Yazlığa gitmek istemiyorum

totomel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
153
1
0
İstanbul
arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum,kayınvalidelerin yazlığı var yazın arada gidip geliyoruz eşim orayı çok seviyor çünkü, ben sıkılsamda fazla ses çıkarmıyorum çünkü allahtan orda arkadaşlarım var beraber takılabiliyoruz fakat ne zaman gitsek deniz krizi yaşanıyor...ben emanet çocuk sevmem yanımda Allah korusun boğulur falan kayınvalide görümcemin ortanca kızınıda takmaya çalışıyor peşime benim kızım zaten 4 yaşında görümcemin kızıda 7 yaşında ben hangisine bakayım...böyle söyleyincede surat yapılıyor sanki ben çocuğu sevmiyormuşum gibi sonuçta almıyorum tabii yanıma ama o gün muhakkak tatsızlık çıkıyor.sizce ne yapmam lazım bakın yaz geldi gene ve sırf bu yüzden yazlığa gitmek istemiyorum...görümcen neden götürmüyo çocuğunu denize diye sormayın hiç ben sordum çünkü ben sevmiyorum denizi sizle gelsin nolcak diyor eşimin yanındada ısrar ettikleri için eşim alalım diyor ben yok emanet çocuk almam diyorum bu sefer biz sıkıntı yaşıyoruz .eşim bana inadından demiyor ama çok sever yeğenlerini onlarda gelsin istiyor ama çocukların peşinde canı çıkan ben olucam haberi yok...yardım edin yaaa:a015:

gitmeden önce konuş eğer yine böle olcaksa ben hiç gelmim sen tek git de yaz gelcek diye sırf büyüzden istemiyorum de sevmediğinden diil neden olduğunuda anlat bakalım nedicek...

gitmeden önce konuş eğer yine böle olcaksa ben hiç gelmim sen tek git de yaz gelcek diye sırf büyüzden istemiyorum de sevmediğinden diil neden olduğunuda anlat bakalım nedicek...

tavsiyeni deneyeceğim işe yararsa yazarım canım sağol ya kaydirigubbakcemile5

bak işte gene ailemi ezdirmem onlar başımın tacı tribinde bi koca daha...

canım otur açıkla denizden bişey anlmadığını korktuğunu çocuğun yaşının daha küçük olduğunu her saniye aklınnı onda kaldığını 2 küçük çocuklar uğraşmanın zor olduğunu..
ama illa gelsin diyorsa eşinin bi zahmet seni kendi çocuğunla ilgilenirken onun da yeğeniyle ilgilenmesi gerektiğini anlat...

ha işine gelmiyor mu?
iyi ben de denize gitmem madem illa ki yeğinini de alıcaz...
ozaman 10 gün annenlerde kalırız sonra beni tatile götürürsün..
çünkü ben denizi seviyorum...
ya kardeşinle annenele konuş...
girmeseniz bile biriniz< gelin göz kulak olun biz ikisini birden idare edemiyoruz zaten ben totomel kadar dikkatli değilim oda çocuklarla uğraşmaktan denizden bişey anlamıyor.. ya da artık her denize gidişimizde çocukları da ardımıza takmaya çalışmayın desin...

ama tatilde ısrar et...
hala tavırları sürüyor baktın... sen gitme eşinin peşine tak o tek gitsin yieğenleriyle 2-3 gün çocuk pğeşinde koşmaktan bıkıp istemeyecektir o da...

ya arkadaşım
dünden beri kayinvaldeni görümceni eltini şikayet ediyorsun burda
birde onlarlan gidip bir yazlıkta tatilmi yapıyorsun?
bukadar sorunun var onlarla nasıl birarada tatil yapiyorsun şaştım kaldım açıkcası

canım bence, direk kayınvalden ve görümcenle konuş..o çocuğun başına bişi gelirse ,boğulur diye korkuyorum de yoksa sevmediğimden değil de..Allah korusun başına bişi gelse senden bilinir bakmadın dikkat etmedin olur..zaten küçükmüş oda ...ben olsam bende götürmem cesaret edemem aklı başında değilki çocuğun birde kendi çocuğun var..dışarda gezme falan olsa hadi neyse ama denize gidiyorsunuz ...görümcende çok rahat anlaşılan ben kimseye güvenip özellikle denize ben olmadan yollayamam..
.

kız bu iyi fikir onun peşine takayım ben yeğenini hakılısın o baksın birazda bakalım nolcakdelikafaduldeno sıcakta koştursun ahahaha:))tatile gidiyoruz ayrıca yani bütün yaz orda değiliz allahtan

totomel;
hem eltini, hem görümceni, hem de kayınvalideni sevmiyorsun.
hepsi çok kötü insanlar.
sana etmedikleri eziyet kalmıyor.
sen bir de her sene onların peşine takılıp yazlığa gidiyorsun.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???

ay sen ne diyorsun bu neki çok rahattır çokk:))eltim çocuğunu ona bırakmıştı bi kere işi var diye kadın gitti hopp arkasından geldi bana bıraktı çocuğu ben biz konuşmuyoruz onla çocuğunu bırakma şunun bana diyemeden sıvıştı, kocağım kucağına attı çocuğu gitti biz eltimleri aradık saatlerce gelsinler alsınlar diye çocuk ağlıyo cıyak cıyak, alışık değil tabii bize...emanete bile gözkulak olmayan kendi çocuğunada olmaz anam:roflol:

ya hakketten totomel dünden beri bende açtığın konuları okuyorumda hep onlardamı problem demekten kendimi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…