Yazarsam belki rahatlarım.

İnsanlar böyle ya !!
Bugün otobüsteyim daha benim iniceğim durağa 4-5 durak daha var..
Otobüs bi durakta durdu..
Adam indi.
İndiği gibi yüzü koyun düştü yere ama elleriyle destekte yapamadı.
Burun üstü denir ya öyle.
Bi kal durumu oluştu bende.
Ben otobüsteyim adam durakta..
Kimse yok yanında kimsede gitmiyor.
Sonra ben
-Adam düştü adam düştü dedim koşa koşa indim.
Baktım adam kalkıyor tutamadımda ağzından burnundan kan akıyor..
Bi bayan tuttu kaldırdı bende yardımcı olmaya çalıştım
-Ağzıyla burnu kanıyor peçete yok mu falan diyorum.
Biri peçete verdi.
Eczaneye gitmeyi önerdik istemedi.
Meğerse burnu kanıyormuş yalnızca o kan nasıl bi hızla oluştuysa ağzına kadar gelmiş..
sonra iyiyim falan dedi bu arada tabii otobüs bekledi mi ?
-Hayıır !!
Otobüs ilerledi bende bi ton bayırı kullanarak eve çıktım.
2 bayanız ne kadar yardımımız dokunabilir dimi ?
Bizden başka 1-2 yaşlı adam haricinde kimse yanaşmadı..
Ülkenin son hali bu işte..
Yardımsever bi toplummuşmuşuzzz..

Yani insan o an bişe beklemiyor
Bi el uzatmanı
Bi nasılsın sorusu bekliyorsun
Başkası anlatsa aman takcak şeyinmi yok derim ama dokundu nedense .
Kendime kızmam kuzımın o görüntüsü kendi cağresizliğim üst üstte geldi.
Bide silinse gözümün önünden o an daha rahatlıcam

aslında yardım ederlerdi ama çekinmişlerdir.
ben çok yobaz insanların bulunduğu bir yerde yaşıyorum bebek arabası için yapılmış rampalara ayılar park ediyor...bizde koca koca kaldırımlardan bebek arabalarını hoplatarak yahut kucaklayarak çıkmaya çalışıyoruz...aynen böyle hemcinslerim bakıyor bi el atmıyorlar baktım hep aynı şeyler bende hemcinslerime hiç yardımcı olmuyorum kadın kucağında bebek kapıyı açamıyor dönüp gidiyorum oda arkada debeleniyor ben gibi felan birgün en son ben rica ettim meğerse yardım etmek isteyip çekiniyorlarmış ben yardımcı oluyorum onlarda bana oluyorlar...şimdi hep yardımcı oluyoruz.. arada istisnalar çıkıyor ama alıştım moralim bozulmuyor...yardımcı olanlarda istanbuldan gelenler oluyor büyük şehirden gelenler ama yerel halk aynı nato mermer nato kafa(yine istisnalar var tabi)

ben de çok sık düşer oldum iki bebekle araca binerken :)
genelde izliyorlar. bir kere de adamın biri yardım edecekti, o anda dengem kayboldu yine düştüm :)
gülerek anlatıyorum çünkü alıştım.
bir de yer vermeyen ergenler gençler var ki, onlara ne desem az gelir.

Cok gecmis olsun ben istanbulda yasiyorum.ve gecen gun metrobuse bindim is cikis saati tamda birhayli kalabalik sonra bi bayan bindi kucaginda bebegi rica ettiler bi adamdan kalkamam dedi ve kadin 5 durak o sekilde kalabalikta bebegi kucaginda gitti bir kiside yer vermedi ne hale geldik ya Rabbimmm

aslında yardım ederlerdi ama çekinmişlerdir.
ben çok yobaz insanların bulunduğu bir yerde yaşıyorum bebek arabası için yapılmış rampalara ayılar park ediyor...bizde koca koca kaldırımlardan bebek arabalarını hoplatarak yahut kucaklayarak çıkmaya çalışıyoruz...aynen böyle hemcinslerim bakıyor bi el atmıyorlar baktım hep aynı şeyler bende hemcinslerime hiç yardımcı olmuyorum kadın kucağında bebek kapıyı açamıyor dönüp gidiyorum oda arkada debeleniyor ben gibi felan birgün en son ben rica ettim meğerse yardım etmek isteyip çekiniyorlarmış ben yardımcı oluyorum onlarda bana oluyorlar...şimdi hep yardımcı oluyoruz.. arada istisnalar çıkıyor ama alıştım moralim bozulmuyor...yardımcı olanlarda istanbuldan gelenler oluyor büyük şehirden gelenler ama yerel halk aynı nato mermer nato kafa(yine istisnalar var tabi)

İstanbulun sözüm ona en nezih en elit semtinde oturuyorum cekinceklerini sanmıyorum

Yani insan o an bişe beklemiyor
Bi el uzatmanı
Bi nasılsın sorusu bekliyorsun
Başkası anlatsa aman takcak şeyinmi yok derim ama dokundu nedense .
Kendime kızmam kuzımın o görüntüsü kendi cağresizliğim üst üstte geldi.
Bide silinse gözümün önünden o an daha rahatlıcam

Şükredin ciddi birşey olmamış.
O çocuk cildi iz falanda kalmaz hatta suan unutmuş bile olabilir..
Sizde dert etmeyin.
Bizim insanlarimiz böyle herşeyden en iyi onlardır ama icraat yok yani.
Önemli olan kızınızın kalbinde yara acmamaniz.
Bu düşme izi kalmaz ama bi ihtimal kalirsa da küçüklükte düşmüşüm der o kadar.
Kalpte yara acilmasin o kapanmiyor ne olursa olsun :(

Geçmiş olsun. Lütfen bir daha ki sefere daha dikkatli olun kemerleri sıkı bağlayın.

çok geçmiş olsunn .. çok üzüldümmmm.. hem bebeğine hemde sana.. o kadar çok insan varki öyle... birde sana bakarlarr çocuğuda bağlamamışş bakamıyo der gibii çok sinirr bozucuu Allahh kimseyi kimseye muhtaç etmesinnn

Canim benim büyük gecmis olsun. Insanlarda anlayamamislardir durumun senin icin tam o anda ne zor oldugunu. Yoksa durup yardim eden illaki olurdu. Sen güvenini topla daha dikkatli gidersin biseycik olmaz

Kızımın yüzündeki şişliği gördükce kendimi suçlamadan edemiyorum
:KK61:
Oyy kıyamam ben ona.
Nazar değmiştir kuzuya...
Hepimiz öyle büyümedik mi?Ne kadar dikkat etsek de bazen oluyor böyle kazalar.Kendi küçük kardeşimden biliyorum...

Cok gecmis olsun oncelikle.Haklısınız kotu bir gun gecirmissiniz fakat hayatin icinde olmak gerekiyor.Herzaman boyle terslikler yasanmiyor.Herkesin basina geliyor boyle terslikler.Kendinizi daha fazla uzmeyin .Toplum da hasta beyinli insanlar o kadar çoğaldı ki malesef yardım etmeye korkuyor insanlar terslenecegim diye.Bayanın biri düştü yolda yardım ettik bir kızla. SORUYORUZ NASILSIN diye bizi bir terledi ki anlatamam.Genç kız gitti hemen.Ben insanları böyle terslrrsen bir gün yolda düşergeberirsin dedim.

Back
X