- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
eşim götürdü canım mecburen zaten kalıcakları 2 gün fazla değil sıkıldılarda onlar gitti ben kaldım gidemiyoruz denmez şimdiNaptınız peki canım gitmedinizmi? gezmeye gideceği zaman sende vurursun lafı yarın iş yokmu senin erken kalkcam diyordun geçen gün diye...
sinir bir durum gerçekten,
eşiniz ne dedi bu duruma?
çocuğu bırakacaklar diye kaçıyorsa ben olsam hergece biyere gezme bahanesi bulup evine yollardım
eşim götürdü canım mecburen zaten kalıcakları 2 gün fazla değil sıkıldılarda onlar gitti ben kaldım gidemiyoruz denmez şimdi
aynen öyle dicem görücek o gezmeye gidelim dediğinde başım ağrıyor benim deyip kıçımı devirip yatıcam
güzel fikir vallahi neden şimdiye kadar düşünemedim
sinir olmak bi işe yaramıyor maalesef, bazı durumları lehimize çevirmemiz şart
bu kaynanalar valla insanı çıldırtır benimkide bir değişik ama oğlumla ilgilenir ben bakarım onu siz gezin falan diyor
bizimki hayatta demez birkere daha aynı şeyi yaptı biryere gidicektik kardelenin gidemeyeceği biryer sigara filan içiyor
bana patladı filan gibi laflar etti hadi neyse dedim ya sabır çektim ama bu iki oldu bundan sonrada hayatta bırakmam zaten kızımı ona bukadar ağır geliyorsa bakmasın istemiyorum ondan iyilik eşimede söylicem gelince
ilahi arkadaslar burdaymissiz canim beyazbulut bos ver esine filan soyleme sende ona yaparsin olur biter hicde uzulme beterin beteri var... benimkileri sana anlatsam yere goye sigmaz inan benim kaynana kaynata yok gorumcemin tavirlari esimin teyzelerinin tavirlari 5 kaynanadan beter en kotusu gorumcemi cekemiyomteyzeler buyuk yine hurmet ederim buyukluklerine ama gorumcem 30 yasinda kendini cok yukaridan tutuyo benim yanimda sanki bu bir melek ama seytan ici bunu cok kisi biliyo bende iste ben diyemem esime o boyle su boyle diye kopurur ustume hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?