- Konu Sahibi brokensmile7
-
Canim arkadasim diyorum derdine tasasina ortak oluyorum onunla gulup onla agliyorum, kirmamak icin elimden geleni yapiyorum tabiki benimde cekilmez anlarim var mukemmel degilim ama bunları haketmiyorum
Benim yanimdayken butun dertlerini unuturlar arkadaslarim acayip severler beni cok guldururum mutlu ederim ince dusunurum ama ben muhabbeti kestimmi yani ben adim atmadigimda bi bakiyorum sanki hic tanismamis gibiyiz oyle bumbuz gibiyiz cok canimi acıtıyo samimiyetimi koruyabildigim hicbi arkadasim yok bu dediklerim butun yakin arkadaslarim icindi.
Okadar kiriyolarki beni boyle yaparak yakinken kankayiz iyiyiz hosuz ama biraz mesafe girdimi bitii hersey onca yılın dostlugu...
Ya benmi abartiyorum yoksa insanlar vefasiz hayirsizmi ?! Benim mi beklentilerim yüksek anlamadimki hepsine yaziklar olsun...
Aynen oyle suan cok canim yaniyo ama katlanip siliyorum dost dedigim sahtekarlari hayatimdan...Ailenizden baskasini bu kadar onemsememeyi ogrenmissinizdir. Bu hayatta her sey insanlar icin. El kizi icin boylesine uzulmeyin. O sizle muhabbet kurmak istemiyorsa siz hic kurmayin. Sanki bulunmaz Hint kumasi.
Ben sunu anladim hakedene hakkettigi kadar deger vermek lazim. Fazlasini verince kullaniliyorsun. Sizinde aklinizda bulunsun.
insanlar insan ilişkileri bir acayip ya.
anlamak zor. her ne kadar iyi vakit geçirseniz de demek ki onlar için çok yakın vazgeçilmez arkadaş olamamışsın.
bilmiyorum sırlarını paylaşırlar mıydı seninle? ama gülüp eğlenmek başka oluyor o her şeyini bütün samimiyetiyle anlattığın arkadaş başka oluyor.
senden bu kadar kolay vazgeçiyorlarsa demek ki o dostluk kurulamamış. insanlar genelde bencil oldukları için günümüz ilişkileri de çok yüzeysel.
seni takmayanı sen hiç takma canım boşver.
Aynen oyle suan cok canim yaniyo ama katlanip siliyorum dost dedigim sahtekarlari hayatimdan...
Canim arkadasim diyorum derdine tasasina ortak oluyorum onunla gulup onla agliyorum, kirmamak icin elimden geleni yapiyorum tabiki benimde cekilmez anlarim var mukemmel degilim ama bunları haketmiyorum
Benim yanimdayken butun dertlerini unuturlar arkadaslarim acayip severler beni cok guldururum mutlu ederim ince dusunurum ama ben muhabbeti kestimmi yani ben adim atmadigimda bi bakiyorum sanki hic tanismamis gibiyiz oyle bumbuz gibiyiz cok canimi acıtıyo samimiyetimi koruyabildigim hicbi arkadasim yok bu dediklerim butun yakin arkadaslarim icindi.
Okadar kiriyolarki beni boyle yaparak yakinken kankayiz iyiyiz hosuz ama biraz mesafe girdimi bitii hersey onca yılın dostlugu...
Ya benmi abartiyorum yoksa insanlar vefasiz hayirsizmi ?! Benim mi beklentilerim yüksek anlamadimki hepsine yaziklar olsun...
Valla universitedende pek bişey beklemiyorum insanlarin genel karakterinin boyle olduguna kanaat getirdim kimseden beklentim yok artik.. cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :)Zaten galiba üniversite ye gidiceksiniz bu yil.
Hepsi, buyun arkadaslar unutuluyor. Universitede daha iyisini beklemeyin. Orda da yasadiklarinizdan ders cikararak davranirsiniz ve kimse sizi uzemez.
Hayatta basarilar.★★
Aynen.. nekadar ilginc ve uzucu...Yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği insanlarla gün geliyor selamlaşmıyoruz hayat bu
Ayniyiz bende kosardim herseylerine, aman kirilmasinlar aman üzülmesinler ama baktimki benim gosterdigim degeri karşımdakinden göremiyorum niye yipratiyimki boyle insanlar icin kendimi ? Simdi kestim muhabbetimi nasil yaniyo içim nasil uzuluyorum ama en fazla nekadar surerki, oyle kendimi kullanilmis gibi hissedip gurursuz takilicagima böyle gururlu ama aciyla 2 ay katlaniriminsanların çoğu maalesef tuz ekmek hakkı bilmiyor. sizde beklentilerinizi minimuma indirin ben artık öyle yapıyorum üzülmüyorum eskisi kadar. arkadaşlarıma okadar değer verirdim herşeylerine koşardım herşeyi karşılıksız yapardım sonuç ne dışlanan ben artık bende bıraktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?