• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazar mi acaba geri döner mi?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Eski erkek arkadasimi cok özlüyorum. Onun karakterinin güzelligini ayrildigimizdan beri daha cok farkinda oldum. Acikcasi ona asik degildim ama o beni seviyordu.. Ben cok denedim sevmeyi ama olmadi ve simdi söyle bir süzgecten gezdiriyorum da etrafimdaki erkeklere bakarak.. o bambaskaydi.. elbette kusurlari vardi ama en azindan karakteri yerindeydi. Beni de cok seviyordu her ne kadar ilgisiz olsa da (gösteremiyordu cekingendi).

Bir gün bana kucuk kuzeninin fotografini yolladi cok kötu oldugum bir an da. Benle ilgilenme ve konusmak yerine baska bises yapiyor diyerekten banane dedim senin kuzenlerinden. o diyis. Yazmadi etmedi. Özür diledikten sonra ben beni heryerden engelledi. Ne msj atabiliyorum ne de arayabiliyorum. Sahte bir instagram hesabindan ona yazdim. Ben bu iliskinin altinda ezilmos gibi hissediyorum kendimi dedi. sogudum dedi ve bitti. 3 ay olacak. bu 3 ay icerisinde engelleri kaldirmis mi diye baktim ama ne fayda...Özlüyorum ne yalan söyliyim bugün dayanamadim baska bir telefondan msj attim. 10 dk olacak geri dönüs yok.. Sevmedigimi biliyor galiba geri donmeyecek her ne kadar sevse de :(

Bence sizdeki sevgi değil hırs olmuş
O sizi heryerden engelleyince ayrılınca ulaşılmaz olanın çekiciliği gelmiş size
Tekrar elde etme hırsı sarmış sizi
Kaçan kovalınır diye boşuna demiyorlar :KK53:
Üzülmeyin hayatınıza devam edin sizi sevmiyor ne yazık ki sevse şimdiye dönerdi :KK51:

Üzülmeyin hayatınıza devam edin sizi sevmiyor ne yazık ki sevse şimdiye dönerdi :KK51:
hırs degil pismanlik var.. kiymetini anlamak var

Eski erkek arkadasimi cok özlüyorum. Onun karakterinin güzelligini ayrildigimizdan beri daha cok farkinda oldum. Acikcasi ona asik degildim ama o beni seviyordu.. Ben cok denedim sevmeyi ama olmadi ve simdi söyle bir süzgecten gezdiriyorum da etrafimdaki erkeklere bakarak.. o bambaskaydi.. elbette kusurlari vardi ama en azindan karakteri yerindeydi. Beni de cok seviyordu her ne kadar ilgisiz olsa da (gösteremiyordu cekingendi).

Bir gün bana kucuk kuzeninin fotografini yolladi cok kötu oldugum bir an da. Benle ilgilenme ve konusmak yerine baska bises yapiyor diyerekten banane dedim senin kuzenlerinden. o diyis. Yazmadi etmedi. Özür diledikten sonra ben beni heryerden engelledi. Ne msj atabiliyorum ne de arayabiliyorum. Sahte bir instagram hesabindan ona yazdim. Ben bu iliskinin altinda ezilmos gibi hissediyorum kendimi dedi. sogudum dedi ve bitti. 3 ay olacak. bu 3 ay icerisinde engelleri kaldirmis mi diye baktim ama ne fayda...Özlüyorum ne yalan söyliyim bugün dayanamadim baska bir telefondan msj attim. 10 dk olacak geri dönüs yok.. Sevmedigimi biliyor galiba geri donmeyecek her ne kadar sevse de :KK43:
yeni bir defter ac. eskiyi unut.

İpin koptuğu olay o olmuştur belki ama onun sevgisine saygı duymadığını daha bir çok davranışınla göstermişsindir, o da artık yeter demiştir haklı olarak. Genellikle tek taraflı özen gösterilen ilişkilerde böyle oluyor, arkadaşlık, sevgili vs. Bir taraf diğerinin sevgi ve saygısını hor kullanıyor, nasıl olsa benden çok seviyor diye, sonuç kaçınılmaz bu oluyor, sonra da pişmanım, bir şans daha ver. Şu an da egon zarar gördüğü, ilgiye ihtiyaç duyduğun için onu istiyorsun, sevmediğini kendin söylüyorsun zaten, umarım geri dönmez. Hakettiğini düşünmüyorum kusura bakma. Sen olsan sana biri böyle davransa tekrar dönmek ister miydin?

