- Konu Sahibi pinktomato
-
hepsi çok güzel canım.bunları bulmak şu sıralar çok kolay,şöyle bir kadıköye ya da taksime gidersen çeşit çeşit görürsün
En sağdaki fotoğrafta sarı olan topuklu mükemmel
Bu yazın modası da ayrıca renkli modeller sarı çok uygun tavsiye ederim.
İnternetten ayakkabı almayın tavsiye etmem her ayakkabının kalıbı bir değildir.
çok güzeller,bayılıyorum böyle ayakkabılara ama ben topuklu giyemiyorum,
yürüyemiyorum,ayaklarım acıyor,bileğim ağrıyor üztelik boyumda kısa,
nasıl alışabilirim bunları giymeye
çok güzeller,bayılıyorum böyle ayakkabılara ama ben topuklu giyemiyorum,
yürüyemiyorum,ayaklarım acıyor,bileğim ağrıyor üztelik boyumda kısa,
nasıl alışabilirim bunları giymeye
canım topuklu ayakkabıda ayağının ön kısmıyla topuğunun arasındaki eğim ne kadar azsa o kadar çok rahat edersin,topuklu olarak dolgu topuk tercih edebilirsin, bu tarz modellerde de rahatlık açısından topuğun ince olmaması,dediğim gibi mesela platform tabanla topuk arasının çok eğimli yani çok dik olmaması gerekli..
ben de mesela christian louboutin ayakkabılara bayılıyorum nefisss ayakkabılar fakat çok ince topuklu -sanki kalın topuklu olsa bile alabilicem o ayrı-, elbette verilen o paraya göre çok rahat ettirir tahminimce
heels.com'a bakabilirsin canim cok model var..
türkiye distribütörleri var mı acaba :26:
bu yaz ayakkabı modasında bilekten bağlamalı,açık,platform ve kalın topuklu ayakkabılar (sandaletler) çok moda..
ben de almak istiyorum ama nereden veya hangi markadan alayım fikir verebilir misiniz kızlar?aranızda kullanan var mı?şık olsun ama rahat da olsun istiyorum..
bunlar netten bulduklarım?sizin fikriniz ne?:26:
birkaç örnek;
Eki Görüntüle 402397 Eki Görüntüle 402398 Eki Görüntüle 402399 Eki Görüntüle 402400 Eki Görüntüle 402401
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?