Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.
kayınvalidem eltisiyle birlikte köyde aynı evde yaşıyor.kayınpederim vefat etmiş.kayınvalidemin eltisininde bir oğlu var,bi kaç sene sonra düğünü olacakmış,düğünü şehirde düğün salonunda yapacaklarmış.gelin benim evime gelecekmiş,yemekte benim evimde verilecekmiş.kayınvalidem ile eltisi öyle diyor.ayyy deliricem yaaaa...tamam daha seneler var zaten iznim olmadan böyle birşey olmaz (asla izin vermem)ama böyle bişeyi düşünmeleri beni çıldırttı. bu arada gelin başka bir şehirde yaşıyor.eşime söyledim güldü geçti öyle şeymi olur diye.sanırım birazda hormonlardan dolayı herşşeyi fazla takıp sinirleniyorum.sizce?
eşimin tarafınde düğünler kalabalık olur,her aileye davetiye verilir ve insanlar düğün evinde yemek verilecek nasıl olsa deyip yemeği düğün evinde yer.sokağa masalar kurulup yemek verilecek işte.yani düğün evi benim evim olacak.mış mış...Ne alakası var yahu düğün neden sizin evinizde olsun o kadar insan eve sığar mı salon tutacaklarını söylemişsiniz zaten gelin sizin eve gelecek derken kuaförden fotoğraf çekiminden sonra düğün saatine kadar sizin evde oturacaklar o da birkaç saatlik bir şey ayrıca neden yemekli yapılıyor yemekli yapılacağını nereden biliyorsunuz o kadar insana evde yemek çıkmaz gelen salona gelir gider eve sığmazlar zaten yemek olursa yakın akrabalara olur onda da kaynana ve elti yardım eder zaten sizin başınıza kalmaz ama zaten seneler varmış şimdiden kuruntu yapmak anlamsız eşinizde olmaz öyle şey demiş zaten şimdiden bunu düşünmeyin zamanı gelince konuşulur.
buna çok güldüm:)))))Gerdek geceside sizde olsun ilk geceden uzağa gitmesinler siz gidersiniz artık başka biyerde kalırsınız nolucak canım aaaaaaaaaaaaa :)) Sıkmayın canınızı böyle şeyleye eşiniz kale bile almamış :)
evet,ama dün böyle bişeyi duyunca şok oldum doğal olarakta sinirlendim.tabi daha nişanlı bile değiller.Birkac sene sonrasina kim ole kim kala ya
Simdiden fazla gerilmissiniz. Isler ciddiye binip de esas dugun kararlarina gelince kararlari degistirmek daha kolay olur. Cunku bu sefer insanlar hayali degil, birseylerin olabilitesini konusur. Sacmaysa, sacmaligi anlasilir yani.
Onlarin evlenecegi bile garanti degilken tutup da milletle simdi tartismak arayi bozmaktan baska birsey yapmaz. Enerjinizi birkac yil sonraya saklayin.
Ya 200-300 kisi demissiniz.
Bu kadar insanin sizin eve sigabilmesini sizin mantiginiz aliyor mu Allah askina?
Bu kadar insana verilecek yemek nerde yapilir, disarda yaptirilsa nerde tutulur?
Siz bunlara tabii buyrun gelin deseniz bile boyle birsey mumkun olabilir mi? Yani isteseniz sigdiramazsiniz o kadar kisiyi oraya. Ufak parcalar halinde mi yiyip gidecekler? Yani birseylere inanmadan, ya da dusunmeden biraz mantikli dusunun Allah askina.
Zaten disarda salonda yapilacakmis dugun. Sonra bu dugundekileri toplayip size mi getirecekler? Nerden tutsam elimde kaliyor.
Hemen gaza gelmissiniz de zaten bunun oluru yok, azicik dusunen insan buna guler gecer.
