yazın burun ameliyati zor mu oluyor

Ben olalı iki hafta oluyor. .zorluktan kastın nedir ? Güneş olduğu için ödemi tetikliyor, oluşan morluklarin geç iyilesmesine sebep oluyor. .Gözlük takmak yasak olduğu için büyük şapkalar takmak gerekiyor. .ama bir ay filan evden cikmicam diyorsan sıkıntı yok

Yani kime söylesem yazın ameliyt olma diyor. Morluklar kalıyo göz altında geçmiyo, gözlerde kanlanma oluyor diyorlar. Senin süreç nasıldı geçmiş olsun şimdiden

Ben de 20 gün önce oldum ve Adanadaym:) kışın yapılan ameliyatlardan farklı bi zorluk yaşamadım.güneşten korunduğun sürece sıkıntı yok.güneş kremi kullanabilirsin.genelde çalışan insanlar memurlar yazın oluyor ameliyat izinlerinden dolayı.

Peki güneşe neden çıkmamak lazım. Yüzüne ne zaman temizleyici fln kullandın, yada makyaj yaptın

Peki güneşe neden çıkmamak lazım. Yüzüne ne zaman temizleyici fln kullandın, yada makyaj yaptın
Açıkçası güneş tam olarak nsl etkiliyor bilmiyorum ama doktorum denize git güneşten korun demişti.burun üzerinde leke oluşabilir ya da kanama olabilir belki budur sebebi .yoksa ben burda dışarı çıktım adana sıcağında bi sorun yaşamadım.çok çok uzun süre kalınca zararlı olabilir.alçı çıktıktan sonra yüzümü yıkadım ama burun çok hassas pek dokunamıyordm.yaklaşık 10 gün sonra makyaj yaptım.şu an daha iyi tabiki.sert dokunmadıkca sıkıntı yok

Arkadaslar burun ameliyati olucam yazin olan varmi zor oluyordiyorlar.
Bende yazin oldum biraz kendinden odun vermen gerekiyor:) gunese cikamiyorsun yogun güneş olduğu saatlerde koruyucu sürüyorsun sapka takıyorsun, makyaj alcin bandajin cikinca yapabilirsin ama burnuna dokunmaya o kadar erken cesaret edecegini sanmıyorum ayrica ilk zamanlarustu soyuluyor birşey süremiyorsun morluklar şişlikler biraz daha gec gidiyor ama kalici degil tabiki

Bende yazın olmuş biri olarak, yazın olmanın pek bi zorluğu yok diyebilirim. Sadece güneşten iyi korunman gerekiyor, sıcak yüzünden şişlik olasılığın biraz daha yüksek ama çabuk iniyo, bi de atel bantlar falan biraz kaşındırıyor :) ben grip olurum diye korktum kışı tercih etmedim :)

gözlerdeki kanlanma veya morluğun yaz mevsimiyle alakası yok bence..Sadece bi süre dışarı çıkmamayı göze almak gerek bide alçı çıkana kadar yüzüne su değdirmeden duş alabiliyosun..bende 10 gün sürmüştü

Benim 8.günüm cnm. Yaza dair hiçbir zorluk yaşamadım. Aksine kışın daha zor olurdu diye düşünüyorum bikaç gündür. Üşütme grip olma riski var. Kaloriferli bir evde ağzı açık uyuyunca boğazının daha çok ağrıması riski var.
Tabi yazın da olunca evden çok çıkmayıp bol bol dinlenmen gerekiyor.
Sen bilirsin. Eylül ekim ayları güzel olabilir belki.

Evet hava sicak olduğu için zor oluyor çünkü sicakta bunaliyor insan ama şimdi iyi hava klimalı odada yatman iyi olur ben temmuz sıcağında olmuştum 4 sene önce ter sicak bunaltti klimalı odada yattim hep bide gözlerde kan oturuyo morluklar dan dolayi buz koyuyorum batma hissi yapiyordu o kadar çok rahat ağrısız bi operasyon korkuldugu gibi değil

Ameliyattan sonra buz maskesi diye birşey varmış şişlik ve morarmalara iyi gelen, bunu kullananınız oldu mu ve nereden alınıyor eczanede satılır mı?

Ameliyattan sonra buz maskesi diye birşey varmış şişlik ve morarmalara iyi gelen, bunu kullananınız oldu mu ve nereden alınıyor eczanede satılır mı?
Buz maskesi bilmiyorum ama ameliyat eldiveni aldirtti kutu olanlardan dr bana ve içine buz koy bağla gözlerine koy dedi yatarken oyle yaptim batma yanma hafifletip kan morarma 10 günde kalmadi

gözlerdeki kanlanma veya morluğun yaz mevsimiyle alakası yok bence..Sadece bi süre dışarı çıkmamayı göze almak gerek bide alçı çıkana kadar yüzüne su değdirmeden duş alabiliyosun..bende 10 gün sürmüştü
Yaz olmasiyla alakali değil zaten operasyon ne zaman olursan ol illa oluyo morluk kan oturması

Back
X