• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazık ettin sevgilim

Sevdiğinden bu kadar emin olma. İnsanlar çok güzel aşık rolü yapabiliyor senin ki de onlardanmış. Sevseydi o sitelerde seni aldatmazdı. Evet yaptığı tam olarak da bu "aldatmak".. Böyle güzel bir oyuncuyu asla affetme, bir ömür seni çeşitli oyunlara getirir de ruhun duymaz. Suçu da bazı üyelerin kasdettiği gibi sanal ortama atma. Hiçbir chat sitesi yada sosyal medya hesabı hadi gel karını/sevgilini aldat diye kafasına silah dayamıyor kimsenin. Adamın karakteri bozuksa varsa chat sitesinde, yoksa başka yerlerde aldatır ama mutlaka aldatır. Allah sabır versin kardeşim..

Ne kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..
Kızlar bu tarz şeyleri gördüğünüzde sevinin en azından içini görmüşüm diye. Bir de ben artık şuna inanıyorum bir erkek eğer sürprizlerle doluysa, çok fazla jest yapıyorsa, ilgiyle şımartıyorsa, vs. o erkekler genelde aldatıyor. Biz kızlar da hemen bunlara kanıyoruz. Ay çok ii beni şöyle seviyor, böyle seviyor diyoruz; gözümüz boyanıyor. Ama özünü göremiyoruz. Sonuç olarak erkekler özünde bu kadar düşünceli, ilgili değiller. Bunu iyi saklayandan korkun. Demek ki; iyi oyuncu. En büyük kazığı da bunlardan yiyor kızlar. Sizden özünü saklamayan, ilgilenme konusunda aşırıya kaçmayan, çok çok iyi değil yalnızca plan yapmaya çalışarak sizi mutlu etmeye çalışan en en en önemlisi içinde Allah korkusu olan adam gibi adamlar çıksın inşallah karşınıza...

Kızlar bu tarz şeyleri gördüğünüzde sevinin en azından içini görmüşüm diye. Bir de ben artık şuna inanıyorum bir erkek eğer sürprizlerle doluysa, çok fazla jest yapıyorsa, ilgiyle şımartıyorsa, vs. o erkekler genelde aldatıyor. Biz kızlar da hemen bunlara kanıyoruz. Ay çok ii beni şöyle seviyor, böyle seviyor diyoruz; gözümüz boyanıyor. Ama özünü göremiyoruz. Sonuç olarak erkekler özünde bu kadar düşünceli, ilgili değiller. Bunu iyi saklayandan korkun. Demek ki; iyi oyuncu. En büyük kazığı da bunlardan yiyor kızlar. Sizden özünü saklamayan, ilgilenme konusunda aşırıya kaçmayan, çok çok iyi değil yalnızca plan yapmaya çalışarak sizi mutlu etmeye çalışan en en en önemlisi içinde Allah korkusu olan adam gibi adamlar çıksın inşallah karşınıza...
7 ayda hiçmi çaktırmazsın be adam biz kavga bile etmiyoduk ettigimiz kavgalarda hep internet yüzündendi onun dışında çok iyi anlaşıyoduk

annesi aradı iki kere..oğlunun beni ne kadar sevdigini anlatmaya çalıştı ben onunla konuşucam senden başka kimse yok emin olabilirsin dedi kadın beni teselli etti resmen
Görünürde yokta aklında var ama
sanalda olsa sohbet etmek istiyor

Bana asık sandıgım adam 2.5 buçuk yıllık ilişkimde badoyada uye oldugunu gordum affettım farklı facebook hesabınımı yakalamadım daha neler hepsını sıneye cektım berkı duzelır dıye ama 2.5 yılımı bı hıc ugruna harcadım sonunda ayrıldım 2gun sonra kac kızla msjlastıgını ogrendım..Kendime yazık ettım.Şimdi bitirmessen ömür boyu ahlar vahlar çekersın..Emın ol baska facebook hesabıda vardır farlı hotmaıller uyelıkler huylu huyundan vazgecmez ben hata yaptım sen kendıne deger ver;)

