Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb...sizlerdede benim gibi vardır eminim,kışın gerekli olan temel kıyafetleri yazın indirimden almak isteyen.
örneğin benim bot,trenckot,monta ihtiyacım var en önemlileri.şuan mağazalarda pek yoklar,internette dolu ama denemedende alamıyorsun işte..kışlık ürünleri konusabiliriz,ne dersiniz?
ben yazın sonunda yazlık kışın sonunda kışlık alışverişi yapıyorum.
bayaa indirimlerden faydalanıyorum.
derimod da büyük indirim var mesela şuan ama, yazın ya da kışın modasını taşıyan kilit parça ürünleri almıyorum. Mesela askeri gömlekler atletler modaydı bu yaz onlardan almam gelecek sene giyeceğim sonuçta. yinede insan kendine yakışanı giymeli
bende yaz tatilinde mağaza gezecek yerde değilim şuan.onlne sitelerde derimodu görüyorum baya,bot alınırda,deri ceket ve trenckot ihtiyacım var onları denemeliyim.çok daha havalı duran trençkotlar var nette ama şuan nerde,mağazalarda göremyorum pek.