• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazmam lazım yoksa sinirden çatlıyıvericem

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
konu sevgili kayınvalidecim
kendisiyle şimdiye kadar hiçbir porblemimiz olmadı çok şükür
canımı sıkarsa kibar dille uyarıyorum anlıyor sağolsun
ama bezen bu akşamki gibi yaptığı şeye isim bulamadım ama
hadi yine kibarca davranışları oluyor diyeyim

kendisi tek yaşıyor bu kendi tercihiydi
her akşam işten çıkıncada bize uğruyor evine öyle geçiyor
her akşam abartısız saat en geç 12 hatta bazen daha geç gittiği oluyor ben alıştım artık
takmıyorum okadar bunu
neyse sinirlendiğim şeyse bugün eşimin amcsının oğlu geldi çanakkaleden kızarkadaşıyla birlikte
bu akşamda beraber dışarı çıkıcaktık istanbulu gezmek istiyorlar ilk defa geliyorlar
yalnız geldiklerinde kızım uyumuştu biraz sohbet muhabbet neyse gidelim filan derken
kaynanam olucan hanım ben eve gidiyorum hadi size iyi akşamlar dedi çocuğu ona bırakıcaz ya resmen kaçtı
nasıl sinir oldum anlatamam birde demezmi yarın işe gidicem iyi güzelde sen her akşam gecenin birine kadar bende oturan kadın değilmisin yahu bu nedir şimdi çocuk uyuyor sana bir zararı yok bebek değilki altı değişsin gece süt istesin sabaha kadar uyuyacak
ama yazdım bunu bir kenara gezmeye gidelim dediği zamanda eften püften bahaneler üretmezsem bende ne oluyım :41::41::41::41::41::41:

Naptınız peki canım gitmedinizmi? gezmeye gideceği zaman sende vurursun lafı yarın iş yokmu senin erken kalkcam diyordun geçen gün diye...

sinir bir durum gerçekten,
eşiniz ne dedi bu duruma?
çocuğu bırakacaklar diye kaçıyorsa ben olsam hergece biyere gezme bahanesi bulup evine yollardım:1::1:

Naptınız peki canım gitmedinizmi? gezmeye gideceği zaman sende vurursun lafı yarın iş yokmu senin erken kalkcam diyordun geçen gün diye...
eşim götürdü canım mecburen zaten kalıcakları 2 gün fazla değil sıkıldılarda onlar gitti ben kaldım gidemiyoruz denmez şimdi
aynen öyle dicem görücek o gezmeye gidelim dediğinde başım ağrıyor benim deyip kıçımı devirip yatıcam :37::37::37:
sinir bir durum gerçekten,
eşiniz ne dedi bu duruma?
çocuğu bırakacaklar diye kaçıyorsa ben olsam hergece biyere gezme bahanesi bulup evine yollardım:1::1:

:1::1::1:güzel fikir vallahi neden şimdiye kadar düşünemedim

eşim götürdü canım mecburen zaten kalıcakları 2 gün fazla değil sıkıldılarda onlar gitti ben kaldım gidemiyoruz denmez şimdi
aynen öyle dicem görücek o gezmeye gidelim dediğinde başım ağrıyor benim deyip kıçımı devirip yatıcam :37::37::37:

:1::1::1:güzel fikir vallahi neden şimdiye kadar düşünemedim

sinir olmak bi işe yaramıyor maalesef, bazı durumları lehimize çevirmemiz şart:9::9:

bu kaynanalar valla insanı çıldırtır benimkide bir değişik ama oğlumla ilgilenir ben bakarım onu siz gezin falan diyor

sinir olmak bi işe yaramıyor maalesef, bazı durumları lehimize çevirmemiz şart:9::9:

dua etsin o bu akşam misafirler vardı yoksa ben söyliceğim lafı çok iyi biliyordumda neyse
bu işin yarınıda var öbürgünüde var pazartesi izinli oğlum şuraya gidelim şunu yapalım der elbet
:41::41:

bu kaynanalar valla insanı çıldırtır benimkide bir değişik ama oğlumla ilgilenir ben bakarım onu siz gezin falan diyor

bizimki hayatta demez birkere daha aynı şeyi yaptı biryere gidicektik kardelenin gidemeyeceği biryer sigara filan içiyor
bana patladı filan gibi laflar etti hadi neyse dedim ya sabır çektim ama bu iki oldu bundan sonrada hayatta bırakmam zaten kızımı ona bukadar ağır geliyorsa bakmasın istemiyorum ondan iyilik eşimede söylicem gelince