Bana asık sandıgım adam 2.5 buçuk yıllık ilişkimde badoyada uye oldugunu gordum affettım farklı facebook hesabınımı yakalamadım daha neler hepsını sıneye cektım berkı duzelır dıye ama 2.5 yılımı bı hıc ugruna harcadım sonunda ayrıldım 2gun sonra kac kızla msjlastıgını ogrendım..Kendime yazık ettım.Şimdi bitirmessen ömür boyu ahlar vahlar çekersın..Emın ol baska facebook hesabıda vardır farlı hotmaıller uyelıkler huylu huyundan vazgecmez ben hata yaptım sen kendıne deger ver:KK66:
hiçmi çaktırmadı peki arkadaşım her zaman sana karşı iyi ve ilgilimiydi

Bana yaptıklarını ınanmazsın aılesını gormeden ılk bana gelırdı 24 saat arar msj atardı cıcekler daha neler.Ben İstanbul daydım o Eskişehir de ordan her hafta sonu yanıma gelırdı.Dıyodum kı bu adam gıbı adam bana asık..Açıkcası kendını cok zekı zannettı benım arastırmıcamı sandı..Çaktırmadı ben maıl adresını ogrendım zaten uyelıklerı dırek maıle dusuo ordan bı anladım.Inanamazsın bana yaptıklarına yakaladıgımda ınkar ettı yemınler ağlamalar ama Allah bana hep bı sekılde gosterdı hep yakaladım ama ben hep salaga yattım duzelır berkı olur dıye.Hattına kadar degıstırdı ona ınanmam ıcın, bu kez kullanım detaylarını ınceledım baska numaralar çıktı karşıma..Ben 2.5 yılımı yedım suan keşke demekten baska bısey yapamıyorum.
Sen kendıne yazık etme

Bana yaptıklarını ınanmazsın aılesını gormeden ılk bana gelırdı 24 saat arar msj atardı cıcekler daha neler.Ben İstanbul daydım o Eskişehir de ordan her hafta sonu yanıma gelırdı.Dıyodum kı bu adam gıbı adam bana asık..Açıkcası kendını cok zekı zannettı benım arastırmıcamı sandı..Çaktırmadı ben maıl adresını ogrendım zaten uyelıklerı dırek maıle dusuo ordan bı anladım.Inanamazsın bana yaptıklarına yakaladıgımda ınkar ettı yemınler ağlamalar ama Allah bana hep bı sekılde gosterdı hep yakaladım ama ben hep salaga yattım duzelır berkı olur dıye.Hattına kadar degıstırdı ona ınanmam ıcın, bu kez kullanım detaylarını ınceledım baska numaralar çıktı karşıma..Ben 2.5 yılımı yedım suan keşke demekten baska bısey yapamıyorum.
Sen kendıne yazık etme
çok geçmiş olsun senin adınada üzüldüm..biz aynı şehirdeyiz telefonu falan hep önümdedir ama böyle saçma şeylerini yakaladım annesi aradı bazen ingilizce konuşuyo birileriyle bende biliyorum ama senden başka kimse yok evden işe işten eve bi insan bide senin yanına gelir o kadar dedi kadın sagolsun çok konuştu yardımcı oldu ama napıcam bilmiyorum

Ne kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..
Jestleri seni tavlamak icin yapmis cok asik olsa niye baska kizlarla yazissin aldatsin

Evet onun annesı de arıyordu kızım onlar arkadası o senı cok sevıyor işte barısın kavga etmeyın diye hergün arardı. yanımıza gel dedi gittim tanıştım insan sandım.. sözlendik sözü attım anneme dedi ki senin kızın kıskancın teki kızın başkasını bulsun biz istemiyoruz dedi!!

nasıl aldatma değil aldatma illa cinsel olcak diye bişey yok resime bile bakmak aldatmak bikere zaten kafada aldatıyosun ister chat ister yüzyüze ne farkeder kafada bitmiş bikereee

Böyle birinden kurtulduğun için sevin ne üzülmesi.. yüzünü görmüşsün sana yazık değil mi hep salak yerine konmayı mı isterdin?

Back
X