• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaziklar Olsun !

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Canim arkadasim diyorum derdine tasasina ortak oluyorum onunla gulup onla agliyorum, kirmamak icin elimden geleni yapiyorum tabiki benimde cekilmez anlarim var mukemmel degilim ama bunları haketmiyorum
Benim yanimdayken butun dertlerini unuturlar arkadaslarim acayip severler beni cok guldururum mutlu ederim ince dusunurum ama ben muhabbeti kestimmi yani ben adim atmadigimda bi bakiyorum sanki hic tanismamis gibiyiz oyle bumbuz gibiyiz cok canimi acıtıyo samimiyetimi koruyabildigim hicbi arkadasim yok bu dediklerim butun yakin arkadaslarim icindi.
Okadar kiriyolarki beni boyle yaparak yakinken kankayiz iyiyiz hosuz ama biraz mesafe girdimi bitii hersey onca yılın dostlugu...
Ya benmi abartiyorum yoksa insanlar vefasiz hayirsizmi ?! Benim mi beklentilerim yüksek anlamadimki hepsine yaziklar olsun...

Bence beklentilerini minimize et inan daha mutlu olursun.
Herkesle samimi olacaksın diye bi kaide yok olanlarında genelde çıkara dayalı.
Bende herkesle samimi olmam bi kaç kişi yetiyor hatta bir kişi bile.
Böyle huzurlu ve mutluyum.

LG-P710 Tapatalk

aynen hayatta çok beklentili olmıycaksın , benim kayınvalidem arardı şunu yapcam da oda oğlu için söylerdi ona yaptırmdiye bende kendi kişimi kendim görürüm diyodum eşime bile düşün yani.. Çok beklentili olmıycaksın yoksa çoookk üzülürsün

Canim arkadasim diyorum derdine tasasina ortak oluyorum onunla gulup onla agliyorum, kirmamak icin elimden geleni yapiyorum tabiki benimde cekilmez anlarim var mukemmel degilim ama bunları haketmiyorum
Benim yanimdayken butun dertlerini unuturlar arkadaslarim acayip severler beni cok guldururum mutlu ederim ince dusunurum ama ben muhabbeti kestimmi yani ben adim atmadigimda bi bakiyorum sanki hic tanismamis gibiyiz oyle bumbuz gibiyiz cok canimi acıtıyo samimiyetimi koruyabildigim hicbi arkadasim yok bu dediklerim butun yakin arkadaslarim icindi.
Okadar kiriyolarki beni boyle yaparak yakinken kankayiz iyiyiz hosuz ama biraz mesafe girdimi bitii hersey onca yılın dostlugu...
Ya benmi abartiyorum yoksa insanlar vefasiz hayirsizmi ?! Benim mi beklentilerim yüksek anlamadimki hepsine yaziklar olsun...

insanlar insan ilişkileri bir acayip ya.

anlamak zor. her ne kadar iyi vakit geçirseniz de demek ki onlar için çok yakın vazgeçilmez arkadaş olamamışsın.

bilmiyorum sırlarını paylaşırlar mıydı seninle? ama gülüp eğlenmek başka oluyor o her şeyini bütün samimiyetiyle anlattığın arkadaş başka oluyor.

senden bu kadar kolay vazgeçiyorlarsa demek ki o dostluk kurulamamış. insanlar genelde bencil oldukları için günümüz ilişkileri de çok yüzeysel.

seni takmayanı sen hiç takma canım boşver.

Ailenizden baskasini bu kadar onemsememeyi ogrenmissinizdir. Bu hayatta her sey insanlar icin. El kizi icin boylesine uzulmeyin. O sizle muhabbet kurmak istemiyorsa siz hic kurmayin. Sanki bulunmaz Hint kumasi. ;)
Ben sunu anladim hakedene hakkettigi kadar deger vermek lazim. Fazlasini verince kullaniliyorsun. Sizinde aklinizda bulunsun.