Banada cok mantıklı geldi arkadasın soyledıgı cocuga bakmaktan kacıyorsa sürekli gezmeler cıkartın oglu söylesin bakamam diyecek değil ya.. biz kadınlar biraraya geldikmi çokmu tehlikeli oluyoruz ne :DD tekbasına yasamıyor zaten anlattgn kadarıyla..

bizimki hayatta demez birkere daha aynı şeyi yaptı biryere gidicektik kardelenin gidemeyeceği biryer sigara filan içiyor
bana patladı filan gibi laflar etti hadi neyse dedim ya sabır çektim ama bu iki oldu bundan sonrada hayatta bırakmam zaten kızımı ona bukadar ağır geliyorsa bakmasın istemiyorum ondan iyilik eşimede söylicem gelince

bırakma arkadaşım bırakma bu kadar sorun çıkaran bi insana çocukmu bırakılır babaannesi olsa bile

Çocuk olmazsada torun torun diye konusup strese sokarlar bakmaya gelınce fos. maksat sıkıntı vermek olsun sanırım..benimki cocuk konusnda buzamana kadar hıcbırsey demedı daha bıze ama bazen bır baskasından konusrken felan ben alır goturrum torunumu yatarız bir guzel diyor bende buna bozuluyorum öyle şeymi olur anne bende arkasından gelirim bırakılırmı öyle cocuk dedim eşimde bende bırakamam canım felan dedi.calısırsan bakarmısın anne dersen bakmam ama dedi bende bakma calısmayı dusunmuyorum zaten dedim.calısırsam 1 hafta orda kalıcakmıs haftasonu alıcakmısız komsunun gelını oyle yapıyor dedi. eşimin gözler tepesine cıktı bana gerek kalmadan..ben bıraksam oglu bırakmaz cok duskun cocuklara.. dogmadık cocuga don biçme derler bizimkinede tabi :DDhahah

ilahi arkadaslar burdaymissiz canim beyazbulut bos ver esine filan soyleme sende ona yaparsin olur biter hicde uzulme beterin beteri var... benimkileri sana anlatsam yere goye sigmaz inan benim kaynana kaynata yok gorumcemin tavirlari esimin teyzelerinin tavirlari 5 kaynanadan beter en kotusu gorumcemi cekemiyom :41: teyzeler buyuk yine hurmet ederim buyukluklerine ama gorumcem 30 yasinda kendini cok yukaridan tutuyo benim yanimda sanki bu bir melek ama seytan ici bunu cok kisi biliyo bende iste ben diyemem esime o boyle su boyle diye kopurur ustume hemen

ilahi arkadaslar burdaymissiz canim beyazbulut bos ver esine filan soyleme sende ona yaparsin olur biter hicde uzulme beterin beteri var... benimkileri sana anlatsam yere goye sigmaz inan benim kaynana kaynata yok gorumcemin tavirlari esimin teyzelerinin tavirlari 5 kaynanadan beter en kotusu gorumcemi cekemiyom :41: teyzeler buyuk yine hurmet ederim buyukluklerine ama gorumcem 30 yasinda kendini cok yukaridan tutuyo benim yanimda sanki bu bir melek ama seytan ici bunu cok kisi biliyo bende iste ben diyemem esime o boyle su boyle diye kopurur ustume hemen

ben diyorum valla kendide gördü zaten herşeyi normalde gece yarılarına kadar bizde hatta söyledi yüzüne karşı ama işte eşten eşe fark ediyor bazısı ailesinin yanlışlerını görsede toz kondurmaz

Kıskanmışşş ... Siz orda gezerken ben sızın cocugunuzamı bakıcam diye dusunmus düpedüz böyle olmuş :33:

takma boşver canım
eşine annesinin yaptıgını genede hatırlat bi ara o ilgilensin anacıgıyla:1:

Back
X