yazın burun ameliyati zor mu oluyor

Buz maskesi bilmiyorum ama ameliyat eldiveni aldirtti kutu olanlardan dr bana ve içine buz koy bağla gözlerine koy dedi yatarken oyle yaptim batma yanma hafifletip kan morarma 10 günde kalmadi

Aslında iyi fikir bende öyle yapabilirim ameliyattan sonra :) bir de birşey daha soracağım, ameliyat sırasında boğaza hortum gibi birşey takılıyormuş sanırım, o ne için? ve boğazı çok tahriş ediyormu?

Aslında iyi fikir bende öyle yapabilirim ameliyattan sonra :) bir de birşey daha soracağım, ameliyat sırasında boğaza hortum gibi birşey takılıyormuş sanırım, o ne için? ve boğazı çok tahriş ediyormu?
Bütün ameliyatlarda takiliyor anesteziyle ilgili bişi ama ben zaten kulak burun ve boğazdan aynı anda oldum yani kullaklarim duymuyordu rahatsizlandigim için geniz eti vardı ve burnumda nefes alma şikayetim falan vardı o yüzden zaten bogazim ameliyatliydi bu soruyu başkasına sorman daha uygun olur senin için :)

Evet bende duydum onu sanırım anesteziye ilgili. Onu pek sorun edeni duymadım ama sanırım bi kaç gün tahriş olur ve geçer

Aslında iyi fikir bende öyle yapabilirim ameliyattan sonra
Evet bende duydum onu sanırım anesteziye ilgili. Onu pek sorun edeni duymadım ama sanırım bi kaç gün tahriş olur ve geçer

:) bir de birşey daha soracağım, ameliyat sırasında boğaza hortum gibi birşey takılıyormuş sanırım, o ne için? ve boğazı çok tahriş ediyormu?
Merhaba, evet ben de boğazıma hortum konduğunu hemşireden öğrendim. İlk 2-3günden sonra o tahriş geçti tahminimce. Ama çok korkulacak bir tahriş değil. Ağzınız açık uyuduğunuz için oluşan kuruluğun verdiği sıkıntıyla çok benzer bi tahriş oluyor. Çok korkulacak kadar sorun yaratmıyor..

Merhaba, evet ben de boğazıma hortum konduğunu hemşireden öğrendim. İlk 2-3günden sonra o tahriş geçti tahminimce. Ama çok korkulacak bir tahriş değil. Ağzınız açık uyuduğunuz için oluşan kuruluğun verdiği sıkıntıyla çok benzer bi tahriş oluyor. Çok korkulacak kadar sorun yaratmıyor..

Sevindim.. bir de boğaz sorunu çıkmasın zaten şişlikti morluktu derken bayağı bir şeyle uğraşacağız :)

Sevindim.. bir de boğaz sorunu çıkmasın zaten şişlikti morluktu derken bayağı bir şeyle uğraşacağız :)
ben normalde de kışın gece ağızdan nefes aldığım için her uyandıgımda bogazımda feci bi yanma oluyordu. ameliyattan sonraki de buna benzer birşeydi. o yüzden bogaz beni çok zorlamadı. kulaklarına ve başına da vurabilir bogaz agrısı. onlara dayanacaksın. ilk gün hastanede kalabilirsen kesinlikle kalmanı öneririm. çünkü 3-4 saatte 1 ağrı kesici igne yapıyorlar. o çok işe yarıyor. ve ilk gün içebildiğin kadar bol su iç. ve sık sık yürü. olabildiğince dik yat. ben boyun yastıgı da kullandım. gece uykuda hareketimi kısıtlasın bi kaza olmasın diye :)
2. gün şişliklerim artınca yüzümde gerginlik oluştu. en zoru 2. gündü. akşam başagrısı cokolmuştu. 3. gün şişlikten gözlerim kapanmıştı nerdeyse :) ama basagrım azalmıştı. 3. günden sonra herşey hızla geçmeye başlıyor.
morluklar hiç mi hiç canımı yakmadı yani cnm.onu dert etmeyin :)

Back
X