Öncelikle 1 senedir görüşüp yemeğe dahi çıkmadığınız kişiyle gerçek bir ilişki yaşamıyormuşsunuz bitmesi üzülecek bir durum değil.
Çevrenizde sizi birileriyle tanıştırmayı teklif edecek kimse yok mu ? Eş dost
Yok..İsteyenler söyleyenler oldu ama bn tanımak istemedim. Çünkü şartlar uymadı kimine de bir şey hissetmedim.Öncelikle 1 senedir görüşüp yemeğe dahi çıkmadığınız kişiyle gerçek bir ilişki yaşamıyormuşsunuz bitmesi üzülecek bir durum değil.
Çevrenizde sizi birileriyle tanıştırmayı teklif edecek kimse yok mu ? Eş dost ortamında tanışacak birileri
Çok dua ediyor ölmeden göreyim çocuklarını diyor. Benden sonra tek kalma diyor.. ama olmuyor arkadaşım yok ..Kesmeyin lütfen ümidinizi.Sahıs agır cimriymis ve takdir ettim sizi uygun yerde birakmayi bilmişsiniz.Allah o ilgilendiginiz hasta annenizin duasiyla sizi cok daha iyileriyle karsilastiracak insallah
Ne güzel dua ettin.Yollarınızda çiçekler açsın, kıymet bilenle karşılaştırsın hayat sizi. Eğitimli birçok kadın 30’larında ve bekar. Hayattan bu kadar ümidinizi kesmeyin. Kendinizi değer bilmeyenlerle harcayacağınıza dimdik olun, doğru sizi bulur.
Normal hayatıma devam edeceğim mecbur..Yazmasın
Sen yeni aşklara yelken aç güzellik
Aslında işin sırrı kafaya çok takmamakta takma kafana hayatını yaşa
Bu hayatta herşey nasip kısmet.. evlenip bosanmaktansa ilişkilerin bu şekilde bitmesi daha iyi.. tabiki hayal kırıklıkları insanı çok yoruyor çok iyi anlıyorum.. ama buda geçecek.. hayat kendini sevince güzelÖnceki konularımda bahsetmiştim. 1 yıla yakın görüştüğüm biri vardı. Bir yemeğe dahi götürmedi.
Yıllık izindeyken bitirdiğimi söyledim.
O da üzgün olduğunu suçlunun kendisi olduğunu söyledi . On günü geçmiştir yazmadı.
Seviyorsa yazardı , gelirdi bırakmazdı ewet..
Neden böyleler ?
Neden ben yanılıyorum her zaman. Yaş 36 ve ben hala yalnızım.
Hasta annemle ilgileniyorum . Dışarı bile çıkasım yok soğudum her şeyden. Galiba bunalıma girdim. Hayat gayem tükenmiş gibi..
Sanırım kimse girmeyecek hayatıma ve ben bu yolu yalnız yürüyeceğim. Çocuğum olsun çok isterdim. Çok seviyorum bebekleri.. nasip değilmiş kızlar..
Hasta anneciginizle ilgileniyormuşsunuz, ne güzel bir kalbiniz vardır sizin. Allah kalbinize uygun baska güzel bir kalp nasip etsin inşallah tez vakitte. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, daha gençsiniz. Evlenirsinizde, çocukta yaparsınız Allahın izniyle.Önceki konularımda bahsetmiştim. 1 yıla yakın görüştüğüm biri vardı. Bir yemeğe dahi götürmedi.
Yıllık izindeyken bitirdiğimi söyledim.
O da üzgün olduğunu suçlunun kendisi olduğunu söyledi . On günü geçmiştir yazmadı.
Seviyorsa yazardı , gelirdi bırakmazdı ewet..
Neden böyleler ?
Neden ben yanılıyorum her zaman. Yaş 36 ve ben hala yalnızım.
Hasta annemle ilgileniyorum . Dışarı bile çıkasım yok soğudum her şeyden. Galiba bunalıma girdim. Hayat gayem tükenmiş gibi..
Sanırım kimse girmeyecek hayatıma ve ben bu yolu yalnız yürüyeceğim. Çocuğum olsun çok isterdim. Çok seviyorum bebekleri.. nasip değilmiş kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?