gitmeden önce konuş eğer yine böle olcaksa ben hiç gelmim sen tek git de yaz gelcek diye sırf büyüzden istemiyorum de sevmediğinden diil neden olduğunuda anlat bakalım nedicek...
ya arkadaşım
dünden beri kayinvaldeni görümceni eltini şikayet ediyorsun burda
birde onlarlan gidip bir yazlıkta tatilmi yapıyorsun?
bukadar sorunun var onlarla nasıl birarada tatil yapiyorsun şaştım kaldım açıkcası
kız bu iyi fikir onun peşine takayım ben yeğenini hakılısın o baksın birazda bakalım nolcakdelikafaduldeno sıcakta koştursun ahahaha:))tatile gidiyoruz ayrıca yani bütün yaz orda değiliz allahtanbak işte gene ailemi ezdirmem onlar başımın tacı tribinde bi koca daha...
canım otur açıkla denizden bişey anlmadığını korktuğunu çocuğun yaşının daha küçük olduğunu her saniye aklınnı onda kaldığını 2 küçük çocuklar uğraşmanın zor olduğunu..
ama illa gelsin diyorsa eşinin bi zahmet seni kendi çocuğunla ilgilenirken onun da yeğeniyle ilgilenmesi gerektiğini anlat...
ha işine gelmiyor mu?
iyi ben de denize gitmem madem illa ki yeğinini de alıcaz...
ozaman 10 gün annenlerde kalırız sonra beni tatile götürürsün..
çünkü ben denizi seviyorum...
ya kardeşinle annenele konuş...
girmeseniz bile biriniz< gelin göz kulak olun biz ikisini birden idare edemiyoruz zaten ben totomel kadar dikkatli değilim oda çocuklarla uğraşmaktan denizden bişey anlamıyor.. ya da artık her denize gidişimizde çocukları da ardımıza takmaya çalışmayın desin...
ama tatilde ısrar et...
hala tavırları sürüyor baktın... sen gitme eşinin peşine tak o tek gitsin yieğenleriyle 2-3 gün çocuk pğeşinde koşmaktan bıkıp istemeyecektir o da...
canım bence, direk kayınvalden ve görümcenle konuş..o çocuğun başına bişi gelirse ,boğulur diye korkuyorum de yoksa sevmediğimden değil de..Allah korusun başına bişi gelse senden bilinir bakmadın dikkat etmedin olur..zaten küçükmüş oda ...ben olsam bende götürmem cesaret edemem aklı başında değilki çocuğun birde kendi çocuğun var..dışarda gezme falan olsa hadi neyse ama denize gidiyorsunuz ...görümcende çok rahat anlaşılan ben kimseye güvenip özellikle denize ben olmadan yollayamam..
.
totomel;
hem eltini, hem görümceni, hem de kayınvalideni sevmiyorsun.
hepsi çok kötü insanlar.
sana etmedikleri eziyet kalmıyor.
sen bir de her sene onların peşine takılıp yazlığa gidiyorsun.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???[/anladım ben senin demek istediğini canım ama ben onlarla şu an küs değilim yazlıktada ev zaten 3 katlı herkesin kendine ait yeri var ve eşim çok istediği için onu üzmemek için gidiyorum yemek saati hariç birbirimizi fazla görmüyoruz zatenben alıp kızı arkadaşlarıma falan gidiyorum yada denizde oluyoruz ama bana kalsa ben hiç gitmiycem ama eşimin bu hayatta gitmekten en çok haz aldığı yer orası çok sever şimdi annen bana şunu bunu yapıyor ben gitmiycem desem o üzülecek ben kıyamıyorum hiç eşime zaten o elinden geldiğince hoş tutar beni aman yazlıktada üzülmesin rahat etsin diye sadece yazlıkta şu deniz problem oluyo okadar normalde çok yanaşmıyoruz zaten birbirimize herkes kendi havasında daha öncedende söyledim en son kavgadan sonra herkes kendi halinde bi görümcem böyle pürüzler yaratıyor ama arkadaşların verdiği yanıtlardan ben ne yapmam gerektiğini daha iyi anladım öptm seni:1rolleyes:
mutlaka anlamışındır ne demek istediğimi çünkü gayet açık yazdım zaten.
ben bu kadar nefret etsem birilerinden ümüğümü sıksalar gene gitmem.
aynı evin içinde nefes aldıklarını bilmem benim rahatsız olmama yeter de artar bile.
tabi elti, görümce, kayınvalide sizin sonuçta; nasıl isterseniz öyle davranırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?