Merhabalar kizlar. Belki yasadiklarim cogu insana göre dert değil biliyorum. Iki bucuk ay falan oldu 2 yıllik bir iliskim biteli. 2 bucuk aydir sessizdeyim hep aramisti nasılsın napiosun diye konusmayalim dedim cunku daha çok acı çekiyordum. Sanki kendini bana unutturmamaya çalışıyordu. Ben burdayim demeye calisiyordu. O ayrilmsti. Gizli face actigini, gizli resim dosyasi sildigini, ve kızla resmini gorup yine cabaladiktan sonra bi tartismada bogazima saldirmasiyla bu iliskiye noktami koyup sessizlige büründum cekilip gittim hayatindan..bu iliski ilkimdi herseyimin ilki tum en güzel ve en beter duygularimin ilki. Kac gündür rüyamda gormeye basladim sosyal ağlardan sürekli takip halindeyim bole. Bakıyorum netmis. Onunla olmak asla istemiyorum suan gelse bazi seyleri özlüyorum yasadigimiz şeyleri ama onu istemiyorum cok aci birakti bnde cok yara gururumu ezdi bir suru seyler iste. Dert degil belki ama yazmk istedim yazip birilerine anlatmak icim sanki ölü bir insan gibi. Herseyim sökülüp alinmis. Bu kadar severkn niye bukadar aci birakti bnde. Annem geçenlerde son sozunude soyledi onunla bi daha asla olmani istemiyorum annelik sütümu helal etmm dedi. bu lafin uzerine neden hala aklima gelir ki o. Onu istemiyorum. Biri söküp alsin icimden.