- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
- Konu Sahibi chamallows

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derdi onu aramamam degil abimi arayip doldurdugumu dusunmesi ben neden doldurayim ki durdum durdum 1.5 sene sonrami kudurdum da abimi doldurmaya basladim yani
Yengen istediği kadar rahatsız olsun siz kardeşsiniz. Ben takmazdım.Abimi en son ne zaman aradım hatırlamıyorum.. eskiden sık görüşürduk yengem rahatsız olduğu için aramam pek. çok nadir hal hatır için ararım hatta abim aramiyorsun derdi bir aralar ama yengem istemiyor nasıl arayayım rahatsız hissediyorum kendimi. Abim de dengeyi koruyamadı.. şimdi bir şeyler yapmaya calissada artık geç kaldı. Ki ben kötü bi görümce olmadım hiçbir zaman yengem bizi pek istemedi biz de ona bayilmiyoruz zaten artık. Soguduk yılda 2 kez falan görüşüyoruz.
Sizin günde 2 kez aramanız neden olabilir bunlara. Ablamla bile 2 kez görüsmuyorum. Yani çok sık görüşüyorlar kesin kocamı bana karşı dolduruyor diyordur.
Arasanız ölmezsiniz öyle değil mi haftada 1 de olsa gönlünü alın atla deve değil . Kadın hassaslaşmış işte ne olur yani anlamadımaramiyor olabilirim ama bu zaman zan yan yana gelmedigimiz anlamina gelmiyor
mesela bize tanismaya gelmisti whatsaptan kardeslerine rapor vermekten bizimle konusamamisti bile kendiside kardeslerim merak ediyorda onlara yaziyorum demisti
evlerine gidincede boyle konusuyoruz diyelimki hep birlikte masadayiz iki kelime bizimle 5 kelime telefonla yani insanlar kardesleriyle konusabilir kendiside konusuyor bizim konusmamiz neden bukadar yadirgandi abimle anlamadim
ozge72 suan aramak iyi bir tercih degil diye dusunuyorum cunku evdeki sorunlarini kendi aralarinda halletmeden ararsam bir sorunda ben olusturacagim muhtemelen ve bu dusunce yapisindayken beni ne kadar saglikli dinleyecek bilmiyorum
bir kac gun sonra arayacagim hemen ararsam sanki bir tartismaya ortam yaratacakmisim gibiBence siz aramıyorsunuz diye alınmış, kafasında kurmuş da kurmuş...
Yaptığı doğru değil ama arayarak belki siz bir yeşil ışık yakarsınız, iyi olur.
evet zor biliyorum kendim de tek başima bakiyorum ama onun sorunu daha fazla yigenim cok problemli bir dogumla geldi dunyaya yasamasina bile ihtimal vermedik biz acikcasi zor bir surecten gectiler geciyorlar buyuzden de kirilsin istemiyorum üzerine gitmek istemiyorum stresten sutu kesilmek uzere bir çelmede ben takmis olmak istemiyorum bakalim zaman ne getirecekSorun siz değilsiniz o yüzden aramayın. Ararsanız hepten suçlu olursunuz. Bırakın sorunlarını çözsünler. Yengenizin psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum. Tek başına bebek bakmak gerçekten zor.
langur lungur bir konusma yok aslindaGünde 1 yahut 2 kez, yani her gün abinizi mi arıyorsunuz? Birinciden ikinciye geçişte herhangi bir değişiklik oluyor mu konuşacak? Yanlış anlamayın ben buraya takıldım kaldım. Telefonda konuşmayı pek beceremem sıkılırım da ondan herhalde buna takılmam.. Ama objektif olmak gerekirse benim de eşim günde iki kez kardeşiyle konuşup sonra gelip bana langır lungur konuşsa ben de bi noluyoruz olurum, bi şüpheye düşerim gibi geliyor.. Yaşamadım ama öyle gibi gibi geliyor![]()
ölecegimi soylemedim zaten ben rahatsiz etmek istemedim hepsi buArasanız ölmezsiniz öyle değil mi haftada 1 de olsa gönlünü alın atla deve değil . Kadın hassaslaşmış işte ne olur yani anlamadım
abileri aramamak gerekiyor demek ki evleninceNeden kardeşler birbirlerini günde 1 veya 2 kez arayamaz ki. Kardeş ya kardeş küçükken yeri gelip beraber oynadığın,beraber ağlayıp, güldüğün, büyüdüğün insan. Şimdi benim eşim rahatsız oluyor diye kardeşimle arama mesafe mi koyayım. Benimde görümcem var eşimle sık sık konuşurlar diyelim ki eşimle kavga ettim illa suçlu görümce mi? Ya da diyelim ki görümce doldurdu eşim o dengeyi kuramayıp, yargısız infaz yapıyorsa suçlu tek görümce mi?
benimle ne alakasi olacak ki arayipta simdi ordayken disari cik java almaya gidiyomus gibi yap kaynananla oturma sakinmi demis olayimAnladım.. Yani abinizin ayıbı , sizle hiçbir alakası yok.. Boşverin aramayın bi süre. En azından durumun sizle alakası olmadığını görür..
Belki sizden sıkılıyordur, olamaz mı?aramiyor olabilirim ama bu zaman zan yan yana gelmedigimiz anlamina gelmiyor
mesela bize tanismaya gelmisti whatsaptan kardeslerine rapor vermekten bizimle konusamamisti bile kendiside kardeslerim merak ediyorda onlara yaziyorum demisti
evlerine gidincede boyle konusuyoruz diyelimki hep birlikte masadayiz iki kelime bizimle 5 kelime telefonla yani insanlar kardesleriyle konusabilir kendiside konusuyor bizim konusmamiz neden bukadar yadirgandi abimle anlamadim
Bence hiç üzülme. Şimdi ararsan bu sefer de görümcem kavga etmek için aradı diyebilir.abileri aramamak gerekiyor demek ki evlenince