Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara...

Hellokity10

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
43
18
Bu şarkı tam da beni anlatiyor su an..gercekten yazik olmus diyorum..
Burada daha once nisanlimdan ayrildigima dair pek cok konu acmistim.dertlerimi paylasmistim.hatta en son onu arasam mi bi sesini duysam mi demistim.ama bunu yapmamam gerek oldugunu dusunup sizin de destwginizle vazgecmistim.
Ben bu sıkintılarla bogusup 1 sene sonra bile ansizin onu dusunmemin sebebini arastirirken aslinda bazi seyler bana malum olmus.
Hayatina aldigi kiza evlenme teklifi etmis.onunla yaptığı her seyi sosyal medyada paylasiyormus.ee ne var bunda diyeceksiniz.haklisiniz da...ama oyle iste..yazik olmus diyorum. Kiz, o ve ailesiyle ayni kafadanmis.ailesi tanistirmis.ailesinde bizim aramiza giren insanlar..ortak arkadaslarimiz "buralari hic ozlemiyor musun"diye sormuslar.cunku burdan gitmisti .tayini cikmisti.o da "oralar benim icin bitti artik.ben onume bakarim." Demis.sosyal medyada acayip paylasimlar yapiyormus.surekli kiz arkadasi ile gezip tozdugu her seyi paylasiyormus.ama normalde ne bileyim bu kadar cabuk mu diyorum..ve burada bizi taniyan herkes bana "kurtulmus"diyorlarmis.ben sadece benim icin caba gösterdi diye dusunurken, onun o sevgi dolu sozlerine inanirken benden once hatta gittigi yerde de pek cok bayana yazmis.onu boyle bilmezdum.kendim gibi duygusal zannederdim.evet sinirliydi,gururluydu ama beni unutmaz derdim. Onun da canının yandigini dusunuyordum.
Gercekten unutmus mudur yanu..hic mi gecmisi dusunmuyordur.bi yerlerde cani yanmaz mi..
Bu ask bu kadar basit mi yani.ne demek"ben onume bakarim.oralar benim icin bir boşluktu"ne demek.
Oyle iste..oyle...
Yazik olmus o gozlerden ona akan yaslara...

Canm....
Bn de ayrildm 2 ay önce esmdn. .Aksine o hic paylasm yapmıyor. .bn yapıyorum gezdiğim eglndigim anları paylaşıyorum. .

O bir şey paylaşmiyor bu demk değil ki o mutlu değil bal gibi de mutlu ..

Bn terkedildm bir de çok adice..hiç düşündün mu evlenswydim ne olurdu diye..

Bnm 4 yıl flort 1 yıl nisan 2 yıl evlilik. .2 yıl da dava neredeyse 10 yıl ..dile kolay ..o yuzdn sukret..

Kurtuldun..!

Üzülmeyi bırak, mutlu ol. Erkek mi yok? Dünyada 3 milyar erkek var.

Çok dramatik yaklaşıyorsunuz.hayat bu neticede,birileri gider birileri gelir.erkekler aslında bu kadar basit düşünüyor.belli bir yaştan sonra ergenvari duygusallıklar kalmıyor,herkes hayatına bakıyor.sizinle olmadığına göre başka insanlara şans vermesi gerekir.bunu da gayet olağan buluyorum.ama siz saplanıp kalmışsınız ona.bunu aşmanız gerekiyor

Standart erkek versiyonu.hepsı aynı.emın ol unutmuştur dıger kızlada mutludur.verdıgın değere yazık olmuş ama her şey bır tecrubedır demeli güçlü olmalısın.

Üzülme desekte boş ama ilerde bu olaya şükür edersin bslki gerçek yüzünü evlenince degil simdi görmüş oldun

Bu dediklerini size aktaran kim?hep miş muşlu söylemişsiniz. bırakın takip etmeyi artık 1 sene olmuş adam ne yapacak yas mı tutacak biten bitmiş yani bu kadar sosyal hesapları irdelemeye ne demiş araştırmaya ne gerek var? sürekli takip etmeye sizde kendü hayatınıza bakın zaten nişanlanınca illa evlenilecek değil o da bi tanıma aşaması anlaşamaz insanlar ayrılır kaç senelik evlilikler bitiyor bunu kabul edin artık

Abartma ya, adam haklı önünüze bakacaksınız tabi ki. Mutlu bir ilişki olsa ayrılmazdın. senin de karşına kafana yatan biri çıkmış olsa sen de benzer şeyleri yapardın ve aklına gelmezdi bunlar. Eskiyi bırak hayatına bak. Çık gez toz sana tavsiye edilen insanları değerlendir. Hafiyelik yapmaya devam edersen çürürsün

Elbette haklisiniz.herkes onune bakmali ben de dahil olmak uzere.haksizliga ugradim.canim yandi.severken ayrildim ben.hem de basit sebeplerden.hep bir umut bekledim.ama takip etmedim.bu haberler ansızın cikti karsima..
Guvendigim bi tanidigim uzuldugumu goruncr paylasti benimle.
Tamam mutlu olsun.hep oyle olsun istedim.dualar ettim.mantikli degil duygusal bakiyorum.duygusal bir insanim cunku.ama bi noktada evlilik yolunda ilerledigin insani boyle duymak can yakiyor iste.acaba bir tarafi eksik midir..ozler mi o da...dusunuyorum iste.cunku ben boyleyim.

bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı, dizlerinin yerine dayasaydım taşlara..
çok severim, en çok da Emel Sayın'dan dinlemeyi.
Oluyor canım oluyor
Keşke olmasa değil mi? Keşke herkes bizi anlasa!
Ancak o zaman da dünyada herkes mutlu olurdu.
Ben de acaba o mutlu mu gerçekten diye düşünüyordum, sonra düşünmeyi BIRAKTIM.
çünkü umursama
dünyaya 1 kere geliyorsun, sanane canım ne yaparsa yapsın. Sil gitsin.

Biz de ayrıldık nişanlımla 7 ay oldu.Sosyal medyayı kapatmış kullanmıyor.Belki de bulmuştur birini olabilir ben mutlu olsun istemiyorum canımı yakanın Allah canını yaksın.Ama zamanla insan alışıyor.inş. karşımıza hayırlı biri çıkar yolumuza bakarız artik düşünmeyin o kişiyi zamanınıza yazık

O kadar inanmistim ki...ayrilirken bile "bir daha yapamam" demisti.cok mutluyduk.ona inanmak zaman almisti.ama basarmisti.inandirmisti kendisine beni.bazen ondan vazgecmek istedigim zamanlar olmuştu. ."bunu ona yapamam "derdim.hep kendime kizardim.bazen bu kadar sevgiyi hak etmedigimi bile dusunurdum.ama esya icin para için annesiyle birlikte cekip gittiler.ve annesinin tanistirdigi kizla birlikte simdi.
Hani sair der ya..
AYRILIGIN BILE HAZZI VAR.
Bu ayrilik bana cektirdi.ondan ayrildigim icin degil..yanildigim icin uzuluyorum.ayrilik normal..hayatina birini almasi da normal..ama boyle ayrilmak ve hic bir sey olmamis gibi devam etmek..

Boslugunuzu doldurmusssunuz ve bitmis demek. Sizi dusunuyor olsaydi bu secimi yapmazdi. Sizde dusunmekten vazgecin ve onunuze bakin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…