yazistigim biri var, bana arkadascami bakiyor yoksa sevgili olma niyetimi var?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,

benim 4 gündür facebookda yazistigim biri var, bu kisi bizim cevreden biri sadece görünüsten tanidigim biriydi. Bir erkek nerden belli eder bir bayani arkadascami istedigini yada sevgili olarak gibimi? Nereden kendini ele verir? Bana misal sordu neler yaparim ne isle mesgulüm vs. ben yazmiyorum kendisi yaziyor bana hep hal hatir soruyo. Lütfen yardim edin fikir verin neler sorarsa neler konusursak anlasilir beni daha yakin tanimak istedigini?

Kadinlardan hoslanan erkeklerin %90'i bi kadina zaten arkadasca yaklasmaz. Ilgi duymadigi kadinla vakit kaybetmez. Sinyal versen sen istedigin kadar iler gider. Seninle konusurken "kardesim, kanki, bacim" falan demiyorsa, surekli konusmaya muhabbet etmeye calisiyorsa ilgi duyuyordur.

Kadinlardan hoslanan erkeklerin %90'i bi kadina zaten arkadasca yaklasmaz. Ilgi duymadigi kadinla vakit kaybetmez. Sinyal versen sen istedigin kadar iler gider. Seninle konusurken "kardesim, kanki, bacim" falan demiyorsa, surekli konusmaya muhabbet etmeye calisiyorsa ilgi duyuyordur.

yok o kelimeleri hic kullanmadi bana karsi, hep yaziyor. Tamam saatlerce yazismiyoz ama genelde napiyosn falan diye soruyo ben yazmasam ona. Görüstükte kisa süreligine ayak üstü denk geldk. Cok memnun oldm geldigine dedi ama yinede emin degilim neden derseniz bu eskiden benim arkadasimi sorusturmus. Benimlede tesadüfen yazismaya basladi ama ilk yazismalarinda o ilgilendigi bayanin akrabasi olup olmadiigmi sordu sayiliriz dedim. beni arkadas olarak ekledi vs.vs. ama bilior o baynain erkek arkadasi oldugunu acaba ona yakinlasmak icinmi beni secti kurban olarak yoksa cidden banami ilgi duyuyor anlamis degilim :(

Son düzenleme:
evet o bayandan haberdar olabilmek icin eklemistir basima geldi.hatta ben aralarini yapmaya calismistim.kizin sevgilisi oldugu ortaya cikinca da beyfendi bana 'aslinda konusurken anladimki o bir hevesmiş sana asik oldum' demisti.hani bende malim sanki atliycam direk. hayir demistim.
eger bi erkek bi kizdan coook hoslaniyorsa eninde sonunda duygularini acar. sevdigini soyler.zorlamamali bence.arkadas gibi ne cok yakin ne cok uzak davranmali.

Back
X