Ailenizden baskasini bu kadar onemsememeyi ogrenmissinizdir. Bu hayatta her sey insanlar icin. El kizi icin boylesine uzulmeyin. O sizle muhabbet kurmak istemiyorsa siz hic kurmayin. Sanki bulunmaz Hint kumasi. ;)
Ben sunu anladim hakedene hakkettigi kadar deger vermek lazim. Fazlasini verince kullaniliyorsun. Sizinde aklinizda bulunsun.
Aynen oyle suan cok canim yaniyo ama katlanip siliyorum dost dedigim sahtekarlari hayatimdan...

insanlar insan ilişkileri bir acayip ya.

anlamak zor. her ne kadar iyi vakit geçirseniz de demek ki onlar için çok yakın vazgeçilmez arkadaş olamamışsın.

bilmiyorum sırlarını paylaşırlar mıydı seninle? ama gülüp eğlenmek başka oluyor o her şeyini bütün samimiyetiyle anlattığın arkadaş başka oluyor.

senden bu kadar kolay vazgeçiyorlarsa demek ki o dostluk kurulamamış. insanlar genelde bencil oldukları için günümüz ilişkileri de çok yüzeysel.

seni takmayanı sen hiç takma canım boşver.

Suanki hicbir iliski bana samimi gelmiyor,ne aile iliskileri ne es ne arkadas.. sanki eskiden boyle degilmis gibi ben kucuklugumu hatrliyorum soyle tartiyorum biciyorum insanlar daha samimi dhaa cana yakin daha ictenmisler gibi hele eskilerimiz... suanki insanlardan tiksinir oldum nefret ediyorum kimseye guvenmiyorum artik.. dost dediklerimide siliyorum hayatımdan suan yasim kucuk 18 yasindayim ama tek umudum bi hayat arkadasi hayat arkadasim olsun herseyimi arkadas dediğim insanlar yerine onunla paylasiyim istiyorum cidden biktim artik arkadas dediklerimden tabi suan umit bagladigim seyde yanlis ama tek tesellim bu dusunce suan.. her sıkıntımi artik kimseye anlatmycam diye icime atmaktan içim karardi...

Aynen oyle suan cok canim yaniyo ama katlanip siliyorum dost dedigim sahtekarlari hayatimdan...

Zaten galiba üniversite ye gidiceksiniz bu yil.
Hepsi, buyun arkadaslar unutuluyor. Universitede daha iyisini beklemeyin. Orda da yasadiklarinizdan ders cikararak davranirsiniz ve kimse sizi uzemez.
Hayatta basarilar.★★

insanların çoğu maalesef tuz ekmek hakkı bilmiyor. sizde beklentilerinizi minimuma indirin ben artık öyle yapıyorum üzülmüyorum eskisi kadar. arkadaşlarıma okadar değer verirdim herşeylerine koşardım herşeyi karşılıksız yapardım sonuç ne dışlanan ben artık bende bıraktm

Zaten galiba üniversite ye gidiceksiniz bu yil.
Hepsi, buyun arkadaslar unutuluyor. Universitede daha iyisini beklemeyin. Orda da yasadiklarinizdan ders cikararak davranirsiniz ve kimse sizi uzemez.
Hayatta basarilar.★★
Valla universitedende pek bişey beklemiyorum insanlarin genel karakterinin boyle olduguna kanaat getirdim kimseden beklentim yok artik.. cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :)

insanların çoğu maalesef tuz ekmek hakkı bilmiyor. sizde beklentilerinizi minimuma indirin ben artık öyle yapıyorum üzülmüyorum eskisi kadar. arkadaşlarıma okadar değer verirdim herşeylerine koşardım herşeyi karşılıksız yapardım sonuç ne dışlanan ben artık bende bıraktm
Ayniyiz bende kosardim herseylerine, aman kirilmasinlar aman üzülmesinler ama baktimki benim gosterdigim degeri karşımdakinden göremiyorum niye yipratiyimki boyle insanlar icin kendimi ? Simdi kestim muhabbetimi nasil yaniyo içim nasil uzuluyorum ama en fazla nekadar surerki, oyle kendimi kullanilmis gibi hissedip gurursuz takilicagima böyle gururlu ama aciyla 2 ay katlanirim

aynı dertten muzdaribim bende...ben ararsam iyi ohh süper bir dostluk gırgır şamata vefalar sevgiler havada uçuşuyor, ama ben biraz aramayım hemen unutuluyorum....
biz sanırım fazla değer veriyoruz, ve beklentimiz çok fazla vefa için....normal mi onların yaptığı, yoksa biz mi anormaliz...
öyle mi olmak lazım çözemedim....yediğim içitiğim ayrı gitmeyen, birkaç saat görüşmesem dayanamam dediğim can dostlarım bildiğim insanlar yedi kat yabancı oldu...ve eminim ben şimdi telefon edeyim sanki hiç o değil gibi yine eski hallerimiz, ama ben aramasam aklına bile gelmiyorum...
belki de geliyorum da aramak istemiyor..:37:

Back
X