arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum,kayınvalidelerin yazlığı var yazın arada gidip geliyoruz eşim orayı çok seviyor çünkü, ben sıkılsamda fazla ses çıkarmıyorum çünkü allahtan orda arkadaşlarım var beraber takılabiliyoruz fakat ne zaman gitsek deniz krizi yaşanıyor...ben emanet çocuk sevmem yanımda Allah korusun boğulur falan kayınvalide görümcemin ortanca kızınıda takmaya çalışıyor peşime benim kızım zaten 4 yaşında görümcemin kızıda 7 yaşında ben hangisine bakayım...böyle söyleyincede surat yapılıyor sanki ben çocuğu sevmiyormuşum gibi sonuçta almıyorum tabii yanıma ama o gün muhakkak tatsızlık çıkıyor.sizce ne yapmam lazım bakın yaz geldi gene ve sırf bu yüzden yazlığa gitmek istemiyorum...görümcen neden götürmüyo çocuğunu denize diye sormayın hiç ben sordum çünkü ben sevmiyorum denizi sizle gelsin nolcak diyor
eşimin yanındada ısrar ettikleri için eşim alalım diyor ben yok emanet çocuk almam diyorum bu sefer biz sıkıntı yaşıyoruz .eşim bana inadından demiyor ama çok sever yeğenlerini onlarda gelsin istiyor ama çocukların peşinde canı çıkan ben olucam haberi yok...yardım edin yaaa:a015: