Yazla beraber gelenler

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
103
Yine ben yine ben kızlar yaz kapıda. Ve hepimizin sorunu olan ve ilk sırasını asla kaptirmayan tek şey fit kalmak. Özellikle de yaz aylarında. Aslında hic bir sorunum yok ama sinir bozucu ufak minik ayva bi göbeğim var. Göbek dediğim yağ değil. Hafif şişkinlik gibi. Bende isterdim yiyip yiyip karnım düz kalsın ama olur mu. İlla şişecek o göbek. Benim bu şişkinliği yok etmem için ne yapmam lazım. Öneriler gelmeden buraya ekleyeyim uzun yıllar Taekwondo yaptım. Siyah kuşakta bıraktım devam etmedim. Yani vücut yapım hafif kaslı, günlük olarak evde egzersiz yapıyorum . Buna rağmen o şirin patates göbekcik hep benimle :)) onereceginiz neler var spor dışında ?

Vallahi zayıfım ama o göbek orada bâki..
Ben eritemedim, ümidi kestim..

Bu göbek herkesin sorunu sadece göbek çıkınca çok abes geliyor insana rahatsız ediyor ben mekik çekiyorum beyaz ekmek yemiyorum kepekli buğdaylı çavdar li falan yiyorum günlük 3 4 litre su içiyorum

Vallahi zayıfım ama o göbek orada bâki..
Ben eritemedim, ümidi kestim..
Arkadaş bu neden bizlerde ya. Valla artık sinir olmaya başladım ben . Hayır söyle olsa gt göbek eşit olsa hiç takmam ama popom çok tatlış ama göbek azcık sisince bi garip görünüyor

Bu göbek herkesin sorunu sadece göbek çıkınca çok abes geliyor insana rahatsız ediyor ben mekik çekiyorum beyaz ekmek yemiyorum kepekli buğdaylı çavdar li falan yiyorum günlük 3 4 litre su içiyorum
Bende şu içiyorum bol bol. Yatmadan önce 20 dk bolgesel egzersiz üstüne 2 bardak su . Ama yinede resmen inatla orda duruyor. Hayır aslında seviyorum göbeğim ı ama tatil planları yapıyoruz o göbek kısa süre içinde olsa gitse çok mükemmel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…