Millet seviyoda neler cekio basiyolar gidiyolar esek sipalari..sevmiosanda bence birak gitsin ugrasma gunahinida alma bos yere

Rahat birak bence adami.Belki yeni birirsiyle tanisti seni yavas yavas unuttu niye uzeceksin.Zaten sevmiyorsa bi daha birakacaksin

Sevmediğimi biliyor demişsin,
Adamdan daha ne istediğini anlamadım,
Her ne kadar sevse de demişsin ama fazla hayal kurma,buz gibi soğutmuşsun kendinden.

seven erkek asla ilgisiz olmaz.
buna emin olabilirsin.
bırak gitsin.
daha iyisini bulamayınca canın acımış sadece ama beraber olsan yine sevemezsin bence.
onun da sevdiğine inanmıyorum. ilgisiz erkek sevmiyordur. daha doğrusu senin sandığın gibi çok sevmiyordur. emin konuşma yani.
boşluktandır bu.

seven erkek asla ilgisiz olmaz.
buna emin olabilirsin.
bırak gitsin.
daha iyisini bulamayınca canın acımış sadece ama beraber olsan yine sevemezsin bence.
onun da sevdiğine inanmıyorum. ilgisiz erkek sevmiyordur. daha doğrusu senin sandığın gibi çok sevmiyordur. emin konuşma yani.
boşluktandır bu.
yapisi cok cekingen. Kiz gibi tripliydi bazen ilgiyi benden bekliyordu hep ben de buna sinir oluyordum hep. Iliskide yöneten taraf bendim o yüzden bilmiyorum cok ilgili degildi

Bir gün bana kucuk kuzeninin fotografini yolladi cok kötu oldugum bir an da. Benle ilgilenme ve konusmak yerine baska bises yapiyor diyerekten banane dedim senin kuzenlerinden. o diyis. Yazmadi etmedi. Özür diledikten sonra ben beni heryerden engelledi. Ne msj atabiliyorum ne de arayabiliyorum. Sahte bir instagram hesabindan ona yazdim. Ben bu iliskinin altinda ezilmos gibi hissediyorum kendimi dedi. sogudum dedi ve bitti. 3 ay olacak. bu 3 ay icerisinde engelleri kaldirmis mi diye baktim ama ne fayda...Özlüyorum ne yalan söyliyim bugün dayanamadim baska bir telefondan msj attim. 10 dk olacak geri dönüs yok.. Sevmedigimi biliyor galiba geri donmeyecek her ne kadar sevse de :KK43:

kıymetini bilememişssiniz vaktinde
soğuduysa olmaz bidaha artık
hala diyosunuz ki ben ona aşık değildim o beni seviyodu
adam size dönse sizle mutlu olamazki
siz egonuzun tatmin edilmesini sevilmenizi seviyomuşssunuz
siz onu mutlu edecek sevildiğini hissedecek bi şeyler yapabilecek misiniz
zannetmiyorum
uğraşmayın yoluna gitsin bence
siz de kendi yolunuza bakın
bundan sonra da kaybedince değil kaymetmeden değer kıymet bilirsiniz

Kacan balik buyuk olur derler ya elden kacinca kiymete biniyir

Birisi vardir bana ilgi alaka gosteren ben hic olumlu bakmamistim sonra bi gun sevmedigim biri o kisinin yasini sorunca acaba aralarinda bisey mi var cokta iyi çocuktu diye ahhh ahhh vahhh vahhh cwktim

Kacan balik buyuk olur derler ya elden kacinca kiymete biniyir

Birisi vardir bana ilgi alaka gosteren ben hic olumlu bakmamistim sonra bi gun sevmedigim biri o kisinin yasini sorunca acaba aralarinda bisey mi var cokta iyi çocuktu diye ahhh ahhh vahhh vahhh cwktim
Hiç yaşamadım böyle birşey ama doğrudur :KK51:
Başkası göz koyunca kıymete biniyor :KK70:

Hiç yaşamadım böyle birşey ama doğrudur :KK51:
Başkası göz koyunca kıymete biniyor :KK70:

Herhalde gözkoyan sevmedigim biri oldugu icin kiymete bindi yoksa cocugu severim dengini bulsun mutlu olsun isterim ama o kizla evlensin istemem :kusmuk:yoksa yataklara duserim dugunde aglarim zirlarim fenalasirim falan :KK14:

Dugundefe umit besenden nikah masasini calatlar tam olur :ruh:

Sahi ya o kiz niye inun yasini bana dordu ki:işsiz:niye baskasina degilde bana :işsiz:

Geri dönerse yine aynı şekilde davranacaksınız adama, sevmiyorsunuz çünkü. Bu kıymet bilmekten ziyade sizden vazgeçmesini yedirememek. Peşinizden koşup yalvarsaydı böyle düşünmezdiniz. O yüzden ne kendinize eziyet çektirin ne ona, yolunuza bakın artık.

Herhalde gözkoyan sevmedigim biri oldugu icin kiymete bindi yoksa cocugu severim dengini bulsun mutlu olsun isterim ama o kizla evlensin istemem :kusmuk:yoksa yataklara duserim dugunde aglarim zirlarim fenalasirim falan :KK14:

Dugundefe umit besenden nikah masasini calatlar tam olur :ruh:

Sahi ya o kiz niye inun yasini bana dordu ki:işsiz:niye baskasina degilde bana :işsiz:
Tabii ki seni sinir etmek için :KK70:

sevmiyorsunuz, belli o da soğumuş. saplantı haline getirmeden bırakın derim.o size bir beden küçük. daha çok ilgi alaka isteği yüzünden zaten bir gün bitecekti.

Back
X