- 27 Haziran 2024
- 493
- 1.267
- 28
- 37
Hiç ilgi alanın yok bence, seni çok heyecanladıran bir ülkeyi araştır oraya gitme hayali kur ne bileyim sevdiğin tarz kitapları oku vs vs ama bazı insanların sahiden hiçbir şeyle bağlantısı olmuyorKimse teklif etmiyor ilgisiz kaldim iste
e niye? yasin daha da buyumeden soyleseneSuan olmaz. Ben isteyemem oyle birsey
NedennBırak bu işleri rainy
HahaDÜ yada en cok merak ettiğim kisisin bni de eklesene bi
Onlarda istemez bende bu sans varkene niye? yasin daha da buyumeden soylesene
sonucta 6 yildir burada erkeksizlikten konu açıyorsun. belli ki kendin bulamiyorsun yani. ayip degil gunah degil, salak salak netten yazisan adamlara güvenmekten jyidir görücü usulu
E sen de öylesin. Onlarla görüş öyleyse.Kimse teklif etmiyor yazanvlarda abaza oluyor
Eklerse haber et agshgsDÜ yada en cok merak ettiğim kisisin bni de eklesene bi
Ahh rainyyy ah. Bence bu kadar üzerine gittiğin kafana taktığın için ilişkin olmuyor. Sal kendini relax ol. Gez toz eğlen. O zaman emin ol kendiliğinden birşeyler olacaktır. Ayrıca dışardan bakınca erkek erkek diye deliren biri gibi görünüyorsun. Yazdığın insanlarda bunu fark ediyorsa o yüzden uzaklaşıyor olabilirler.Kizlar mesaj attigm cocukla bir iki konustuk sonra goruldu atti. Bugunde fotosuna guzel manzara dedim hicbir sey yazmadi. Kismetim kapali galiba benim neden boyle
28 değil miydin sen, şimdi olmayacak ne zaman olacak?Suan olmaz. Ben isteyemem oyle birsey
Kısmetten degil de belkı yaklasımınız sıkıyordurKizlar mesaj attigm cocukla bir iki konustuk sonra goruldu atti. Bugunde fotosuna guzel manzara dedim hicbir sey yazmadi. Kismetim kapali galiba benim neden boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?