yazın bende şort giyeceğim!

everyday26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
155
60
28
arkadaşlar senelerdir bacaklarım yüzünden şort neredeyse hiç giyemedim. ne kadar etraftaki insanların görüşlerini takmıyorum desemde bakışlar malesef ki bazen insanın canını sıkabiliyor. bu yaz böyle olmasını istemiyorum. yavaş olsun belki ama artık zayıf bir insan olayım. belki bazılarınız ileri ki yaşlarda nasıl olsa tansiyon şeker derken bir şey yiyemeyeceğim şimdi istediğim kadar yemek yemeliyim diye düşünüyolar. ama unutmayın ki geri dönmiycek olan tek şey ZAMAN! ileride belki çok daha zayıf bir insan olacağız ama o zamanda kendimize yakıştıramadığımız için giymek istemiycez.

uzun lafın kısası benimle olmaya var mısınız?

KENDİME KURALLAR;
1) Her pazartesi kilo bildirimi
2) Her gün menü paylaşımı
3) Her hafta sonu boydan fotoğraf
4) Her gün 2-2.5 litre su
5) Haftada 1 gün ödül (bu tatlı olabilir, bir yemek olabilir. ama tüm gün değil!)
6) Haftada 3-4 gün 40 dakika yürüyüş (zamanım pek olmadığı için her gün olmuyor)
7) Her gün 15 dakika mekik

başlangıç: 63.5
6 Nisan 2015: 63.4

Son düzenleme:
kilo: 63.5
pazartesi tekrar kilo bildirimi yapacağım tekrardan.
sabah:
1 dilim ekmek
1 fincan çay
kibrit kutusundan daha az peynir
ve birazda sucuk :KK43: (biliyorum ilk günden biraz garip oldu)

öğle:
haşlanmış tavuk
1 kase diyet yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 2 tane galeta

akşam:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
4-5 kaşık sebze yemeği

kendinde farkediyosun biliyosun belki ama başkasının söylemesi cidden koyuyor insana :KK43:
senin yapman gereken kilo vererek cevabını vermen :))

Birde 16 yasındaki görümcemi övüyor zayıf diye o yaşta bizde öyleydik :KK48:
Bu arada ben karbonhidrat diyeti yapcam canm habern olsunda bu yediklerin ne böyleeee deme:KK52:

Birde 16 yasındaki görümcemi övüyor zayıf diye o yaşta bizde öyleydik :KK48:
Bu arada ben karbonhidrat diyeti yapcam canm habern olsunda bu yediklerin ne böyleeee deme:KK52:
o nasıl oluyordu. ben bi ara şu 5 gün diyetini uyguladım da yarım yamalak olduğu için ne aldım ne verdim :KK48:

o nasıl oluyordu. ben bi ara şu 5 gün diyetini uyguladım da yarım yamalak olduğu için ne aldım ne verdim :KK48:

Canım agırlıklı olarak protein tuketiyorsun çoğu sınırsız, karbonhidratta gunluk 50 puanlık yiyebiliyorsun kolay acıktırmayan bir diyet

RJ2A51
buda nalet olası şimdiki halim :KK43:

X