Yazın burun ameliyatı olup sıcaklardan dolayı pişman olanlar

ileriyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
40
0
36
Sakarya
arkadaşlar haziranın sonunda ameliyatım var ama sıcaklardan burnumu koruyabilirmiyim bilmiyorum sonuçta çalışıyorum en fazla 20 izin alabilirim sonra işe başlıcam ve doğal olarak dışarı çıkmış olcam yazın olup pişman olan varsa paylaşırsa sevinirim.

canım ben 2005 de temmuz ayında nefes alma problemim yüzünden ameliyat olmuştum, hiç birşey olmamıştı. ama estetikde durum değişir mi bilemiyorum....

cnm bende tam bilemeyecegim ben 14 mayısta oldummm..ama doktorlar hiç bir sıkıntının olmayacagını yaşadıgınız yerin serin olması yeterli diyorlar klima falan olsa hiç bir sıkıntı olmazzmış bide o yaz tatili unutmalısınn deniz kum güneş gözlükk olamayacak en agırı bu sanırım bi de morlukları etkiliyormuşş sanırım direk güneşe cıkarsan kalıcı olabiliormuşş 50 faktör koruyucu kullan ben öle yapıorum evde iken bile sürüorumm

Kızlar yaa ben de Temmuz'un başı gibi olacağım. Erkek arkadaşım yazın ameliyat olmayayım diye yalvarıyor resmen. Birkaç yerden araştırmış. Yazın burun estetiği sakıncalıymış. Nasıl koruyacağız kendimizi, deneyimli olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur.

cnm ben mayıs ortası oldum şu an hiç bi sıkıntım yok şükür..bi arkım için doktoruma sordum eger klimalı yani serin bir ortamd aolursa sıkıntı olmaz bide deniz kum güneş unutulacak gözlükk yasakk bol bol güneş kremi sürülecek 50 fktörlükk...ilk zmanalarda dışarı cıkma mecbur olmadıkcaa ben öle yaptımm

ben agustos sonunda olmuştum, burnu gunesten korumak gerekıyormuş, ben bunu bılmıyordum o yuzden eski kemer kısmımda sonradan morluk olan yerde çok hafif iz kaldı leke gibi, rahatsız edecek kadar degıl. güneş koruyucu sür, şapka tak.

yazın ödemler daha fazla oluyormuş, o yuzden yazın cok tavsıye edılmıyor ve bır de güneşten korunma nedeniyle.. ankarada agustos sonunda olmuştum, maydonoz kaynatıp suyunu içerek ödem azaltmaya yardımcı oldum. bünyemden mıdır bılmıyorum ama diğerlerıne göre daha az ödemim oldu ve daha cabuk gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…