Yazlık Yeni Evimizin Sevincini Yaşayamamak

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
42
Kızlar merhaba...Yazlık almıştık.Ama sevincini yaşayamıyorum bile.Madde madde eşinden incileri sıralayayım:
1-Ramazanda gidemezmişiz.(Annesini teravihe her gün götüremeyeceği için.Halbuki ablası da aynı binada yaşıyor.)
2- Evdeki eskileri götürelim oturduğumuz eve yenisini alırız diyorum.Sen taksitle alırsın diyor.Zaten maaşımın çoğu krediye gidiyor.Yazlık için daha kuruş çıkarmadı kendisi.

3-Şu anda oturduğumuz evin üst katına çatı katı yapmak için acele ediyor.Ben yazları aldığımız yazlığa gitmek istedikće o da çatı için acele ediyor.
4-Annesi çatının yapımı hızlansın diye

Devamı...
Acele ettiriyor oğlunu çatı için.Yazın gitmemizi belli ki istemiyor.Tartıştık yine...Allah bana ne zaman daralsam yardım ediyor.Çünkü yazlığı çok uygun fiyata çok güzel yerden aldım.Ne yapmam lazım kızlar

Kızlar merhaba...Yazlık almıştık.Ama sevincini yaşayamıyorum bile.Madde madde eşinden incileri sıralayayım:
1-Ramazanda gidemezmişiz.(Annesini teravihe her gün götüremeyeceği için.Halbuki ablası da aynı binada yaşıyor.)
2- Evdeki eskileri götürelim oturduğumuz eve yenisini alırız diyorum.Sen taksitle alırsın diyor.Zaten maaşımın çoğu krediye gidiyor.Yazlık için daha kuruş çıkarmadı kendisi.

3-Şu anda oturduğumuz evin üst katına çatı katı yapmak için acele ediyor.Ben yazları aldığımız yazlığa gitmek istedikće o da çatı için acele ediyor.

he gitmeyecekseniz ne anlamı kalmış ki yazlığın.

Kışın daralıyorum.Yazları bari rahat edelim diye aldık.Ama illa pürüz çikarrmalari gerekiuor

Biz de yazlık alınca dolandırılmıştık sevinemedik, sizin de öyle bir şey sandım ama başkaymış.

Valla gidin çatır çatır yazın, dinlenin eğlenin, o da tamir yapsın yazın sıcağında :KK14:

Beni üzen hayatımızın tam ortasında başkalarının kararlarının olması.Bıktım vallahi.Kaynana ve görümcelerle anne kuzusu damarlara Allah akıl fikir versin.

O annesini götürmek için ve çatısı için bence evinde kalabilir.Siz kendi anneniz babanız kardeşiniz kuzenleriniz artık kimi isterseniz birini bi kaçını hatta gönlünüze göre hepsini bile alıp gidebilirsiniz.Fotoğraflarda çekilin gelince gösterirsiniz.Başkada bişeyden anlamazlar sanıyorumki.

Zaten yazlik için kuruş cikarmamis .Ee çok saol hayatım yukumu hafifletip kredide oduyorsun tatile ekstradan parada vermeyip yazligimzda keyifli vakit geciririz demek yerine bunları yapıyorsa hiç takmayin ve boşuna yorgunlugunu za yorgunluk katıp catiymis falan ugrasmayin arkadslarnda dediği gibi kendiniz gidin. .

Siz giderseniz oda arkanızdan gelecektir kendi annenizide alıp gidin çalışıyorsanız tatili hak ediyorsunuz

Siz giderseniz oda arkanızdan gelecektir kendi annenizide alıp gidin çalışıyorsanız tatili hak ediyorsunuz

ben olsam bir yatak döşek iki minder atıp eve yine giderdim gidin sizde

Bu ne ya eskiden insanlar evlenince ayirirlardi herseyi bir bayramda seyranda telefon açmak ziyaret başka bişey yoktu.şimdi dipdibe ler evlilikten soguyorum resmen

bizde genelde babalar çalıştığı için anne çocuklarıyla yapar tatilini,köye gider-arkadaşla yazlığa gider falan
çok da normal karşılanır
madem paşa gönlü gelmek istemiyo,siz gidin,hatta bedava yazlık diye ikna edin bi iki kuzeninizi,bakın nasıl keyifle geçecek yaz...

Bu ne ya eskiden insanlar evlenince ayirirlardi herseyi bir bayramda seyranda telefon açmak ziyaret başka bişey yoktu.şimdi dipdibe ler evlilikten soguyorum resmen
Hem de ne dip dibe...Tuvalete bile izin isteyecek kadar.Evlenince oğulları daha kıymetli oluyor.

bizde genelde babalar çalıştığı için anne çocuklarıyla yapar tatilini,köye gider-arkadaşla yazlığa gider falan
çok da normal karşılanır
madem paşa gönlü gelmek istemiyo,siz gidin,hatta bedava yazlık diye ikna edin bi iki kuzeninizi,bakın nasıl keyifle geçecek yaz...
Evet yazlığımin keyfini çıkaracağım ben de anacığımla...

X