinde yapacağım.

o zaman bir gelsin,aynı şeyi bir daha tekrarlarsa görecekler tepkiyi.

öyle olsa başımla beraber.
Haddinden fazla düşüncesizler eşinizin onları sert bir dille uyarması gerekiyor. Benim düğünümü kuzenimin evinde yapar mıydınız diye? Birde benim eşim hamile kalkıp o kadar insanın hizmetini nasıl yapsın yada buna mecbur mu desin.. O zaman akılları başlarına gelir belki..

Haddinden fazla düşüncesizler eşinizin onları sert bir dille uyarması gerekiyor. Benim düğünümü kuzenimin evinde yapar mıydınız diye? Birde benim eşim hamile kalkıp o kadar insanın hizmetini nasıl yapsın yada buna mecbur mu desin.. O zaman akılları başlarına gelir belki..

düğün bikaç sene sonra olacakmiş.o yüzden eşim hiç önemsemiyor öyle şey olmaz diyor.
bugün az daha boğazlıyordum iki eltiyi...

300 kisi bir eve nasil sigar? Oyle sacma sey mi olur? Cidden niyet etseler de sizden once esiniz razi olmayacaktir. Bos yere hamile hamile caninizi sikmayin.
.

düğün bikaç sene sonra olacakmiş.o yüzden eşim hiç önemsemiyor öyle şey olmaz diyor.
bugün az daha boğazlıyordum iki eltiyi...
Valla kim olsa sizin yerinizde sizin yaptığınızı yapar. Kendi kendilerine planlar kuruyorlar hiç sizin fikrinizi almadan iyice saçmalamışlar yani.. Hmm ozamn eşiniz az daha düğün tarihinin yakınlaşmasını bekliyor inşallah onlara güzel bi ders verir..

merhaba arkadaşlar.

Dugun masrafini da siz ustlenin bari.Ilk defa duyuyorm boyle birsey

Dugun salonundan sonra yemege 200 kisi sizin eve gelecek?? Hayatimda oyle bise duymadim gormedim. Yoksa olay su mu, dugun sehirde olacak, orada onlarin evi yok, o yuzden dugun sonrasi gelin damat yakin akrabalar sizde biseyler yiyecek.. Boyle olmasin? 200 kisi senin evin neresine sigsin adeti toreyi gecti mantik dahilinde degil

300 kisi bir eve nasil sigar? Oyle sacma sey mi olur? Cidden niyet etseler de sizden once esiniz razi olmayacaktir. Bos yere hamile hamile caninizi sikmayin.
.

evin önüne masa kurulacakmış.
ev sahibine sormadan plan yapmş olmaları beni sinirlendiren.demek ki çok ödün vermişim kendimden.
evet,eşim mantıklı bir insandır sağolsun.

Back
X