Kişiliğim böyle demiş işte daha ne desin? Ayrıca niye ısrar edip kendinizi küçük düşürüyorsunuz? Adamın bi duruşu var, sizin de olsun lütfen.Bir çocukla konuşuyordum ve her şey çok güzel gidiyordu onun açısından da güzel gidiyordu gözlerinin içi gülüyordu her şey süperdi bugün benim eski sevgilimle takipleştiğini gördüm sordum bir arkadaş dedi eski sevgilim dedim şaka yapma yazdı ben de 5 yıl olmuştur herhalde çocukluk dedim bol şans sana hayatının geri kalanında dedi böyle saçma sebepten dolayı konuşmuyor musun dedim kuzenimin sevgilisi dedi 4 yıldır sevgililer ben de 14-15 yaşındaki bir şey önemsiz dedim yok uzatmayalım boşuna benim kişiliğim böyle dedi saçmalama dedim görüldü attı yazar mı sizce
merhaba yanlış anladınız sanırım ben takipleşmiyorum karşı taraf takipleşiyorönemsiz ise niye hala takipleşiyorsunuz bu ne tezatlık silmeniz lazımdı yedekler gıbı saçmalık ıyı yapmış arkadaş yazmasın bencede
ay pardon ahahahahah aman salla gitsin bahane etmişmerhaba yanlış anladınız sanırım ben takipleşmiyorum karşı taraf takipleşiyor
merhaba ne kadar sürdü diye yazdımantıklı davranmış kuzeninin sevgilisi 4 yıldır görüşüyorlarsa ciddi olabilirler. e sizi de o ortama sokmak istemez. en nihayetinde eski sevgiliniz.
kuzeni rahatsız olabilir. sizi eski sevgilinizle yanyana görmek istememesi çok normal. hayata karşı tavrı tarzı net.
akıllı çocuk. yazmaz zaten.
Madem önemsiz ne diye söylüyosun hayat dersi çıkar geç yazsa da daha bişi olmaz sizden boşlukta oyalanmaya yazar bir insanı kıskandırmakla tiksindirmek arasında çok ince bir çizgi vardır öğrenmiş oldunuzBir çocukla konuşuyordum ve her şey çok güzel gidiyordu onun açısından da güzel gidiyordu gözlerinin içi gülüyordu her şey süperdi bugün benim eski sevgilimle takipleştiğini gördüm sordum bir arkadaş dedi eski sevgilim dedim şaka yapma yazdı ben de 5 yıl olmuştur herhalde çocukluk dedim bol şans sana hayatının geri kalanında dedi böyle saçma sebepten dolayı konuşmuyor musun dedim kuzenimin sevgilisi dedi 4 yıldır sevgililer ben de 14-15 yaşındaki bir şey önemsiz dedim yok uzatmayalım boşuna benim kişiliğim böyle dedi saçmalama dedim görüldü attı yazar mı sizce
merhaba ben kötü bir niyetle söylemedim ki kıskandırmak gibi bir amacım da yok ki bilmesi gerekiyor diye söyledimMadem önemsiz ne diye söylüyosun hayat dersi çıkar geç yazsa da daha bişi olmaz sizden boşlukta oyalanmaya yazar bir insanı kıskandırmakla tiksindirmek arasında çok ince bir çizgi vardır öğrenmiş oldunuz
Çocuk haklı kuzeniyle sevgili seninle niye aynı ortama soksun ? Çok kaliteli prensipli biriymiş afferim onamerhaba ne kadar sürdü diye yazdı
Yoo önemsiz bir şeyi niye bilmesi gerekiyor ? Üstteki üye haklı 14-15 yaşında salaktan konuştuğun çocukla ne sevgilisi görsen hatırlamıyo gibi yapcaktın öyle her doğru her yerde söylenmezmerhaba ben kötü bir niyetle söylemedim ki kıskandırmak gibi bir amacım da yok ki bilmesi gerekiyor diye söyledim
Canı isterse yazsın kendileri uçan kuşa yazar tüm eski sevgilerini öylesine takip eder kadın kız olan taraf ne var bunda büyütecek bilmem kaç yıl önceki çocukluk şeysi madem aman konu sahibi onlar gibi ol biraz nasıl istersen de geç hem yaşın sanki genç neler olur sizin gözlerinizin içi kaderiniz gülsün lütfen kendini suçlama üzme gitsin oda başka yerde bekçilik yapsın kendileri daldan dala sen ona sorsan eski sevgililerini tır filosu olur burdan Karsa yemişim kişiliğini sanırsın Uber karakter sanmayin böyle o nbilir ne huyları var tanımıyor etmiyorsunuz dert etmeyin dert etmeyin hepsi bu.İnanin öyle derler dürüstlük abidesi gözü yerden kalkmiyordur kesin .14 yaşında ne aşkı ilişkisi 70 yaşında kaçan teyzeler kadar sansasyonel olamaz zatenmerhaba ben kötü bir niyetle söylemedim ki kıskandırmak gibi bir amacım da yok ki bilmesi gerekiyor diye söyledim
Ablam değip değmemesini geç o erkek dediğimiz küçük bebeymiş daha bu kızı unutmuştur bile hatırlasa bile yalandan aaa vardı böyle biri yaaa falan yapıp önemsemicek bu kız da 14 yaşındaki ilk aşkını unutamamış olarak kalcak kim o yaşlardaki saçma sapan bir şeye böylesine sahip çıkıp bi de sevgilisine anlatır ne alaka hdhshshGeçmişini erkekler olduğu gibi genelde anlatmaz kız arkadaşının yakın arkadaşına komşusuna bile yan gözle bakanları olabilir genellemem o ayrı fakat oluyor bunlar buda dedigi gibi birimi degilmi Allah bilir bosvereceksin lafta dürüst tenhada farklı olabilir özellikle erkekler yani ne muhteşem biri falan değil kısacası unut ele gitsin bunu ölüm yok sonunda hiç düşünme ve üzülme hep kendine çevir pencereyi yoksa üzülen hep sen olursun değmez değmiyor
Erkeklerin kendi yedikleri halt ile kadın ve kızların yaptıkları seylerdeki orantisizliklara takigim ben onlar her halti yerken kendi mazileri bir şehir dolduracak eski sevgiliden gecilmezken kendi geçmişine baksın önce o yada uzaylı bulsun sevgili olsun nede olsa uzaylı bu dünyadan değil eski sevgiliside yoktur muhtemelenAblam değip değmemesini geç o erkek dediğimiz küçük bebeymiş daha bu kızı unutmuştur bile hatırlasa bile yalandan aaa vardı böyle biri yaaa falan yapıp önemsemicek bu kız da 14 yaşındaki ilk aşkını unutamamış olarak kalcak kim o yaşlardaki saçma sapan bir şeye böylesine sahip çıkıp bi de sevgilisine anlatır ne alaka hdhshsh