Yazıklar olsun onca çabama, emeğime...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Sizlerden tavsiye beklemiyorum ama içimi dökmek istedim. Bazı insanların ne denli vicdansız olduğu konusunda canım yanıyor.

Belki bilenleriniz vardır, eski sevgilimle olaylı ayrılığımızı. Bitti, gitti, evet öfkem dinmedi. Birkaç kelamla bunu belirtmek niyetine girdim. Uzun uzun içimden geçenleri yazdım, döktüm ama elbet konu kavgaya geldi, birbirini suçlamaya, hakarete, küfre geldi.

Yediklerim içtiklerim kullandığım bir ilaçla etkileşim yaratmış midemi bozdum, geçer deyip uyudum. Gece beni arayıp uyandırdı, öyle laflar öyle hakaretler savurdu ki buraya yazsam kaç gün ban yerim bilmiyorum. Seni mahvederim, bitiririm, ananı vs. Al intikamını sık tabancayı sıkmayan bilmemne olsun, sok bıçağı kurtulayım yoksa ben yapıcam, yarın geliyorum yapmayan bilmemne olsun vs.

Yazınca bile kötü oldum. Onca emeğim, çabam vardı o adam üstünde.

Bende de migren var direkt mideme ve başıma vurur. Bu laflardan sonra tansiyonum fırladı, mide zaten sersefil acile kaldırdılar apar topar. Kaldı ki istifra etmesem ölebilirdim bile. O an bile diyordum ki "Bu numarası haber verin, aklı kalmasın."

İki tane serum yedim. Ve ailemin olanlardan haberi yok ki bu konuda da çok suçlu hissediyorum kendimi ama haber versem olaylar büyüyecek.

Üstüne beni intiharla suçladı. Arkadaşlarım vicdan azabı çeksin diye intihar etmeye çalıştı demişler. Ona ayrıca sinirlendim siz niye burnunuzu sokuyorsunuz diye. Neyse dedim ki "Sen kaç paralık herifsin ki senin için intihar edeyim, o kullandığım bir ilaçtı zaten." O halde bile onu bir şeylere ikna etmeye çalıştım. Beni düzgün biri olarak hatırlasın, ezik görmesin diye.

Üstüne 5 saat geçti anca bir "Nasıl oldun?" mesajı geldi.

Çok merak ediyorum acaba ben mi çok vefalıyım yoksa insanlar mı artık birbirine değer vermiyorlar. O bana yapmış olduklarına rağmen böyle bir hale düşse ben koşarak gider akşama kadar başında beklerdim. Tamam insanların yolları ayrılabilir, anlaşamayabilirler ama bu bir insanlıktır, geçmişe verilen değerdir.

İnşallah da umuyorum ki bir gün kendim gibi, vefakar, vicdanlı ve gerçekten fazlasıyla değer veren bir erkek bulabileceğim...

Son düzenleme:
Canim buyuk gecmis olsun. Okuduklarima inanamayorum halen. Simdi nasilsin agrin fln yok insallah...seni rahatlatacak bir seyler soylemek istiyorum ama sok oldum resmen ne soyliyecegimi bilemiyorum. Ozelden mesaj attim.

öncelikle geçmiş olsun
evet insan düşmanı olsa arar sorar merak eder ama bazı insanları gerçekten anlamıyorum fazla rahat oluyorlar.şu durumda zaten senin kaybedeceğin bir şey yok.o kaybetmiş.bundan sonra umuyorum ki daha vefalı insanlar çıkar karşına.

Çok geçmiş olsun...
Ne yaşadınız bilmiyorum ama ne olursa olsun ben kesin ayrıldığım biri ölse bile yanına gitmem. Tepkisi anormal değil bence zaten küfürler falan yani böyle birinin gelip de sana destek olması beklenemezdi

Çok geçmiş olsun...
Herkeste o kadar vicdan yok malesef..
O vicdana sahip insan, gece yarısı arayıp o kötü lafları etmez ki zaten.
İyi bir şey beklenmez böylesinden de geç..
Çabuk unut bu zamanlarını inşallah

bu lafları söyleyen bir insanın seni aramamasına neden şaşırıyorsun ki
dua et ki dediklerini yapıp gelip seni bıcaklamamıs

Allah böyle hasta ruhlu erkeklerden korusun tüm kadınları

Oncelikle gecmus olsun
Erkeklerin cogunun vefali olmadigini dusunuyorum
Biz kadinlar cok hassasiz zaten

Tehtidler savuran bir adamdan ne bekliyorsunuz ?
Hele ki ananı? filan. İnanamıyorum size yani.
Yaptığınız şey aşık olmakla ilgili değil. Başka bir şeyle ilgili.

Kuyruk acısını unutamamış desene
Zaten ayrıldıktan sonra saygıyı yitiren erkekler hemen çareyi küfür etmekte tehditler savurmakta buluyor
Ne sanıyorlar acaba ?
Küfür edince saldırganlaşınca daha mı kıymetli olacaklar gözde ...
Ya da eski sevgiliyi korkutup geri dönmesini sağlamak mı amaç ?
Gece yatarken kapat arkadaşım telefonunu.
Aklına estiği zaman arayıp uyandırmasın seni
Hatta değiştir hattını ulaşamasın

Çaba,emek vs. bunlar unutulan seylerdir ama bir yanlısınız olsun o asla unutulmaz tek bi yanlısınızda bütün artılarınız çöpe gider zaten.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ayrıldığın sevgilin evlimiydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…