Yazası yokmuş!!!

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
Merhaba bayanlar sevgilimle surekli olmasa da kavgalarımız oluyo ve yine onlardan birini yasiyorum su an. sevgilim hic boyle romantiklikten falan anlamaz. Kavga sirasinda bunu soylersem uzulur mu falan asla dusunmez. Bana aksam oynayacam bilgisayardan hep yazamam falan dedi neyse tamam dedim 2 bucuk saat gecti hala tik yok napiyosun dedim oyun oynuyorum hala dedi neyse 1 saat daha gecti hala mi oyun dedim yok cay yapiyorum arkadaslarim gelcek dedi neden bana yazmadin o Zaman dedim yazasim yok yazmadim dedi ne demek yazasim yok ya dedim kime yazasin var ozaman dedim 1 saattir kimseye yazmiyorum dedi. Ve bana daha onceden degismeye calisacagim flan diye soz vermisti ayni tas ayni hamamsin dedim sende aynen olesin diyo napacam ben bu adamla bilmiyorum artik ozguvenimi yikmaya başladı.

Ne zamandır sevgilisiniz? Bence 1 saat çok kısa bi süre neden msj atmadın diye hesap sormak için. Eğer çok az görüşüyosanız ve sohbet etmiyosanız hiç o yüzden bu kadar takmış olabilirsin bunu. Onun haricinde saat başı msj atmak cevap beklemek çok fazla değil mi sencede?

Ne zamandır sevgilisiniz? Bence 1 saat çok kısa bi süre neden msj atmadın diye hesap sormak için. Eğer çok az görüşüyosanız ve sohbet etmiyosanız hiç o yüzden bu kadar takmış olabilirsin bunu. Onun haricinde saat başı msj atmak cevap beklemek çok fazla değil mi sencede?
3 yildir birlikteyiz ve surekli birlikteyiz aslibda okul varken okul tatil olunca memleketlere gidince boyle yapiyo

çok ilgili birini arıyorsun sanırım. ama eğer o aşırı ilgili değilse bu seni sıkar
eğer ilgisiz kalamam diyosan ayrıl gitsin derim

çok ilgili birini arıyorsun sanırım. ama eğer o aşırı ilgili değilse bu seni sıkar
eğer ilgisiz kalamam diyosan ayrıl gitsin derim
Cok ilgili degil sadece kavga aninda bana niye dusman oluyo anlamiyorum surekli kalbimi kirma cabasi yazasim yok senle konusmaktan sıkılıyorum kavga bitincede ben demek istemedim seb dedirttin diyo

Soruyorum sevmiyosan ayrilmak istiyosan soyle diyorum ben oyle bisey demiyorum sen cikartiyosun benim yapim bu falan diyo
sizin onu birakmayacaginizi düşündüğü için rahattir belkide..bilemedim. umursamaz taraf neden hep erkekler olur bunun bilimsel bi kanıtı olması lazım! :)

3 yildir birlikteyiz ve surekli birlikteyiz aslibda okul varken okul tatil olunca memleketlere gidince boyle yapiyo
Bence msjlaşma işini abartma. Hatta sen msj atma bi süre o yazdıkça cevap yaz sadece ve kısa öz şekilde. Niye yazmıyosun niye canın istemiyo diye başının etini yiyerek üzüldüğünü anlatamazsın.
Eğer senin üzüldüğünü farketmesini istiyosan sessizliğinle göster :KK66:

sizin onu birakmayacaginizi düşündüğü için rahattir belkide..bilemedim. umursamaz taraf neden hep erkekler olur bunun bilimsel bi kanıtı olması lazım! :)
Ayrilsak uzulmicen ni hic diyorum seni ilgilendirmez diyo bana ben anlamıyorum bu adami hic

Bence msjlaşma işini abartma. Hatta sen msj atma bi süre o yazdıkça cevap yaz sadece ve kısa öz şekilde. Niye yazmıyosun niye canın istemiyo diye başının etini yiyerek üzüldüğünü anlatamazsın.
Eğer senin üzüldüğünü farketmesini istiyosan sessizliğinle göster :KK66:
Bende onun gibi olmaya calisiyorum ama ben bu kadar ilgisiz davranmaya alisamiyorum :)

Onun gibi olmaya çalışma zaten. Sadece sendeki değişimi farkettiği zaman (sen ilgiyi kesince sessizliğe gömülüp soğuk davranınca farkeder) kısaca üzgün ve kırgın olduğunu söylersin.
Ama bana soracak olursan kırılacak bi durum yok sürekli msjlaşılıp konuşulmaz ki? Yani insanların yapacak işleri olur bende evde olsam bile tüm gün sevgilimin attığı msjları çok geç görebiliyorum.
Birazcık relaks olmalısın :KK66:

Ilgisiz adam yorar insani. Ne gerek var ki yorulmaya?

X