Bence yanlis anlamissiniz. Baska aciklama bulamiyorum.
eşimin tarafınde düğünler kalabalık olur,her aileye davetiye verilir ve insanlar düğün evinde yemek verilecek nasıl olsa deyip yemeği düğün evinde yer.sokağa masalar kurulup yemek verilecek işte.yani düğün evi benim evim olacak.mış mış...
buna çok güldüm:)))))
evet,ama dün böyle bişeyi duyunca şok oldum doğal olarakta sinirlendim.tabi daha nişanlı bile değiller.
sokağa masalar kurulur bizim burada.kazanlarla yemekler yapılır.öyle küçük düğün olmaz bnim düğünümde bile 1200 kişi vardı.
benim sinirlendiğim,benim fikrimi almadan,sormadan,yüzüme bakıp pişkin pişkin söylemeleri.yoksa tabi ki oluru yok.
200-300 kişi gerçekten abartı eğer böyle bir rakam varsa,sadece aile büyükleri olsa sorun olmazdı aslında,düğünlerini köyde açık alanda yapabilirler madem düğünleri yemekli oluyor kazanlar kurulacak kadar.
köy ile şehir arası 45 dk zaten.orada yemek verip konvoylarla bile gelebilirler.
çok çok saçma gelmeye başladı iyice:)
Çok abartmışsınız. Kızacak birşey yok. Elbette sizin fikrinizi almadan böyle bir karar vermeleri yanlış ama düğün evinizde olmayacak, salonda olacak. İki yüz üçyüz kişi demişsiniz. Herhalde eviniz bin metrekare değildir, o kadar insan zaten gelmez. Yemekleri de size yaptıracak değiller. Düğünden çıkınca gelinin artı misafirlerin 45 dakika yol gitmeleri zulüm olur. Biraz anlayış gösterin. Bu kadar sinir olmaya gerek yok. Bir gün sizin de işiniz düşer.
okumadınız galiba,yemek evin önünde verilecek.akşama kadar bütün telaş benim evimde olacak sonra düğün salonuna gidilecek.
ayrıca hiçte abartmadan söyledim kişi saysını.
evladımın düğününü başkasının evinde yapmak kadar işim düşmez inşallah.
İnşallah düşmez... Ama düşerse hatırlayın lütfen bugün olanları. Tanımıyorum kayınvalidenizi de eltisini de ama işi tamamen size yaptırmazlar herhalde. Hem düğün telaşı güzeldir. İnsanların mutluluklarına katkıda bulunmak güzeldir aynı zamanda sevaptır. Zaten daha doğmamış çocuğa don biçmişler. Kaç sene sonranın olayı için şimdiden kendinizi üzmeyin. O zamana kadar kim öle kim kala. Belki de kendi aralarında sohbet ederken şöyle yaparız, böyle ederiz diye söylenmiş sözlerdir. Can sıkmaya değmez yani. Rahat olun.
hanımefendi düğün benim evimde olacakmış.oldu,düğün sahipleri el gibi gelip düğün yapsınlar bende eşimin amcasının oğlunun düğününü evimde yapayım,her türlü zahmeti ben çekeyim.
merhaba arkadaşlar.
kayınvalidem eltisiyle birlikte köyde aynı evde yaşıyor.kayınpederim vefat etmiş.kayınvalidemin eltisininde bir oğlu var,bi kaç sene sonra düğünü olacakmış,düğünü şehirde düğün salonunda yapacaklarmış.gelin benim evime gelecekmiş,yemekte benim evimde verilecekmiş.kayınvalidem ile eltisi öyle diyor.ayyy deliricem yaaaa...tamam daha seneler var zaten iznim olmadan böyle birşey olmaz (asla izin vermem)ama böyle bişeyi düşünmeleri beni çıldırttı. bu arada gelin başka bir şehirde yaşıyor.eşime söyledim güldü geçti öyle şeymi olur diye.sanırım birazda hormonlardan dolayı herşşeyi fazla takıp sinirleniyorum.sizce?