- 1 Temmuz 2022
- 404
- 477
- 53
- 35
- Konu Sahibi Aklikarisikhatun
-
Değil tabiki bu suzin tercihiniz ben sadece saygı duyduğum için düşüncemi belirttim kimsenin boğazını sıktığımız yok1. bu sözün mevlanaya ait olduğunu bir kanitlarsaniz çok sevinirim. benim içimde bitmek bilmeyen bir şüphe var çünkü. hangi kitabında vs söylemiş. yoksa torunları aracılığıyla kağıda dökülmeden direkt facebook'a mı yazılmış?
2. kimse mevlana ile dalga geçmiyor. bu kadar basitçe yazılmış bu sözü anlamayan bireye, anlayacağı türden ve eğlenceli şekilde izah edilmiş. her yerden duyar fışkırıyor.
3. herkes mevlanayi sevmek ve islami onsuz kabul edememek zorunda mı??
Böyle büyük alimlerin sözlerini alay konusu yapmasak tamam gülmek eğlenmek en doğal hakkımız ama burada büyük bir alimin sözünü basitleştiriyorsun alay konusu edilecek şeyler var edilmeyecek şeyler var
Ben imansizim ama mevlanayi cok severim. Simdi bu durumda ben konudaki esprilere dahil olup begenebilir miyim yoksa oturdugum yerden ego kasmaya devam mi? Hangi gruptayim ben simdiÇok komik ha ha ha Rabbimin vermediği imanı ben verecek değilim beğenenlerde neyi beğeniyorsa anlamış değilim
Mevlanaya iman mı etmemiz gerekiyor? İyi misiniz siz? Adam yazar yahu. Yaşar kemal’e Fakir Baykurt’a falan iman mı ediyoruz?Çok komik ha ha ha Rabbimin vermediği imanı ben verecek değilim beğenenlerde neyi beğeniyorsa anlamış değilim
Ne alaka yaaa ben sadece saygı duyalım dedim ne alakaaaMevlanaya iman mı etmemiz gerekiyor? İyi misiniz siz? Adam yazar yahu. Yaşar kemal’e Fakir Baykurt’a falan iman mı ediyoruz?
Nasıl canınız istiyorsa onu yapın efenimBen imansizim ama mevlanayi cok severim. Simdi bu durumda ben konudaki esprilere dahil olup begenebilir miyim yoksa oturdugum yerden ego kasmaya devam mi? Hangi gruptayim ben simdi
Yoo iman edelim dediniz. Ayrıca saygı duymak zorunda da değiliz yahu. Bu saygı duyarı beni benden alıyor.Ne alaka yaaa ben sadece saygı duyalım dedim ne alakaaa
Sen çekirdek çitleyip yorumları okuyacaksın.Ben imansizim ama mevlanayi cok severim. Simdi bu durumda ben konudaki esprilere dahil olup begenebilir miyim yoksa oturdugum yerden ego kasmaya devam mi? Hangi gruptayim ben simdi
İyi duymayın efenim nasıl istersenizYoo iman edelim dediniz. Ayrıca saygı duymak zorunda da değiliz yahu. Bu saygı duyarı beni benden alıyor.
Mevlanaya deği mevlananın gösterdiği yola Rabbe imandan bahsettim ben Neyse ben kendimi anlatamıyorum siz bildiğiniz gibi takılınYoo iman edelim dediniz. Ayrıca saygı duymak zorunda da değiliz yahu. Bu saygı duyarı beni benden alıyor.
Heh şimdi oldu.İyi duymayın efenim nasıl isterseniz
Saygı duyan duyar duymayan duymaz tabii ki eyvallah da, biraz önce söylediğim Mesnevi' de ki hikayeleri okudun mu gerçekten?İyi duymayın efenim nasıl isterseniz
O kısım da sizi ilgilendirmez ki. İster iman ederiz, ister etmeyiz, ister saygı duyarız, ister duymayız. Sizi ilgilendiren bir durum yok.Mevlanaya deği mevlananın gösterdiği yola Rabbe imandan bahsettim ben Neyse ben kendimi anlatamıyorum siz bildiğiniz gibi takılın
Saygı duyan duyar duymayan duymaz tabii ki eyvallah da, biraz önce söylediğim Mesnevi' de ki hikayeleri okudun mu ge
En guzelini sen yapiyosun vallaSen çekirdek çitleyip yorumları okuyacaksın.Bak mesela ben edebiyatçıyım, inanıyorum, Mevlânâ'yı da severim, (etli ekmek türü olan Mevlana da şahanedir bu arada fırsatını bulan yesin) yorumları okuyup kahve içiyorum. Şimdi Mevlana mı tartışayım kimle yani meh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?