Merhaba arkadaşlar..
Hemen konuya giriyorum, arsa alıp istediğim gibi yazlık yaptırmak istiyorum..Balıkesir ve dikili arasında çok kararsız kaldımolumlu ve olumsuz yorumlar var.
Bir kez alıp yaptıracağım için pişman olmak istemiyorum..
Beklentilerim çok yüksek değil aslında..
1.deniz dalgasız ve temiz olsun.
2. Doğası havası temiz olsun.
İlle denize çok yakın olması şart değil..en azından alışveriş yapabileceğim bi 15 20 dakika araç mesafesinde merkezi olursa iyi olur..
Çok rica ediyorum.. oralar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
Gerçekten işin içinden çıkamadım
çok güzel bir yer ama suyu buzz gibiSarımsaklı’yı tavsiye ederim çok güzel
SArımsaklı, cunda, ayvalıkMerhaba arkadaşlar..
Hemen konuya giriyorum, arsa alıp istediğim gibi yazlık yaptırmak istiyorum..Balıkesir ve dikili arasında çok kararsız kaldımolumlu ve olumsuz yorumlar var.
Bir kez alıp yaptıracağım için pişman olmak istemiyorum..
Beklentilerim çok yüksek değil aslında..
1.deniz dalgasız ve temiz olsun.
2. Doğası havası temiz olsun.
İlle denize çok yakın olması şart değil..en azından alışveriş yapabileceğim bi 15 20 dakika araç mesafesinde merkezi olursa iyi olur..
Çok rica ediyorum.. oralar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
Gerçekten işin içinden çıkamadım
Temmuz ayında o kadar soğuk olmuyor sankiçok güzel bir yer ama suyu buzz gibi
Sarımsaklıya eylül ayında çok gittim plajı sakin ve güzeldi..ama temmuz ve ağustosta aşırı kalabalık oluyormuş..ben biraz daha sakin koylar olursa daha iyi olurSarımsaklı’yı tavsiye ederim çok güzel
Sarımsaklıya eylül ayında çok gittim plajı sakin ve güzeldi..ama temmuz ve ağustosta aşırı kalabalık oluyormuş..ben biraz daha sakin koylar olursa daha iyi olur
Ya uzun zaman olmuş sizi görmeyeli..nickinizi görünce çok sevindimdeniz dalgasız deyince kaldım
dikili diyeyim o zaman
yoksa gömeç civarını önerecektim ama rüzgar çılgın deniz hırçın oralarda
Kaz dağları karşısı
O zaman önerirmisiniz ordan arsa almayı? Çünkü tam bende öyle sakin koy istiyorumsarımsaklı vs çok kalabalık kozmopolit
biz karaağaç beldesine takılıyoruz bir kaç yıldır
nispeten sessiz sakin
hatta bir koy bulduk medeniyetten uzak
ne büfesi var ne tuvaleti o akdar boş
iskelesi soyunma kabini duşu var sadece ama orası dahi haftasonu çokkkk kalabalık oluyor
mümkün mertebe küçük koylara bakın bilinen yerler git gide kalabalıklaşıyor şehirler gibi
Biraz bütçeyi aşarKuşadası
Ya uzun zaman olmuş sizi görmeyeli..nickinizi görünce çok sevindimaslında badavut çok öneriliyor fakat sit alanı..
Evet pandemiden önceki yıl gittim o sene ne olduysa aşırı buz gibiydi şaşırmıştıkçok güzel bir yer ama suyu buzz gibi
O zaman önerirmisiniz ordan arsa almayı? Çünkü tam bende öyle sakin koy istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?