Yazmadı..

Duham5335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
325
-199
53
39
Önceki konularımda bahsetmiştim. 1 yıla yakın görüştüğüm biri vardı. Bir yemeğe dahi götürmedi.
Yıllık izindeyken bitirdiğimi söyledim.

O da üzgün olduğunu suçlunun kendisi olduğunu söyledi . On günü geçmiştir yazmadı.

Seviyorsa yazardı , gelirdi bırakmazdı ewet..

Neden böyleler ?

Neden ben yanılıyorum her zaman. Yaş 36 ve ben hala yalnızım.

Hasta annemle ilgileniyorum . Dışarı bile çıkasım yok soğudum her şeyden. Galiba bunalıma girdim. Hayat gayem tükenmiş gibi..

Sanırım kimse girmeyecek hayatıma ve ben bu yolu yalnız yürüyeceğim. Çocuğum olsun çok isterdim. Çok seviyorum bebekleri.. nasip değilmiş kızlar..

Öyle sevgili olmaz olsun zaten :KK14: ama yaşında bir sorun yok bence mutlaka karşına iyi biri çıkacaktır ama kendini bu şekilde karalara bağlarsan biraz zor.

Öncelikle 1 senedir görüşüp yemeğe dahi çıkmadığınız kişiyle gerçek bir ilişki yaşamıyormuşsunuz bitmesi üzülecek bir durum değil.
Çevrenizde sizi birileriyle tanıştırmayı teklif edecek kimse yok mu ? Eş dost

Öncelikle 1 senedir görüşüp yemeğe dahi çıkmadığınız kişiyle gerçek bir ilişki yaşamıyormuşsunuz bitmesi üzülecek bir durum değil.
Çevrenizde sizi birileriyle tanıştırmayı teklif edecek kimse yok mu ? Eş dost ortamında tanışacak birileri
Yok..İsteyenler söyleyenler oldu ama bn tanımak istemedim. Çünkü şartlar uymadı kimine de bir şey hissetmedim.

Durum bu canım. O kişi sevdiğini söylüyordu ewet haklısın demek ki gerçek değildi

Yollarınızda çiçekler açsın, kıymet bilenle karşılaştırsın hayat sizi. Eğitimli birçok kadın 30’larında ve bekar. Hayattan bu kadar ümidinizi kesmeyin. Kendinizi değer bilmeyenlerle harcayacağınıza dimdik olun, doğru sizi bulur.

Kesmeyin lütfen ümidinizi.Sahıs agır cimriymis ve takdir ettim sizi uygun yerde birakmayi bilmişsiniz.Allah o ilgilendiginiz hasta annenizin duasiyla sizi cok daha iyileriyle karsilastiracak insallah
Çok dua ediyor ölmeden göreyim çocuklarını diyor. Benden sonra tek kalma diyor.. ama olmuyor arkadaşım yok ..

Benim karşıma çıkmıyor ya da bn bu işleri beceremiyorum yani bn birini kendime aşık edeyim yok ben de..

Ne bilim öyle bu aralar çok daraldım . İşe başlayacağım yakında yorgunluk iyş geliyordu düşünmeye fırsatım olmuyordu.

Şimdi de bu düşünceler yoruyor beni :(

Detay ne ben okumadim bilmiyorum konuyu.

Yollarınızda çiçekler açsın, kıymet bilenle karşılaştırsın hayat sizi. Eğitimli birçok kadın 30’larında ve bekar. Hayattan bu kadar ümidinizi kesmeyin. Kendinizi değer bilmeyenlerle harcayacağınıza dimdik olun, doğru sizi bulur.
Ne güzel dua ettin.🌼 Senin de olmasını istediğin dilediklerin gerçek olsun..

Öyle arada geliyorlar bana arkadaşım bilmiyorum içim çok sıkılıyor.:(

Yazmasın

Sen yeni aşklara yelken aç güzellik

Aslında işin sırrı kafaya çok takmamakta takma kafana hayatını yaşa

1 yıl boyunca sızı bır kere bıle yemege goturmeyen bırıne verdıgınız zamanı baska bırsey ıcın harcasaydınız belkıde hayatınızın askıyla tanısırdınız
balık bastan kokar
olmayacagı bellı kısılere karsı olması gerekenden fazla sabır gosterır sankı son umudunuz oymus gıbı davranır beklersenız her zaman bu sonucla karsılasırsınız

hayatın tadını cıkarıp eglenmenıze baksanız hayatınızda sıze sadece deger veren ınsanlar olsa kendınıze mutlaka zaman ayırdıgınız bır aktıvıtenız veya bır kursunuz ne bıleyım sporunuz olsa ınanın hayatınız bambaska olur

Önceki konularımda bahsetmiştim. 1 yıla yakın görüştüğüm biri vardı. Bir yemeğe dahi götürmedi.

O da üzgün olduğunu suçlunun kendisi olduğunu söyledi . On günü geçmiştir yazmadı.

Neden böyleler ?

Hasta annemle ilgileniyorum . Dışarı bile çıkasım yok soğudum her şeyden. Galiba bunalıma girdim. Hayat gayem tükenmiş gibi..

Sanırım kimse girmeyecek hayatıma ve ben bu yolu yalnız yürüyeceğim. Çocuğum olsun çok isterdim. Çok seviyorum bebekleri.. nasip değilmiş kızlar..
Bu hayatta herşey nasip kısmet.. evlenip bosanmaktansa ilişkilerin bu şekilde bitmesi daha iyi.. tabiki hayal kırıklıkları insanı çok yoruyor çok iyi anlıyorum.. ama buda geçecek.. hayat kendini sevince güzel 💕

Neden böyleler ?

Hasta anneciginizle ilgileniyormuşsunuz, ne güzel bir kalbiniz vardır sizin. Allah kalbinize uygun baska güzel bir kalp nasip etsin inşallah tez vakitte. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, daha gençsiniz. Evlenirsinizde, çocukta yaparsınız Allahın izniyle.

aman ben de 6 ayımı heba ettim birisi için değmedi, kopuş o kopuş. yok yani. ben de bir daha ne zaman bir şeyler hissederim birine karşı hiç bilmiyorum. sanki kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor. gerçi ona da deli gibi aşık olmadım ama uzun zamandır hissetmediğim şeyler hissetmiştim. düzgün bir ilişki olmasını çok istedim ve çabaladım da ama olmadı işte, olası yokmuş ne yapalım. hayırlısını dilemek ve istemekten başka çare yok. allah annenize acil şifalar versin.

Back
X