• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazıp rahatlamak istedim

Kendimi senin yerine koydum da cidden zor olmamali. Bence sosyal aglardan kontrol etmemeye calis ve insallah bir gün icindeki o ates söner
Insallah canim insanlar ölüm acilarini bile unutuyor aslında unutmuyor da ilk gunki gibi olmuyor umarim buda öyle olucak.

Cok guzel yazmışsıniz teşekkür ederim. Haklisiniz hersey elbette gecicek geciyorda yavas yavas.. iki bucuk ay olcak nerdeyse ilk gunki gibi degil. Ama hani bazen olurya boyle ağlamak geliyor icimden neden olmadiki diyorum ben onu cok saf sevdim cok temiz ..bekledim..hatalarini affettim.. sirf onu sevdigim icin. Ama o bana son kavgamizda eskisi gibi degil duygularim sana dedi ve gitti. Itiraz etmedim sanirim tek taraflı cabalamktan yoruldum bnde.

çok temiz, saf sevmesen bu kadar yaralı olmazdın zaten. İnsanlar yaptıklarının karşılığını görmeyince daha da üzülüyor, yorgunluktan çok kırgınlıktır hissettiklerin.

2 buçuk ay kısa bi süre. ''Neden bu başıma geldi, ben sadece beni sevsin istemiştim, ona o kadar katlandım'' gibi cümlelerin aklına gelmesi, kendini kötü hissetmen çok normal. Aradan biraz daha zaman geçse bile arada bir yaşadıklarının aklına gelmesi, hatta onu özlemen bile normal(hastalık derecesinde olmadığı sürece).

Ama önemli olan yaptığın hatalardan, çektiğin sıkıntılardan çıkarabileceğin dersler. Kimsenin yolu engelsiz olmuyor malesef:KK55:

Kendimi senin yerine koyabiliyorum.
Yaşadıklarına çok benzer şeyler yaşayarak, iki buçuk yıllık ilişkimi bitirdim ben de.
Biteli de 2 sene oluyor.
İlk zamanlar gerçekten çok zor.
Benim de ilkimdi o.

Hiç unutamam, hiç atlatamam sanıyordum.
Ama şimdi öyle arada sırada aklıma geliyor.
Acıtmıyor ama canımı.

İçini dökmekle de iyi yapmışsın. Anlattıkça azalır dertler.
Zamanla unutuuğunu göreceksin. "Böyle bir adam için, boş yere ne çok acı çektim" diyeceksin

Aynı acıyı yaşıyorum:KK61:...çok zor ... Her şeyi ilk defa yaşadığım güvendiğim inandığım adam 4 sene sonunda çöp gibi attı beni..:KK14: şimdi gönlünü eğliyor ben burda bin parçayım. ..:mad:

çok temiz, saf sevmesen bu kadar yaralı olmazdın zaten. İnsanlar yaptıklarının karşılığını görmeyince daha da üzülüyor, yorgunluktan çok kırgınlıktır hissettiklerin.

2 buçuk ay kısa bi süre. ''Neden bu başıma geldi, ben sadece beni sevsin istemiştim, ona o kadar katlandım'' gibi cümlelerin aklına gelmesi, kendini kötü hissetmen çok normal. Aradan biraz daha zaman geçse bile arada bir yaşadıklarının aklına gelmesi, hatta onu özlemen bile normal(hastalık derecesinde olmadığı sürece).

Ama önemli olan yaptığın hatalardan, çektiğin sıkıntılardan çıkarabileceğin dersler. Kimsenin yolu engelsiz olmuyor malesef:KK55:
Haklisiniz hepimizin hayatında mutlaka puruzler var. Hastalik derecesine getirmemeye çalışıyorum. Mesela bazen birsey bi sarki bi yer onu hatırlatıyor bana kacmak duymak istemiyorum ama nereye kadar. Simdi kendimce yeni taktik uyguladim beni acitsada o şarkıyı dinlicem yada oraya gitcem. Çünkü korkularimdan kacmicam üzerine yurucem ki alisiyim ve gecip bitsin.. umarim doğru düşünüyorum:KK73::KK45:

Kendimi senin yerine koyabiliyorum.
Yaşadıklarına çok benzer şeyler yaşayarak, iki buçuk yıllık ilişkimi bitirdim ben de.
Biteli de 2 sene oluyor.
İlk zamanlar gerçekten çok zor.
Benim de ilkimdi o.

Hiç unutamam, hiç atlatamam sanıyordum.
Ama şimdi öyle arada sırada aklıma geliyor.
Acıtmıyor ama canımı.

İçini dökmekle de iyi yapmışsın. Anlattıkça azalır dertler.
Zamanla unutuuğunu göreceksin. "Böyle bir adam için, boş yere ne çok acı çektim" diyeceksin
Ayni duygulari yasiyor musuz sizinlede. Haklisiniz mesela ilk gunler asla kimseyi alamam hayatima illa o olcak başka kimseyi öpüp sarilamam sevgili olarak düşünemem diyordum ama simdi oyle düşünmüyorum karsima ilerleyen zamanlarda biri cikarsa sans vermek istiyorum. Ben onu degil o beni katbetti:KK55:

Aynı acıyı yaşıyorum:KK61:...çok zor ... Her şeyi ilk defa yaşadığım güvendiğim inandığım adam 4 sene sonunda çöp gibi attı beni..:KK14: şimdi gönlünü eğliyor ben burda bin parçayım. ..:mad:
Canimm eger o gönlünü eglendiriyorsa sen neden oturup ağlıyorsun ki. Kendini bin parca ediyorsun inanki degmiyo günlerce yemek yemedim uyurken uyanir ken hergun her dkka agladim ama onun unrunda mi. kendimizi sevelm birazda kndimizi düşünelim.

Ben çok hassas bi yapıya sahibim şu an bile ilaçlarla ayaktayim. .. çok kötü durumdayım. .toparlanmaya çalışıyorum ama yikiliyorum hep... Bu hafta ya da haftaya dava olabilir düşündükçe boğuluyorum

Ben çok hassas bi yapıya sahibim şu an bile ilaçlarla ayaktayim. .. çok kötü durumdayım. .toparlanmaya çalışıyorum ama yikiliyorum hep... Bu hafta ya da haftaya dava olabilir düşündükçe boğuluyorum
Hikayenizi okudum ve cok üzüldüm. Evlilik ne kadar zor birsey anlam veremiyorum ya. Yeri geldi mi bn sevgiliyken bile tahammul edemiyordum sorumsuzluguna herseyine. Allah yardımcımız olsun güçlü olun lütfen size bu kadar hakaret eden bi insan icin agladiginiz yeter.

Her an ağlayarak dua ediyorum bu acı bitsin diye :KK43: Insan kabullenemiyor dayanamıyor

Back
X